Момчета, тъжен съм. Тъжен съм, защото по-добрият отбор отпадна от ШЛ. Тъжен съм, защото не е надигран с игра, а отпада заради едно безумно решение на един мазен ФЕС! Тллкова слаб Реал, че няма на къде и от някъде на преден план излиза господин съдията и разваля хубавия мач. В същото време се и гордея с отбора заради играта и хъса, които показаха. 175 минути изиграни тактически без никакви грешки и 5 такива, в които просто нещо се пропука - благодаря ви господин съдия, пожелавам ви всичко най-лошо! Мача много ми напомни за двубоя с Байерн преди няколко години, когато ги разкъсахме първото полувреме, през втората част мисля Рафаел получи ЧК и отново ни отстрани отбор, който всъщност не заслужаваше да го направи! Пиша тук понеже темата за мача е заключена. Мечтата за требъл се сгромоляса, сега остава освен Двадесетата да се помъчим да спечелим и ФА къп. Челси мисля, че ще ги бием много лошо.
П. С. Съжалявам, че сънят ми не излезе верен, някой друг мач съм сънувал. Оказах се и лош пророк като казах, че Рууни според мен ще е на пейката, мисля че имаше с какво да помогне в такъв двубой. Минало и заминало вече, няма какво да направим за съжаление освен да продължаваме да вярваме в отбора. GGMU!
Манчестър Юнайтед - Челси
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Челси
Не разбирам как може фенове на уж най-големия отбор в Англия да пишат подобни неща? Какви са тези обиди към Челси? Разочарован съм от вас. Спомнете си последния мач на "Стамфорд Бридж"...! Иначе за мача, надявам се Челси да продължи, но според мен това няма да се случи, към момента Юнайтед са над Челси и най- вероятно те ще продължат. И момчета, гледайте си повечко вашия отбор и след като се мислите за голяма работа, дръжте се като такива. Поздрави 
CHELSEA
- Keyser Soze
- Контакти:
Rofles написа:17:0
Челси 5ти завършват. Да си мечтаят за ШЛ. За такива измислени отборчета в ШЛ няма място.
Миналата година същият този Джунейт Чакър изгони Джон Тери за далеч по-лек ритник в "дупето" на Алексис Санчес, а после отсъди несъществуваща дузпа за Барса за симулация на Фабрегас. И въпреки, че Челси падаше с 2:0, успя да изравни. Така че мери си приказките за "измислените отборчета", защото те проявяват характер и се измъкват от тежки положения. Но няма да се плашите, щом Хауърд Уеб ще свири мача в неделя, значи ще ви се компенсира някак това отпадане от Реал Мадрид.
Тук или ще излезнем бесни, настървени и ще бием Челси, или ще сме разконцентрирани и сините ще се възползват....
- t0bl3ro_bg
Rofles написа:17:0
Челси 5ти завършват. Да си мечтаят за ШЛ. За такива измислени отборчета в ШЛ няма място.
Колко ми се иска да останат 5, за да ги остави и Абрама, не е истина. Толкова омраза към тях и Сити никога не съм изпитвал към друг отбор.
Дано излезнат и покажат отново грамотен футбол, а не да мислят за отмъщение след вчерашният мач.
- Pride_of_London
- Контакти:
Колкото и да хейтвате по Челси пак си оставате най-съдийският и най-мразеният отбор в света.Дори и след съдийските "тесли" вчера, от които бяхте на плюс (спестени дузпа и червен на Фабио и гол от засада).
Genius. написа:Очаквам Челси да довърши започнатото от Реал!Победа за сините от Лондон с 0:3!След тази загуба започва финалния спринт на Сити и щурм на титлата!
Това показва колко сте слаби психически
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
Задължително трябва да играе палачът на Челси - Чичарито
Ашли, Валенсия, Кагава също.
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
тряя да ги биеме 2:1