Neftochimic1892 написа:Според мен Гайтан е по-добър от Кагава , но и двамата са страхотни футболисти на страхотна възраст ..
А защо не и двамата

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neftochimic1892 написа:Според мен Гайтан е по-добър от Кагава , но и двамата са страхотни футболисти на страхотна възраст ..
tevez написа:Новият Парк![]()
Такъв играч ни трябваше.
wolf написа:tevez написа:CTAHKO написа:Страхотно попълнение,честитоКаква му е цената
Спекулира се цена от 7 млн паунда,но и 10 да са,не са много за такъв играч!
Пак ли смешна цена? Докога ще се разпродават такива страхотни футболисти на такива мизерни цени??? А иначе щом иска да си затрие кариерата нека си ходи, толкова му е акъла.
DmG написа:wolf написа:Пак ли смешна цена? Докога ще се разпродават такива страхотни футболисти на такива мизерни цени??? А иначе щом иска да си затрие кариерата нека си ходи, толкова му е акъла.
Да по-добре е да се дадът 100 милиона за звезди като Даулинг , Адъм и Керъл . И кариерите им тръгнаха нагоре , кой ли от тримата ще вземе златната топка тази година ?
cantonaFAN написа:Neftochimic1892 написа:Според мен Гайтан е по-добър от Кагава , но и двамата са страхотни футболисти на страхотна възраст ..
А защо не и двамата
Neftochimic1892 написа:cantonaFAN написа:Neftochimic1892 написа:Според мен Гайтан е по-добър от Кагава , но и двамата са страхотни футболисти на страхотна възраст ..
А защо не и двамата
Нани , Валенсия ,Иънг , Кагава , Гайтан , Парк ?? Кои по-напред ?
Neftochimic1892 написа:cantonaFAN написа:Neftochimic1892 написа:Според мен Гайтан е по-добър от Кагава , но и двамата са страхотни футболисти на страхотна възраст ..
А защо не и двамата
Нани , Валенсия ,Иънг , Кагава , Гайтан , Парк ?? Кои по-напред ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта