Анализ на сезон 2011/2012 на Манчестър Юн.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
chelseaforever
- Контакти:
Re: Анализ на сезон 2011/2012 на Манчестър Юн.
Тоя сезон слабаците от Манчестър юнайтед тотално се провалиха.Дано това късметлийско отборче винаги да се проваля.
- Само Сините!
- Контакти:
chelseaforever написа:Тоя сезон слабаците от Манчестър юнайтед тотално се провалиха.Дано това късметлийско отборче винаги да се проваля.
И тва да ми го каже фен на Челси
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
clever_ написа:bufara написа:..................................
Какво бе, кво си ми зафейспалмил тука? Като не съм от вашия отбор и какво не мога да изказвам мение ли? дейба и противягите смотани! Дискутирайте си и си се заблуждавайте тука колко ви е велик отбора и, че сърчо е безгрешен, няма що, паляци такива!
- Devilment1878
- Контакти:
Нека всички да си спомним, че Юнайтед е действащият шампион на Англия, с 19 рекордни титли. Отборът, който игра три финала в Шампионската Лига през последните четири години и спечели единия. И още куп отличия. И това само в последните четири години. Няма смисъл да се връщаме още по-назад - всички знаем историята. Невероятно много моменти на радост с любимия отбор. Сега изведнъж сме поставени пред опасността да не спечелим титлата в Премиершип този сезон и какво се оказва? Забравили сме какво е да губим? Да, губихме мачове и през изминалите години, но накрая излизахме победители. А сега може да изгубим войната. Ето, че е възможно. И се започва търсене на изкупителни жертви.
Още помня какво разочарование изпитах, когато Блекбърн ни взеха титлата под носа в средата на 90-те. Тогава съм бил на годините, на които са повечето от вас, и това беше един от първите сезони на Юнайтед, които гледах. Но ето, че продължавам да подкрепям отбора във всеки мач толкова години по-късно. Вярвам (и се надявам), че и всички вие ще останете верни. Нали не сте привърженици на Юнайтед само заради титлите? Искрено се надявам да е така.
Винаги се усмихвам, когато чета мнения, че Фъргюсън е объркал смените или тактиката в някой мач. Някой от вас да има лиценз за професионален треньор? Ако има такъв, да отива, да си предлага услугите в Манчестър Юнайтед, да заменя Фърги и да видим тогава. А, ама нямате лицензи? Didn't think so. В такъв случай, Фърги знае най-добре. И някакси ей така е начело на отбора 25 години. Щеше ли да е там, ако не знаеше какво прави? И кой от световните грандове може да се похвали с такова дълголетие на треньорския пост? Никой. Когато се види, че един мениджър не става вече, той бива заменян. Това е световна практика във всеки клуб. Фъргюсън не е бил заменен 25 години. Това би трябвало да говори само по себе си.
Още помня какво разочарование изпитах, когато Блекбърн ни взеха титлата под носа в средата на 90-те. Тогава съм бил на годините, на които са повечето от вас, и това беше един от първите сезони на Юнайтед, които гледах. Но ето, че продължавам да подкрепям отбора във всеки мач толкова години по-късно. Вярвам (и се надявам), че и всички вие ще останете верни. Нали не сте привърженици на Юнайтед само заради титлите? Искрено се надявам да е така.
Винаги се усмихвам, когато чета мнения, че Фъргюсън е объркал смените или тактиката в някой мач. Някой от вас да има лиценз за професионален треньор? Ако има такъв, да отива, да си предлага услугите в Манчестър Юнайтед, да заменя Фърги и да видим тогава. А, ама нямате лицензи? Didn't think so. В такъв случай, Фърги знае най-добре. И някакси ей така е начело на отбора 25 години. Щеше ли да е там, ако не знаеше какво прави? И кой от световните грандове може да се похвали с такова дълголетие на треньорския пост? Никой. Когато се види, че един мениджър не става вече, той бива заменян. Това е световна практика във всеки клуб. Фъргюсън не е бил заменен 25 години. Това би трябвало да говори само по себе си.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]
bufara написа:clever_ написа:bufara написа:..................................
Какво бе, кво си ми зафейспалмил тука? Като не съм от вашия отбор и какво не мога да изказвам мение ли? дейба и противягите смотани! Дискутирайте си и си се заблуждавайте тука колко ви е велик отбора и, че сърчо е безгрешен, няма що, паляци такива!
Секси, кажи как е в златната среда?И от колко години твоя любим пуул няма титла?
Темата е анализ на сезон,а ти съвсем се отклони от темата! Изказвай си мнения колкото искаш,но без да обиждаш играчи и най-вече САФ.Льольо.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
-
chelseaforever
- Контакти:
Само Сините! написа:chelseaforever написа:Тоя сезон слабаците от Манчестър юнайтед тотално се провалиха.Дано това късметлийско отборче винаги да се проваля.
И тва да ми го каже фен на ЧелсиСкрий се мишок такъв.
Да ама ЧЕЛСИ СА НА ФИНАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА а Манчестер Юнайтед си сабраха куфарите след мача с БАЗЕЛ.
Мисля ,че Юнайтед макар ,че няма да е шампион може да е доволен от сезона си като цяло . Можеше да е доста по- зле . А за 99 % сигурната загубена титла можете да се сърдите единствено на Сър-А . 8 точки не се губят току така . Ако няма някакви сериозни промени през новият сезон едва ли ще се на тази позиция на която сте в момента . Успех все пак утре .
- Само Сините!
- Контакти:
chelseaforever написа:Само Сините! написа:chelseaforever написа:Тоя сезон слабаците от Манчестър юнайтед тотално се провалиха.Дано това късметлийско отборче винаги да се проваля.
И тва да ми го каже фен на ЧелсиСкрий се мишок такъв.
Да ама ЧЕЛСИ СА НА ФИНАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА а Манчестер Юнайтед си сабраха куфарите след мача с БАЗЕЛ.
Това кой финал ви е?
Имате ли спечелен?
Къде сте в Англия,къде сте в Европа? НИКЪДЕ.НЕЗНАЧИМИ!
ДЖОН ТЕРИ ПРЕЗИДЕНТ!

[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
- cantonaFAN
- Контакти:
С изключение на факта, че и ти искаш да убедиш, че Сър Алекс е безгрешен, което според мен не е така, защото всеки човек на този свят греши понякога, дори най- великите като него, съм съгласен с абсолютно всичко.Devilment1878 написа:Нека всички да си спомним, че Юнайтед е действащият шампион на Англия, с 19 рекордни титли. Отборът, който игра три финала в Шампионската Лига през последните четири години и спечели единия. И още куп отличия. И това само в последните четири години. Няма смисъл да се връщаме още по-назад - всички знаем историята. Невероятно много моменти на радост с любимия отбор. Сега изведнъж сме поставени пред опасността да не спечелим титлата в Премиершип този сезон и какво се оказва? Забравили сме какво е да губим? Да, губихме мачове и през изминалите години, но накрая излизахме победители. А сега може да изгубим войната. Ето, че е възможно. И се започва търсене на изкупителни жертви.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
- Devilment1878
- Контакти:
cantonaFAN написа:С изключение на факта, че и ти искаш да убедиш, че Сър Алекс е безгрешен, което според мен не е така, защото всеки човек на този свят греши понякога, дори най- великите като него, съм съгласен с абсолютно всичко.Devilment1878 написа:Нека всички да си спомним, че Юнайтед е действащият шампион на Англия, с 19 рекордни титли. Отборът, който игра три финала в Шампионската Лига през последните четири години и спечели единия. И още куп отличия. И това само в последните четири години. Няма смисъл да се връщаме още по-назад - всички знаем историята. Невероятно много моменти на радост с любимия отбор. Сега изведнъж сме поставени пред опасността да не спечелим титлата в Премиершип този сезон и какво се оказва? Забравили сме какво е да губим? Да, губихме мачове и през изминалите години, но накрая излизахме победители. А сега може да изгубим войната. Ето, че е възможно. И се започва търсене на изкупителни жертви.
Ъъъ, не. Никой не е безгрешен. Казах само, че знае най-добре, и със сигурност по-добре от всеки един потребител на този форум.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]