Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот rakiQ » 23 мар 2012 16:48

Прогноза не давам,дано играем пак с трима нападатели :)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 23 мар 2012 16:53

rakiQ написа:Прогноза не давам,дано играем пак с трима нападатели :)

И на мен много ми харесва така, Дани на крилото, Рууни и Ернандес в центъра на атаката.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 23 мар 2012 16:55

Новини от пресконференцията: Погба ще вземе участие в мача в понеделник затова е бил сменен снощи в мача на Резервите. Джоунс и Смолинг са участвали в него да натрупат минути, а Клевърли да не губи игрови ритъм. Нани и Оуен са единствените контузени и се очаква да започнат тренировки през следващата седмица.

Относно спекулациите за нов контракт за Скоулс, Сър Алекс заяви: "Не съм говорил с него за следващия сезон."

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 23 мар 2012 17:06

Фулъм са качестен отбор и силен противник.Но ако подходим сериозно няма да имаме проблеми,имате ли групата за мача или ще излезе по-късно :roll:

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 23 мар 2012 17:11

Сър Алекс отговори на критиките на Патрик Виера относно решението да върне в състава отказалия се Пол Скоулс.

Легендата на Арсенал, който сега работи за Манчестър Сити, се опита да постави шампионите под напрежение, заявявайки че "Гражданите" няма за какво да се страхуват от отбор, който има нужда от да върне в състава си вече отказал се футболист. Според Виера това е било знак на отчаяние, защото Червените Дяволи са губили Равел Морисън и Пол Погба.

Повечето смятат това изказване на Виера като опит за война на думи, но експертът в тези ситуации беше щастлив да му се изсмее.

"Ако е отчаяние да върнеш най-добрия полузащиник в Англия за последните 20 години, мисля, че можем да приемем това", заяви Сър Алекс на петъчната пресконференция. "Мисля, че е бил инструктиран за това. Преди няколко седмици Роберто (Манчини) също опита. Ние също смятаме да се включим в това. Ще има изобилие от бойни средства в тези психологически войни."

"Относно това, което каза за Равел Морисън и за това, че губим младите си играчи - нека бъде ясно, искахме да продадем Морисън заради очевидни причини, но искаме Пол Погба да остане."

"Ако говорим за отчаяние - те пуснаха играч (Тевес) онази вечер, който отказа да влезе като смяна и мениджърът заяви, че той никога повече няма да играе за клуба и си взе петмесечна почивка в Аржентина.... какво е това? Може ли това да се сметне за отчаяние? Ще има доста боеприпаси не се притеснявайте."

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 23 мар 2012 17:12

Тоя циганин Виера пак почна да си позволява говедото му с говедо,като футболист беше мухльо и като човек ще си остане такъв.
Мъжка п*тка!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 мар 2012 17:33

Мощен десант към титлата. Мунициите, за които говори Сър Алекс ще ги извади на тезгяха на 30ти Април!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 мар 2012 20:32

Очаквам лесна победа. Фулъм като гости не са нищо особено :twisted:
Един ИСТИНСКИ българин !

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube]

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 23 мар 2012 20:36

Айде дано трите точки са за нас пък по какъв начин ще дойдат не ме интересува ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 мар 2012 20:38

Радвам се,че мачът е в понеделник.
Писна ми с тия ранни часове през събота или неделя.

Върни се в “Манчестър Ю”