Rafael: "Finally I can sleep! After last week's loss I couldn't sleep..."
От такива футболисти имаме нужда
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rafael: "Finally I can sleep! After last week's loss I couldn't sleep..."
от smoothc на 28 Авг 2014 12:57
Каквото и да се случи,Рууни,Ван Перси,Мата,Ди Мария и Ерера=Минимум 50 гола!
от smoothc на 28 Авг 2014 12:46
Крайно време е халфовата линия да се активизира,увеличавайки значително головата си ефективност,както и асистенциите!
Аз лично искам от Ди Мария + Мата+ Ерера = 15 гола и 30 асистенции(Минимум)
Всичко друго под това ще е страхотен провал и разочарование.
От Рууни искам(минимум):20 гола
От Ван Перси:Всичко над 15+ ще е повече от добре дошло.
smoothc написа:от smoothc на 28 Авг 2014 12:57
Каквото и да се случи,Рууни,Ван Перси,Мата,Ди Мария и Ерера=Минимум 50 гола!
Дотук мисията е изпълнена на 22%! Остават още 78%

CECO_1981 написа:Би ми се искало да видя любимата схема на Ван Гаал 4-3-3 в действие с Фалкао,Руни и Перси в атака.В средата на терена Блинд,Ерера и Ди Мария.
smoothc написа:Новата 5-ца от двубои стартира с +3 точки,което беше и най-важното нещо!
Как разсъждавам(мисля си и пожелавам) на този етап:
Евертън(д)
УБА(г)
Челси(д)
Сити(г)
Вижте,ако Юнайтед спечели + 12 точки от тези 4-ри двубоя....нещата се обръщат на 180 градуса от раз!
Да,това са само няколко двубоя,но с изключителна степен на важност,най-вече като лакмус за положителното влияние и ролята на т.нар компесаторни фактори(характерни за топ мениджърите).Сиреч,ако Вангелис и Юнайтед спечелят +12 точки от тях,то загубите от Лестър и Суонси(за мен лично) автоматично остават в историята.Още повече и на фона на огромната конкуренция,която ще "придаде" и допълнителна мащабност на тези +12 точки.След запознаването с реалността,е крайно време Вангелис да покаже част от своята гениалност,а какво по-хубаво,..това да се случи точно срещу топ отборите!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост