Компани е най - мощният защитник, който съм виждал. Просто невероятен, както ментално, така и физически, пък и чисто спортно-технически. Изключителен лидер в съблекалнята, а и на терена !
Компани, Хюмелс, Рамос. Не са много истински класните централни защитници.
Тиаго Силва и Маркиньош също не са за подценяване.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
В защита с Рафаел - Джоунс, Рохо - Шоу нещата ще се стабилизират и няма да е този разграден двор като досега. Въпроса е само да не се контузи някой от тях, защото тогава ще е проблем. Единствено Блекет показва наченки, че може да замести някой в центъра, но е още млад и като стане напрегнат и изнервен мач и се сдухва. Също е много важно да не излизаме с Рууни , Перси и Фалкао напред, особено в гостуванията. Поне за мен , като изключим безумията на защитниците, тази система ни донесе проблемите. Като са и тримата в нападение , губим един човек много важен в центъра - човека, които да се връща и да помага на Блинд. И от там е логично домакините като имат малко еуфория и с подкрепата на публиката да ни натиснат и от там да се вижда тази дупка пред защитниците. Друг недостатък който е на системата с тримата нападатели е, че в този случай Рууни се връща малко назад, но той няма чак такава класа за тази позиция. Един Мата там би бил в пъти по-полезен. Отделно към всички тези неща , като прибавим и трагичната форма на Перси и нещата вече стават ужасяващи. Определено Перси трябва малко да седне на пейката ( особено както се вижда, че Фалкао започва да понавлиза във форма) , то и гола замалко да не го вкара, добре че топката се чукна в рамото на защитника на лестър. Но въпреки всичко - слабата игра на защитата, липсата на помощ на Блинд, трагичната форма на Перси, не може опитен треньор като Ван Гаал да изпусне мач от 3-1. Да оставим настрана прекалено атакуващия състав на ЛВГ , за мен ( лично мнение ) той сбърка и при двете смени второто полувреме. С първата закъсня, трябваше да я направи още при 3-1 и да затвори мача и хубаво Фалкао няма сили за цял мач, но защо пуска Янузай,а не Мата ( дори и както я направи смяната при 3-3 , пак е по-добре за мен да пусне Мата вместо Янузай ).
- Eric_Cantona
- Контакти:
Джоунс е като стъклено шише не може да се разчита нито на него, нито на Еванс и Смолинг трябва да се купи непременно поне 1 класен централен бранител зимата.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
Eric_Cantona написа:Джоунс е като стъклено шише не може да се разчита нито на него, нито на Еванс и Смолинг трябва да се купи непременно поне 1 класен централен бранител зимата.
Да, задължително, даже и двама централни защитника трябва да се купят. Идеята ми е, че до зимата ще закрепят нещатата и няма да е като досега.
Трябва да се купи непременно поне 1 класен централен бранител зимата.
Един няма да стане задължително двама централни нападатели,защото в защитата е болката.

CECO_1981 написа:Трябва да се купи непременно поне 1 класен централен бранител зимата.
Един няма да стане задължително двама централни нападатели,защото в защитата е болката.
That's what LVG said :D
подозирам, че е грешка в бързината, но мисля че олицетворява трансферната ни политика
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]
CHAMP20N написа:CECO_1981 написа:Трябва да се купи непременно поне 1 класен централен бранител зимата.
That's what LVG said :D
подозирам, че е грешка в бързината, но мисля че олицетворява трансферната ни политика
Опа обърках се грешката е моя,защото пиша от телефон за защитници говоря Хумелс и Матайп.

От Дейли Фейл ли си измислят или Ван Гаал има вече сериозни проблеми с играчите
Това никак не е добре!

MuFc1878 написа:От Дейли Фейл ли си измислят или Ван Гаал има вече сериозни проблеми с играчитеТова никак не е добре!
Аз прочетох,че е имало разногласия след мача в съблекалнята.Това не е хич добре.Играчите недоволствали от Ван Гаал после и той почнал да им крещи.

- MASTER_COOL
- Контакти:
На Дейли мейл ли вярвате. Това е ENG вариант на livesport на Крум Савов 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]