Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 14:24
Вальо,нали се сещаш,че има доста специфични детайли,които могат да обусловят дадена критика?
Дейвид Мойс е вече минало за Манчестър Юнайтед,но някои неща трябва да се знаят,а не да се говорят празни приказки и глупави епитети.
Изказванята на Рио в безсмилената му книга,просто от раз и потвърдиха нещата,които подозирах,че се случват в колектива!
Разбираш ли,че всъщност поведението и подходите на Вангелис "блокират" положителното развитие в резултатите към този момент?
Атаката и халфовата линия просто не могат да се сравняват с наличното при Дейвид Мойс,но тънкия момент тук е,че една голяма част от играчите тогава(едно,че бяха амортизирали и физически и психически от сезон 2012-2013),просто не го харесваха,докато сега всички са респектирани от Вангелис и както се вижда играят с нужната мотивация като цяло,но въпреки всичко резултатите са доста по-лоши от тези при Дейвид Мойс(в началото).
Кой е виновният в случая?
Дейвид Мойс също имаше доста трески за дялане,но Вангелис с това отвратително начало и статичност + още повече на фона на класата на играчите...направо ме праща в тъча,честно ти казвам!
От 15 възможни точки,ние сме спечелили едва 5 и то срещу съперници три пъти под нашата класа! Загубата от МК Донс дори няма да я коментирам.
Освен Де Хея,аз не виждам друг играч,който да проваля с действията си отбора на този етап или пък да се скатава по време на мачовете...Ван Перси не е във форма,факт,но пък на него нямаме моралното право да се сърдим(по обективни причини),а и все пак вкара гол вчера,така че...
Дейвид Мойс като цяло се опитваше да направи нещо,не се спираше цял мач да крещи(говорим като поведение,което в случая ще ни е от огромна полза),докато Вангелис си стои спокойно(в критичните моменти) и си драска нещо в папките...Още повече,че сега сме още в началото и един по-солиден ентусиазъм и присъствие около тъчлинията в по-критичните моменти,са буквално задължителни,защото е (беше) важно да се започне с възходяща градация,а не от наваксваща позиция!
Колкото до Томас Крафт-Ами нали всъщност заради него Вангелис бил изгонен от Байерн Мюнхен(доколкото знам),защото му бил любимец и искал да го налага,но на няколко пъти Крафт сбъркал фатално и това се оказало решаващо за Байерн и така...
Томас Крафт,ако забелязвате,има доста сходни игрови елементи с Мануел Нойер,така че..какво по-хубаво от това.
Пък аз лично никога няма да откажа вратар от германската школа(който и да е) и затова реших,че един такъв ход е напълно логичен,защото с Давид Де Хея на вратата...просто нищо добро не ни чака!
Последна промяна от
smoothc на 22 сеп 2014 14:32, променено общо 1 път.