Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2014 12:54

vasilnv написа:На кой викаме сина на Ван Гаал? :lol:

Ван Перси а.к.а. Сина на Ван Гаал :oops: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 13:43

Впрочем това беше нещото, което ме дразнеше най-много много в Дейвид Мойс.

Знам,че повечето фенове откровено ненавиждат Дейвид Мойс,но данните показват,че при него ние нямаме нито един загубен двубой в Премиършип,когато сме повеждали в резултата.
В интерес на истината,Юнайтед никога не се е отпускал при него,когато е повеждал с 2+ гола разлика.
Направихме също така и 4 пълни обрата срещу Стоук,Вила,Съндърланд и Хъл Сити.
Както и да е...това вече е минало,но пък не е лошо да се спомене.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2014 13:45

Хубаво говорите за Фелайни до Ерера, а Блинд къде го слагате ? Алекс, мисля, че си двойно по-критичен към ЛвГ спрямо това, което беше към Мойс. А за тия клипчета с онзи вратар на базата на какво реши, че е точния вратар за нас ? На две клипчета от тубата ли ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 14:24

Вальо,нали се сещаш,че има доста специфични детайли,които могат да обусловят дадена критика?
Дейвид Мойс е вече минало за Манчестър Юнайтед,но някои неща трябва да се знаят,а не да се говорят празни приказки и глупави епитети.
Изказванята на Рио в безсмилената му книга,просто от раз и потвърдиха нещата,които подозирах,че се случват в колектива!
Разбираш ли,че всъщност поведението и подходите на Вангелис "блокират" положителното развитие в резултатите към този момент?
Атаката и халфовата линия просто не могат да се сравняват с наличното при Дейвид Мойс,но тънкия момент тук е,че една голяма част от играчите тогава(едно,че бяха амортизирали и физически и психически от сезон 2012-2013),просто не го харесваха,докато сега всички са респектирани от Вангелис и както се вижда играят с нужната мотивация като цяло,но въпреки всичко резултатите са доста по-лоши от тези при Дейвид Мойс(в началото).
Кой е виновният в случая?
Дейвид Мойс също имаше доста трески за дялане,но Вангелис с това отвратително начало и статичност + още повече на фона на класата на играчите...направо ме праща в тъча,честно ти казвам!
От 15 възможни точки,ние сме спечелили едва 5 и то срещу съперници три пъти под нашата класа! Загубата от МК Донс дори няма да я коментирам.
Освен Де Хея,аз не виждам друг играч,който да проваля с действията си отбора на този етап или пък да се скатава по време на мачовете...Ван Перси не е във форма,факт,но пък на него нямаме моралното право да се сърдим(по обективни причини),а и все пак вкара гол вчера,така че...
Дейвид Мойс като цяло се опитваше да направи нещо,не се спираше цял мач да крещи(говорим като поведение,което в случая ще ни е от огромна полза),докато Вангелис си стои спокойно(в критичните моменти) и си драска нещо в папките...Още повече,че сега сме още в началото и един по-солиден ентусиазъм и присъствие около тъчлинията в по-критичните моменти,са буквално задължителни,защото е (беше) важно да се започне с възходяща градация,а не от наваксваща позиция!
Колкото до Томас Крафт-Ами нали всъщност заради него Вангелис бил изгонен от Байерн Мюнхен(доколкото знам),защото му бил любимец и искал да го налага,но на няколко пъти Крафт сбъркал фатално и това се оказало решаващо за Байерн и така...
Томас Крафт,ако забелязвате,има доста сходни игрови елементи с Мануел Нойер,така че..какво по-хубаво от това.
Пък аз лично никога няма да откажа вратар от германската школа(който и да е) и затова реших,че един такъв ход е напълно логичен,защото с Давид Де Хея на вратата...просто нищо добро не ни чака!
Последна промяна от smoothc на 22 сеп 2014 14:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 22 сеп 2014 14:32

Защитата ще бъде подсилена като се върне Джоунс, но въпросът е Рохо или Блинд да застанат до него в центъра на защитата вчера се видя, че е пълна паника отзад не знам какво ще правим срещу Сити, Челси или Арсенал ако продължаваме да мъчиме с Еванс, Смолинг работата отива на още 1 провален сезон.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2014 14:35

Както казаха други потребители, Ван Гаал е разчитал в своите отбори повече на атаката и задържането на топката. Относно самите защитници се е осланял на тяхната индивидуална класа и не се набляга на елемент "отборна защита", който е издигнат в култ в Челси. Забелязват се страхотни идеи в атакуващ план невиждани от години насам. В Англия ако не обръщаш сериозни внимание на дефанзивната част, си обречен. Виждате какво ни причини тим като Лестър - типично за гостуване на малък тим в Англия.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 сеп 2014 14:46

Аз все още не мога да асимилирам факта-как не успяхме да спечелим нито едно от 4-те гостувания до момента....
А към това като наложим и факта,че при Дейвид Мойс(с амортизиралия състав) бяхме в Топ 3 на най-добрите гости,просто парадокса става пълен.
Първата 5-ца от мачове приключи,сега предстои новата 5-ца,която всъщност и ще детайлизира същността на нещата!
Уест Хем(д)
Евертън(д)
УБА(г)
Челси(д)
Сити(г)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2014 14:48

smoothc написа:Аз все още не мога да асимилирам факта-как не успяхме да спечелим нито едно от 4-те гостувания до момента....
А към това като наложим и факта,че при Дейвид Мойс(с амортизиралия състав) бяхме в Топ 3 на най-добрите гости,просто парадокса става пълен.
Първата 5-ца от мачове приключи,сега предстои новата 5-ца,която всъщност и ще детайлизира същността на нещата!
Уест Хем(д)
Евертън(д)
УБА(г)
Челси(д)
Сити(г)

От първите 8 мача трябваше да имаме към 20 точки, ние май и 10 няма да съберем. А за мачовете с Челси и Сити въобще не сме готови. Първи сериозен тест ще е Евертън, но като се сетя колко лесно ни биха Суонзи на ОТ :|

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2014 14:49

Аз имам в пъти повече вяра в ЛвГ спрямо Мойс. ЛвГ е доказан мениджър спечелил всичко, има невероятно много опит и съм сигурен, че знае как да подходи в тази ситуация. А скандалите в Байерн и Барса според мен тук няма да се повторят, защото най-малко ще си е взел бележка от тези събития. Човека има 3 години договор, като задачата му е за тези 3 години да изгради шампионски отбор, няма още отсега да записваме победа след победа. Взеха се нови играчи, сработват се, напасват се идеите, възможностите. Ще имаме и още загуби, но аз съм убеден, че в началото на новата година вече ще имаме ясно изграден стил и ще записваме много добри резултати. Този сезон целта ни е топ3, точно заради тази колебливост в момента. Алекс, ти доста се изхвърли в очакванията си за титла този сезон, и всъщност да имаш право на фона на селекцията, но в момента пак казвам отбора се сработва и се разглеждат различните варианти на тренировки и прочие.. Отбора се сработва, дайте време на ЛвГ ! Най-късно до началото на новата година ще сме вече с ясно изграден стил и отбора ще постига нужните резултати, а с течение на времето ще ставаме все по-добри, бъдете сигурни ! А що се отнася до тази пасивност на ЛвГ по време на мачовете, да дразни ме, но няма да се промени, примерете се.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2014 14:53

Трябва да се отбележи, че срещу Лестър играха Блакет, Рохо, Ерера, Ди Мария, Блинд, Фалкао или 6 нови имена, които не бяха миналия сезон. Година по-късно и машината ще е смазана. Просто сега трябва някак си клизмарската да се стигне до топ 4, за да падне огромното напрежение върху щаба и най-вече играчите.

До тук всичко, което иска Ван Гаал се получава - владеене на топката - рекорд, пасове - рекорд, доста повече положения спрямо миналия сезон. Едва 5 мача има в Англия, а другите са с 2-3 сезона пред нас.

Върни се в “Манчестър Ю”