Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2014 21:46

КПР вече го отнесоха, стига толкова избухвания :lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 сеп 2014 21:47

"Минах покрай съблекалнята им и... Нека го кажа така: радвам се, че не бях на мястото на играчите на Манчестър Юнайтед. Чуваха се крясъци и общо взето беше доста шумно", написа в Туитър журналистът от Sky Sports Иймън Холмс.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал крещял като обезумял на играчите си след загубата им от Лестър по-рано днес. "Червените дяволи" водеха с 3:1 до средата на втората част, но допуснаха обрат до 3:5.

След края на двубоя холандецът заяви пред камерите, че просто няма обяснение за този развой на мача. А още по време на двубоя той изглеждаше объркан и ядосан, но поне пред медиите успя да сдържи емоциите си.

Не така е било веднага след двубоя. Един от журналистите, отразили мача, минал пред съблекалнята на Юнайтед и твърди, че Ван Гаал крещял като обезумял и се карал на всички в тима. Критиките му не подминали никого.

"Минах покрай съблекалнята им и... Нека го кажа така: радвам се, че не бях на мястото на играчите на Манчестър Юнайтед. Чуваха се крясъци и общо взето беше доста шумно", написа в Туитър журналистът от Sky Sports Иймън Холмс.

Следващата възможност за реванш на играчите на Юнайтед към треньора и феновете им ще е следващия уикенд, когато ще играят на "Олд Трафорд" с Уест Хем.
Последна промяна от Rofles на 21 сеп 2014 21:53, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 сеп 2014 21:48

Сезон 2013-2014:
Суонси(г) 4-1
Челси(д) 0-0
Ливърпул(г) 0-1
Кристъл Палас(д) 2-0
Манчестър Сити(г) 4-1

Общо:7 точки

Сезон 2014-2015:
Суонси(д) 1-2
Съндърланд(г) 1-1
Бърнли(г) 0-0
КПР(д) 4-0
Лестър(г) 5-3

Общо:5 точки
(загуба от МК Донс с 4-0)

Къде е грешката? Какъв беше отбора преди? Какъв е отборът сега?
Истински парадокс е,че с този отбор и класата на Вангелис,ние до този момент имаме само една победа и то срещу един анемичен КПР!
Въпреки загубата днес,Юнайтед определено изглеждаше най-добре сравнение с предходните мачове(изключая този срещу КПР,който беше просто една победа и нищо повече)...Но в крайна сметка(независимо от спорните обстоятелства) ние пак изпуснахме трите точки като гост!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 сеп 2014 21:50

Добре ще бием Уест Хем, ама като не можем да направим серия от победи...ние вече не можем да направим два силни мача подред...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2014 21:51

Rofles написа:

Сешоара го чакам още след загубата от Суонзи. Трябва да се върнем малко назад и да си спомним, че просто не може и да си помислиш да играеш лежерно, защото в съблекалнята те чака....Сър Алекс.

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 21 сеп 2014 21:52

Уест Хем вчера отнесоха Ливъпул, така че аз не съм много оптимист за този мач.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 21 сеп 2014 21:52

ivo77 написа:Така е, не можем да вземем гостуване (даже и с МК Донс). Вече домакинствата са ни трудни, а победа като гост се превръща в мечта. :shock:

Мачовете до и след КПР няма как да се съпоставят, айде стегнете се малко..
Липса на късмет днес просто и липса на ЗАЩИТА

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2014 21:55

Перси обаче пак изтърва сигурен гол след пас на Ди Мария при 0:0 :| Хич не е във форма.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 сеп 2014 21:56

Изтървахме си мача. От другия мач искам Шоу за ляв бек. Рохо просто не ми харесва как се справя на бека. Друг проблем е, че и нямаме алтернатива на Рафаел. Валенсия си е крило. Искам следващия кръг да играем 4-2-3-1. РвП не е във форма и мисля, че трябва да е резерва. Рууни зад Фалкао. Ди Мария на едното крило, а на другото Янузай или Мата. Ерера и Блинд в центъра на полузащитата. Като и двете крила трябва да внимават за бековете на противника, когато се защитаваме. Днес лошо впечатление ми направи точно това, защото тия доста разчитаха на атаки по крилата. Ако примерно Сити ни хванат с ромба, ще става лошо. :lol:
В момента трябва да гоним победи, ако ще и с половин гол да са. Така трябва да я караме до Коледа някъде, след това съм убеден, че ще влезем във форма.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 сеп 2014 21:59

Лестър ни вкарва 5 гола :shock: , айде да махнем дузпите остават 3! Пак са много. Колко ще ни вкарат при това положение Челси и Ман.Сити ако са на кеф...6-7. Ще бъде много грозно и унизително, ако не се вземат мерки ще берем голям срам.

Върни се в “Манчестър Ю”