Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Rofles » 21 сеп 2014 19:37

Жалко, че се получи така, но трябва да го преживеем ! Водихме 0:2, изпуснахме мача и ни победиха. Съдията, че си е престъпник си е престъпник, няма да пиша друго какво мисля за него, че ще си изкарам бана. След 2:3 изпуснахме центъра и въобще всичко се обърна на 180 градуса. Вратаря ни е супер несигурен, а като добавим и младата и неопитна защита нещата си идват на мястото. Имаме игра, може много повече да направи този отбор, много работа трябва в защита + едно ново попълнение там и нещата ще се стабилизират. Не трябва да правим трагедии рано, рано. РвП още другия мач трябва да си седне на гъза на скамейката, не може това негово лансиране да продължава така ! Още другия мач срещу УХ очаквам нашите да отговорят подобаващо. Надявам се АДМ, Мата, Рууни и Фалкао да са титуляри, заедно с Шоу, а Рохо да си мине ЦЗ.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 сеп 2014 20:11

Ди Мария трети пореден мач е сменен, не знам, но много го ритат. То не е ритане, блъскане, какво ли не. Чукам на дърво да ни е жив и здрав и много да ни радва, но трябва да се и понапазва..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2014 20:16

Това е така, защото всеки рефер позволява нечовешки груба игра срещу играчи на Юнайтед от началото на сезона :| Фалкао днес се скъсаха да го ритат и него, лакти и какво ли още не. Как не ми бодна онзи удар :evil:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 сеп 2014 20:17

Ди Мария няма спиране за британските ботушари...То не е ритане, блъскане, ръгане....Най - добрият играч във ВЛ ! Няма две мнения по въпроса.
Фалкао пък днес загатна за огромната си класа, доста по - голяма от на Рууни и Перси. Ще се адаптира и той и ще завалят головете. Днес имаше уникален малшанс с гредата, но отиграванията му (асистенцията и удара в гредата) бяха от най - висша класа.
Горе главите пичове. Нищо не е загубено. Челси и Сити направиха Х, и така никой не се е откъснал драстично след тази конфузна наша загуба.

Относно защитата си мисля, ако Карик е възстановен да го слагаме него , до Джоунс или Рохо, а може и Флечър. Ясно е, че няма да играят като халфове повече / поне не и като титуляри.

Днес слаб мач направи Блинд и то заради агресията на лисиците.

Струва ми се, че за в бъдеще трябва да залагаме на две различни схеми : едната за домакини, другата за гости.

Домакини:

-------------------------------------------Gk--------------------------------------------------
---RB------------------------CD------------------------CD----------------------------LB-----
-------------------------------------------DM--------------------------------------------------
-----------RAM------------------------------------------------------------LAM----------------
------------------------------------------AMF--------------------------------------------------
---------------------------ST-----------------------------------ST-----------------------------

Гости:

-------------------------------------------Gk--------------------------------------------------
---RB------------------------CD------------------------CD----------------------------LB----
------------------------------------DM-----------DM------------------------------------------
---RM----------------------------------------------------------------------------------LM---
------------------------------------------AM--------------------------------------------------
------------------------------------------ST---------------------------------------------------
Последна промяна от MASTER_COOL на 21 сеп 2014 20:21, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 сеп 2014 20:21

MASTER_COOL написа:Ди Мария няма спиране за британските ботушари...То не е ритане, блъскане, ръгане....Най - добрият играч във ВЛ ! Няма две мнения по въпроса.
Фалкао пък днес загатна за огромната си класа, доста по - голяма от на Рууни и Перси. Ще се адаптира и той и ще завалят головете. Днес имаше уникален малшанс с гредата, но отиграванията му (асистенцията и удара в гредата) бяха от най - висша класа.
Горе главите пичове. Нищо не е загубено. Челси и Сити направиха Х, и така никой не се е откъснал драстично след тази конфузна наша загуба.

Относно защитата си мисля, ако Карик е възстановен да го слагаме него , до Джоунс или Рохо, а може и Флечър. Ясно е, че няма да играят като халфове вече.

А така ! И аз това повтарям горе главите ! Имаме домакинство на УХ, което го взимаме, задължително ! Имаме страшно много потенциал, ще се сработят играчите. Фалкао е огромна класа, Ди Мария също. Трябва ни халфче и централен защитник зимата. Карик ще е много полезен като се върне, ще видите !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 сеп 2014 20:24

Виж ми схемите горе. Мисля, че съм прав :lol:

Когато сме домакини се налага да атакуваме повече и затова с диамант е по - добре там.
Но когато гостуваме сме длъжни първо да мислиме за суха мрежа и с контраатака главно да бележим. Имаме изпълнителите и за двете схеми.

За зимната селекция искам само и единствено : централни защитници. Никакви халфове не са нужни.
Бекове си имаме : Рафаел/Валенсия, Шоу/Рохо.
Би било и чудесно да направим размяна Мата/Видал !

Видал би паснал като дялан камък на Юнайтед, така както стана и с Ди Мария.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2014 20:24

Новата схема като гледам е 4-3-3 :arrow: Ерера, Блинд и Ди Мария халфове - в атака Рууни, Фалкао, Перси като тримата постоянно си сменят местата. Въпреки това, отново има много пространства и защитниците остават в небрано лозе, добавяйки и без това, че нямат нужните качества.

Потребителски аватар
champion_20
Контакти:

Мнениеот champion_20 » 21 сеп 2014 20:30

Това за смяната на схемите при домакинствата и гостуванията ми хареса :)
Радвам се, че махнахме схемата с 3-мата защитници, иначе нямаше да видим и онази победа срещу КПР :oops: :evil: :lol:
Нещата ще тръгнат тогава, когато успеем да уравновесим защитата, халфовата линия и атаката 8-) :lol:
Последна промяна от champion_20 на 21 сеп 2014 20:31, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_EVwdUcDR9MD6olIUeFyVcXjiQ1WfxXmfNvPjRyzzLK4N4L9M[/wrapimg] [wrapimg=]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTApeYxaU9OAN9JVU4hyadKOgFXDCnKDnDFa3WVTx8yHTSyOK4d4Q[/wrapimg] [wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsUeWZG5MmkhL-8ZJLYIwFLoOMpzP9IkIJ2DvoGe5HaVRRVCCS[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 сеп 2014 20:30

РвП ако е резерва следващия мач ще е най-добре. С Мата, Фалкао, Рууни и АДМ бихме изглеждали на ТОЗИ етап по-добре !

Ванка(нали така се казваше), за схемите си прав ! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2014 20:32

То се е видяло, че скоро няма да видим адекватно класиране на този сайт :|

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/614/7619614O.jpg[/wrapimg]

Играли сме с все ботове, а толкова загубени точки :oops:

Върни се в “Манчестър Ю”