[offtopic]Най-накрая разчистиха темата. Браво на модератора![/offtopic]
Мача беше доста отворен. Хареса ми много. На полувремето едва успях да се изкъпя и вечерям от бързане да не изтърва няколко секунди.

Много се надявах Рафаел да започне на десния бек а Валенсия пред него. Според мен ЛВГ имаше всички условия да започне така мача.
За мен голям длъжник на отбора е Ди Мария. Да, Валенсия подари една топка и не беше си покрил зоната добре при първия гол.
Но да не забравяме, че от Валенсия се искаше да помага много на Ди Мария и да му отваря пространства в атака. А Ди Мария, в защитен план
играе много зле. Често му се случва да не се връща достатъчно, за да помогне. Валенсия и Рафаел точно това разбирателство са изградили и
когато играят заедно по крилото зоната е доста по-сигурна. Отделно от това Ди Мария много често губеше топката, направи няколко пропуска и
отигра доста добри ситуации така както Янузай го правеше до скоро. И за капак на всичко директен червен картон. Добре поне, че беше перфектното
му центриране та да замаже малко положението. Общо взето съм доволен от всички играчи, играха с хъс и желание. Понякога не се получават нещата.
От тактическа гледна точка на тренировките трябва да се акцентира доста на взаимовръзките между защита и халфова линия.
От спортно-техническа гледна точка трябва да се акцентира върху спиранията на топката и обръщането с лице към вратата.
Както казва един отявлен съфорумец - "доста отговори бяха дадени и доста въпроси останаха без отговор" след този мач.
Предстои много тежка програма. Тук ще си проличи вече, кой за какво става в този отбор. Няма да се плашите, не случайно Сър Алекс казва:
"Манчестър Юнайтед е най-романтичният клуб в историята на световния футбол!"