ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот boabbb » 10 мар 2015 09:50

MuFc1878 написа:
boabbb написа: :mrgreen: Е, това е мач - открито, да ти е кеф да гледаш - голема работа като паднат твоите ...

За да съм честен, този мач ми напомни на дербитата от преди 10 години, когато играчите се дървареха, Кийн скачаше да бие Виера, замеряха се с пица и други такива :twisted:
Иначе бях почти сигурен, че ще го вземете тоя път мача. Просто тая серия от 9 години без победа е твърде голяма за подобно съперничество.

Ами, така де 8-) Рекламират дерби - гледаш дерби 8-) А не да ми рекламират дерби и да гледам Джон Тери и бандата от Горското как са се барикадирали в 2 редици пред вратаря :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот Jackxxx » 10 мар 2015 10:34

[offtopic]Най-накрая разчистиха темата. Браво на модератора![/offtopic]
Мача беше доста отворен. Хареса ми много. На полувремето едва успях да се изкъпя и вечерям от бързане да не изтърва няколко секунди. :)
Много се надявах Рафаел да започне на десния бек а Валенсия пред него. Според мен ЛВГ имаше всички условия да започне така мача.
За мен голям длъжник на отбора е Ди Мария. Да, Валенсия подари една топка и не беше си покрил зоната добре при първия гол.
Но да не забравяме, че от Валенсия се искаше да помага много на Ди Мария и да му отваря пространства в атака. А Ди Мария, в защитен план
играе много зле. Често му се случва да не се връща достатъчно, за да помогне. Валенсия и Рафаел точно това разбирателство са изградили и
когато играят заедно по крилото зоната е доста по-сигурна. Отделно от това Ди Мария много често губеше топката, направи няколко пропуска и
отигра доста добри ситуации така както Янузай го правеше до скоро. И за капак на всичко директен червен картон. Добре поне, че беше перфектното
му центриране та да замаже малко положението. Общо взето съм доволен от всички играчи, играха с хъс и желание. Понякога не се получават нещата.
От тактическа гледна точка на тренировките трябва да се акцентира доста на взаимовръзките между защита и халфова линия.
От спортно-техническа гледна точка трябва да се акцентира върху спиранията на топката и обръщането с лице към вратата.
Както казва един отявлен съфорумец - "доста отговори бяха дадени и доста въпроси останаха без отговор" след този мач.
Предстои много тежка програма. Тук ще си проличи вече, кой за какво става в този отбор. Няма да се плашите, не случайно Сър Алекс казва:

"Манчестър Юнайтед е най-романтичният клуб в историята на световния футбол!"
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2

Мнениеот MuFc1878 » 10 мар 2015 10:39

Както отбелязаха анализаторите в Англия, ще имаме големи проблеми по десния фланг, защото Валенсия си е крило. Виждате и Венгер там насочи главно атаките. По принцип Тони добре покриваше Санчез, но цял мач си беше почти сам в тази зона и издишаше на моменти, колкото и да е перфектно подготвен физически. С Рафа на времето оформиха добър тандем и си знаеха кътните зъби.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 мар 2015 10:40

Бо,честита победа! След толкова години "каторга" на "Олд Трафорд" най-накрая слънцето изгря и на "Шуби авеню".
И по ирония на съдбата - благодарение на Дани Уелбек :)
Манчестър Юнайтед - Арсенал(2002) 0-1(Вилтор)
Манчестър Юнайтед - Арсенал(2006) 0-1(Адебайор)
Манчестър Юнайтед - Арсенал(2015) 1-2(Уелбек)
Очи чёрные :)

Леля Мария правеше добър мач,..

Много добро!
...но свако Майки развърза кучето :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 мар 2015 10:50

С Рафа на времето оформиха добър тандем и си знаеха кътните зъби.

Знаеха си всичко,но...
Ван Гаал още сънува кошмари от 2010 и изораването на десния фланг(респективно неговия ляв). :)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 мар 2015 10:53

Арсенал ме изненадоха... очаквах да ги биете ама с такива лекета като Ди Мария няма как да стане

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 10 мар 2015 11:08

Очаква ни бурно лято според мен.Доста играчи,ще си заминат и,ще пристигнат нови лица.Ди Мария за мен отива в ПСЖ, но дали,ще дадът толкова пари за него.
Изображение

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 10 мар 2015 11:18

Ще е чудо, ако АдМ отнесе само 3 мача. :oops:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 мар 2015 11:48

Рядко успявам да Ви гледам, но чета, че ЛВГ редовно бърка състава и местата на футболистите по терена. Според Вас какво би направил Мойс с този състав?

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 10 мар 2015 12:00

Karsa Orlong написа:Рядко успявам да Ви гледам, но чета, че ЛВГ редовно бърка състава и местата на футболистите по терена. Според Вас какво би направил Мойс с този състав?

7-мо място. :arrow:
С неговия лузърски манталитет и Барселона ще превърне в средняк.

Върни се в “Манчестър Ю”