ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 22:58

Tobacco написа:Смуут и други те анти-де Хея, нещо да кажат по въпроса?

Нямаше нужда от подобно самодоволство и инфантилност ;)
Не искам да влизаме в излишни дискусии,не само поради радостта от победата днес,но и най-вече поради факта,че ако направим съпоставка от началото на сезона(относно положителните и отрицателните прояви),то...ти си оставаш само с двубоя от Евертън,докато за зад мен стоят 6-те предходни двубоя,нали се сещаш...така че,нека видим какво ще се случи и тогава ще коментираме по-детайлно нещата.
Страшно ми се иска Де Хея да продължава в същия дух,защото така печели само и единствено Манчестър Юнайтед!
А днес Де Хеа затваря устите на всички критици!

Един добър мач,на фона на 5+ слаби....е просто една положителна промяна и нищо друго.
Мислете малко по-адекватно и детайлизирано,стига с тези лекомислени коментари!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 23:13

tevez написа:Айде почвайте с анализите за Де Хея.
Досега се начетох на куп глупости, но днес той затвори устите на всички и показа защо ще продължава да е титуляр, дори и да има спадове в играта.

Това,че ти харесваш Де Хея и критиките(напълно обективни и резонни) към него не са ти особено приятни,със сигурност не е повод за едно подобно изказване.
Доста странно разсъждение....Когато Де Хея прави 5+ неадекватни двубоя=спад в играта,когато Де Хея изиграе един двубой,така като трябва бъде=Край! Де Хея е невероятен!...Този двоен стандарт и то с нотки на заяждане,което е крайно ненужно на този етап,а... и изобщо когато става въпрос за Манчестър Юнайтед,а и още повече насочено към мен,като цяло изобщо не са в твоя полза!
Моля,мислете малко по-сериозно и не се впечатлявайте от неща,които на фона на предходността,изглеждат буквално като инцидентност.
Последна промяна от smoothc на 05 окт 2014 23:20, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 окт 2014 23:14

,дали в краткосрочен или в дългосрочен план...винаги са се оказвали достоверни или най-малкото отварящи т-нар.начална нишка на даден проблем.
Най-пресен на този етап,е казусът с Давид Де Хея.Първоначално(края на сезон 2011-2012) просто го коментирах/подхвърлих като наблюдение,което в последствие се превърна в мини-тенденция,а днес както и всички можете да се убедите,нещата придобиха формата на доста сериозен проблем!

кога продаваме Де Хея?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 23:17

DmG,ако обичаш...нека не навлизаме в излишни дискусии,особено след тази хубава победа..Съгласен ли си?
Между другото,къде беше в предходните няколко двубоя,в които неадекватността на Де Хея..за съжаление ни коства доста важни неща!?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 окт 2014 23:23

smoothc написа:DmG,ако обичаш...нека не навлизаме в излишни дискусии,особено след тази хубава победа..Съгласен ли си?
Между другото,къде беше в предходните няколко двубоя,в които неадекватността на Де Хея..за съжаление ни коства доста важни неща!?

Има две грешки и като се има на предвид контузиите, не сигурната защита без изявен лидер, няма как да му е лесно на вратаря.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 23:25

RedeviL написа:След този мач на Де Хеа всички негови критикари просто трябва да замълчат завинаги! УНИКАЛЕН! ;)

Пичове,изумявате ме :)
В крайна сметка той не е направил нещо извънредно,а просто това,което се очаква от вратарят на Манчестър Юнайтед!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 23:33

То и на защитата не й лесно,когато Де Хея проявява своята неадекватност при статичните положения и излизанията + комуникацията по между им!
Но пък виж,най-добрият му двубой от доста време насам,случайно или не съвпадна и с първото му интервю на английски език,което малко или много си е вид прогрес :)
Но пак ще повторя:Защитата в този си вид:Рафаел и Шоу по бековете + Джоунс/Евънс/Рохо/Смолинг + иновативността на Блекет и МакНеър,просто е едно от нещата,за които мога само да адмирирам и поздравя Вангелис.Толкова съм радостен и спокоен за тази защита,че за нищо(почти нищо) на този етап,не бих ги заменил!
Тази защитна линия + този(днешният) Де Хея..със сигурност са гаранция за светло бъдеще и спокойствие в цялото дефанзивно звено!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 окт 2014 23:39

smoothc написа:То и на защитата не й лесно,когато Де Хея проявява своята неадекватност при статичните положения и излизанията + комуникацията по между им!
Но пък виж,най-добрият му двубой от доста време насам,случайно или не съвпадна и с първото му интервю на английски език,което малко или много си е вид прогрес :)
Но пак ще повторя:Защитата в този си вид:Рафаел и Шоу по бековете + Джоунс/Евънс/Рохо/Смолинг + иновативността на Блекет и МакНеър,просто е едно от нещата,за които мога само да адмирирам и поздравя Вангелис.Толкова съм радостен и спокоен за тази защита,че за нищо(почти нищо) на този етап,не бих ги заменил!
Тази защитна линия + този(днешният) Де Хея..със сигурност са гаранция за светло бъдеще и спокойствие в цялото дефанзивно звено!

И мен ми харесва, че са младоци и ме радват. Нямам особено надежди за Смолинг и Евънс, но това е друга тема.
Та всички събрани заедно не могат да се сравняват със Рио дори и да носи хладилник пак ще е по-сигурен!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 23:43

Та всички събрани заедно не могат да се сравняват със Рио...

В кой период...До сезон 2010-2011 или след сезон 2010-2011?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 окт 2014 00:11

smoothc написа:
Та всички събрани заедно не могат да се сравняват със Рио...

В кой период...До сезон 2010-2011 или след сезон 2010-2011?

Еми ВДС, който сравняваш със Де Хея, със кой Рио и Видич правеха невероятни мачове?

Върни се в “Манчестър Ю”