Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши дербито на Манчестър?

Анкетата завърши на 25 мар 2014 14:51

Победа за Манчестър Юнайтед
12
50%
Равенство
4
17%
Победа за Манчестър Сити
8
33%

Общо гласове: 24

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Мнениеот wolf » 25 мар 2014 23:45

MAЙOPA написа:ИзображениеАААААААААААААААААААА ГАЗИММ,Манчестър Ю е МОРАЛНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ,

ИзображениеСКАУЗЪРИ ПИЙТЕ С НАСИзображение,ВИДЯХТЕ ЛИ ПОДКРЕПИХМЕ ВИ В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА,
daniel875,
iliyan,
we are the champions,
gugushito,
HoUs4oOL,
slash1912,
KOPScousers,
KingKenny,
messi7,
9lives,
wolf,
superspiro,
И РАЛКА ЛЕВСКАРАКАТАИзображениеИзображениеИзображение ама как Ликвидирахме и извадихме ман сити от битката за титлата АААААА Изображение

Вас ви извадиха от Европа той ми се кефи, не бой се имаме пряк мач със Сити на Анфийлд, а те имат да играят и с Евертън и Арсенал. Така, че радвай се че твоя отбор беше унизен за N-ти път тоя сезон, пожелавам ви Мойс да ви води пожизнено

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 25 мар 2014 23:46

MAЙOPA написа:ИзображениеАААААААААААААААААААА ГАЗИММ,Манчестър Ю е МОРАЛНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ,

ИзображениеСКАУЗЪРИ ПИЙТЕ С НАСИзображение,ВИДЯХТЕ ЛИ ПОДКРЕПИХМЕ ВИ В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА,
daniel875,
iliyan,
we are the champions,
gugushito,
HoUs4oOL,
slash1912,
KOPScousers,
KingKenny,
messi7,
9lives,
wolf,
superspiro,
И РАЛКА ЛЕВСКАРАКАТАИзображениеИзображениеИзображение ама как Ликвидирахме и извадихме ман сити от битката за титлата АААААА Изображение

Напразно се надявахме. Все пак ви пожелавам Мойс да се телепортира някъде далече от вас, че вече не сте за смях, а за съжаление.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 25 мар 2014 23:47

Тия кпаят дъното. А като си помисли човек какви бяха до вчера. :lol:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 25 мар 2014 23:49

Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се прави за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 25 мар 2014 23:51

Да, бе. Миналия сезон спечелили първенството, а тоя на десето място заради наследството. :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 мар 2014 23:51

superspiro написа:

daniel875,
iliyan,
we are the champions,
gugushito,
HoUs4oOL,
slash1912,
KOPScousers,
KingKenny,
messi7,
9lives,
wolf,
superspiro,

Напразно се надявахме. Все пак ви пожелавам Мойс да се телепортира някъде далече от вас, че вече не сте за смях, а за съжаление.

Много повече ме притеснява противния португалец, който сякаш е сключил сделка с Дявола, отколкото Пелегрини. "Челси" имат много благоприятна програма до края на сезона, но пак могат да се провалят. Те вече са го правили. На това й се надяват всички привърженици на "Ливърпул".
Не сте за подигравка, но и не трябва така да грабвате треньора. Мойс да е направил нещо някому, че така се пише срещу него?
Последна промяна от daniel875 на 25 мар 2014 23:52, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 мар 2014 23:52

gikahadji написа:Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се прави за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.

+1

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 мар 2014 23:53

RedeviL написа:
gikahadji написа:Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се прави за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.

+1

Моуриньо и сър Алекс си приличат много в едно - отиват си, когато знаят, че им предстои провал. Не обичат да се задържат, за да се провалят. Хитреци!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 мар 2014 23:54

Трагедия... 18:18 голова разлика на ОТ след 15 домакинства :o :shock:

вижте поведението на Рио Фърдинанд днес :o :shock:

За мен си е откровен бойкот....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 25 мар 2014 23:55

daniel875

Сити ако си вземат отложените мачове, ще са на 3 точки над "противния португалец". Освен това имате мач с нас и тях и ти давам една прогноза за приземяване. Или ние или те. Вие до година евентуално. Аз залагам на Сити, заради мачовете по-малко.

Върни се в “Манчестър Ю”