Суонзи - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
psychopath
Контакти:

Re: Суонзи - Манчестър Юнайтед

Мнениеот psychopath » 23 дек 2012 22:06

t0bl3ro_bg написа:Как ще забравя, като не съм запомнил ?

Мен не ме интересуват другите, искам ние да си взимаме мачовете. Това че те са загубили е бонус за нас.. Ще кажеш 'Не те инт пък ги коментираш' - ами да, защото при 8-0 няма как да не ти направи впечатление, след като твоят отбор е направил 1-1.

Е пич,не че нещо ама щом не те интересуват другите не би трябвало да ги коментираш,още повече пък Челси които са си доста далеч от нас и не мисля че на този етап са някакъв претендент за титла,Сити-да,биха с гол от фаул в 92мин.,ама същите тези два отбора докато грешаха, ние обръщахме мачове в 85+мин. :) Суонзи спъва много от фаворитите на Либърти Стейдиъм,миналия сезон взеха точки от Сити,а ние ги бихме с гол на Чича в един много труден мач.Този сезон Челси също сгрешиха там,така че освен да се ядосваме че буквално ги премазахме през втората част и не взехме трите точки,друго чак толкова фатално не е станало.
[center][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/f5de9dc2ada50d7df028d1c7b3122042/tumblr_mjrtygDkFz1r7jzw9o4_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 23 дек 2012 22:09

psychopath написа:
t0bl3ro_bg написа:Как ще забравя, като не съм запомнил ?

Мен не ме интересуват другите, искам ние да си взимаме мачовете. Това че те са загубили е бонус за нас.. Ще кажеш 'Не те инт пък ги коментираш' - ами да, защото при 8-0 няма как да не ти направи впечатление, след като твоят отбор е направил 1-1.

Е пич,не че нещо ама щом не те интересуват другите не би трябвало да ги коментираш,още повече пък Челси които са си доста далеч от нас и не мисля че на този етап са някакъв претендент за титла,Сити-да,биха с гол от фаул в 92мин.,ама същите тези два отбора докато грешаха, ние обръщахме мачове в 85+мин. :) Суонзи спъва много от фаворитите на Либърти Стейдиъм,миналия сезон взеха точки от Сити,а ние ги бихме с гол на Чича в един много труден мач.Този сезон Челси също сгрешиха там,така че освен да се ядосваме че буквално ги премазахме през втората част и не взехме трите точки,друго чак толкова фатално не е станало.

Фаталното е когато мачкаш съперника и губиш точки. Когато си направил 10 обрата от неизгодна позиция не е фатално, а е много сладко. По повод първата част на мнението - точно това казах и аз в кавичките. Все едно.. загубихме точки и това е. Всичко друго е без значение..

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 дек 2012 22:12

Победите лекуват рани..... да му мислят от Нюкасъл как ще играят ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 дек 2012 22:13

Разочарован съм тотално! Не толкова от играта-която беше наистина доста еднообразна,а от пропилените 2-3 страхотни възможности,въпреки слабото представяне..
Суонси ,ако трябва да бъдем честни,също не показаха обичайната си игра-разчитаха повече на късмета,отколкото на себе си...и да-въпреки всичко успяха да се възползват от единствената си добра възможност,докато Юнайтед създаде поне 5 чисти голови ситуации,но ефективността в атаката бе под всякаква критика.
Рууни-под всякаква критика! Пропиля поне 2 чисти положения,синхронът с Ван Перси изобщо го нямаше,слаб мач за него.
Ван Перси-странен мач за него,лично на мен ми се струваше леко дистанциран,онази ситуация го изкара извън нерви,но точно пък него,изобщо нямаме право да го критикуваме. ;)
Валенсия и Йънг-уж имаха желание,успяваха да създават добри атаки,но в най-важният момент се проваляха,особено Валенсия...
Карик и Клевърли-никаква връзка с нападението...а именно те-трябваше да захранват нападателите и организират играта,да контролират центъра :oops:
Защитата-стабилно представяне,но на фона на по-затворената игра на Суонси това не е чак толкова значимо,но определено се чувстваше присъствието на Видич,а и Евънс беше почти перфектен във въздуха,докато Евра и Джоунс мисля,че трябваше да бъдат поне една идея по-агресивни,особено в заключителните минути.
Смените-както и казах преди мача,Чичарито трябваше да бъде титуляр...в подобен род двубои,винаги имаме нужда от още една опция в атака ;)
Скоулси и Гигс- Гигси се включи по-силно,но въпреки слабият мач за Рууни,не беше добра идея да го сменя...За мен лично,трябваше да пусне Уелбек на Йънг, Гигс на Клевърли и Чичарито на Валенсия и нещо такова щеше да се получи:

-----------Уелбек-----------Карик---------Гигс--------Рууни-----
------------------------------Ван Перси--------------
-------------------Чичарито-------------------
Но...това са просто някакви си предоложения,факта е че трябваше да бъдем доста по-концетрирани пред гола,защото въпреки че изиграхме слаб мач за нашите възможности,трябваше да използваме опитът и класата в нападението доста по-ефективно!
Предстои любопитен мач с Нюкасъл,в който нямаме право на грешки-и дано всички си вземат поука от днес,а завръщането на Кагава е вече повече от необходимо,защото ми писна да гледам еднообразието на Клевърли и колебливата форма на Карик :oops:

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 24 дек 2012 02:17

не мога да изкоментирам такъв странен мач,чисто футболно заслужавахме победата,отбора игра много силно през втората част,пропуски,мелете,греди и още куп положения от които не се възползвахме.Ако показваме тази игра от второто полувреме срещу Суонзи,и тази от първото срещу Съндърланд ЮНАЙТЕД ше мачка!
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 24 дек 2012 17:23

Carrick stats against Swansea

94% pass success. 2/3 tackles won, 2 clearances, 2/3 aerial duels won, 2 interceptions

Гледах статистика,а и мисля че на мача ни срещу Сити коментатора каза че Карик е втория в Европа с най-много точни пасове след Шави.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”