Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот RedeviL » 14 сеп 2014 21:02

Tobacco написа:
riak4 написа:Юнайтед има 1 месец да се подготви за мачовете срещу така наречените "прентеденти" за титлата. В следващия два месеца ще се види дали Юнайтед има реален шанс да се бори още този сезон за титлата.

Виждаш ли,че вие говорите повече за титлата, отколкото ние :mrgreen:
Искам пичовете да продължават да се сработват,да показват добра игра,пък другото би трябвало само да дойде.

И аз съм на същото мнение. Ако в момента трябва да има някаква цел пред отбора, освен разбира се сработването на играчите, то тя трябва да е подсигуряване на място в ШЛ през следващия сезон.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 14 сеп 2014 21:18

riak4 написа:
Офтопик:
Сигурно си забелязал, че има индивиди, които смята, че 19-та е сигурна за Ливърпул, ние сме на различна вълна от тях.

Те там са си от друго измерение,нема нужда да се коментират изобщо^

Иначе логично е да и имате мерак на титлата,след тва добро начало.За мен Сити си остава фаворит и може да си вземе титлата без много да блести(както миналия сезон). Просто отбора им се обигра адски добре и вече си вървят по инерция(поне в Англия).
Последна промяна от Tobacco на 14 сеп 2014 21:21, променено общо 1 път.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 14 сеп 2014 21:19

Tobacco написа:
riak4 написа:
Офтопик:
Сигурно си забелязал, че има индивиди, които смята, че 19-та е сигурна за Ливърпул, ние сме на различна вълна от тях.

Те там са си от друго измерение,нема нужда да се коментират изобщо^

Иначе логично е да и имате мерак на титлата,след тва добро начало.За мен Сити си остава фаворит и може да си вземе титлата без много да блести(както миналия сезон). Просто отбора им се обигра адски добре и вече си вървят по инерция(поне в Англия).

Може би си прав, но миналия сезон другите отбори спечелиха титлата, а не самите те, но това е друга тема, която няма нужда да се дискутира тук. :)

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 сеп 2014 21:52

Луис ван Гаал заяви, че е доволен от „новия старт” на Манчестър Юнайтед при успеха с 4:0 над КПР на „Олд Трафорд”. Новите попълнения Маркос Рохо и Дейли Блинд дебютираха като титуляри, а Радамел Фалкао също записа първите си минути за Юнайтед като резерва.

„Винаги трябва да анализираме какво сме направили. Резултатът е страхотен, но можем да играем много по-добре, вярвам в това. Това е много добър старт. Казах и преди мача, че това е един нов старт за нас”, коментира Ван Гаал пред Sky Sports след първия си успех начело на Юнайтед.

„От 1 септември ние имахме само 3 дни заедно заради националните състезатели, а някои изминаха много километри, като Фалкао например. При резултат 4:0 треньорът може да бъде щастлив. Но като треньор винаги търся компоненти, които можем да подобрим. Доволен съм днес и от резултата, и от начина ни на игра. Доминирахме изцяло и вкарахме голове. Сухата мрежа също е много важна”, допълни холандският мениджър.

Ван Гаал специално бе попитан кой елемент според него е бил най-много подобрен спрямо последния шампионатен мач.

„Владението на топката. Преди губехме топката твърде много. Днес атакувахме по-директно, това ми харесва. И създадохме много положения през второто полувреме, но пък не ги вкарахме и това е проблем”.

8-) 8-)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 сеп 2014 22:42

Сега поглеждам към показателите на Лестър и червената лампичка веднага светва!
1-гол и равенство срещу Арсенал.
2-гола и равенство срещу Евертън.
1-гол и победа срещу Стоук Сити.

За отбор току що спечелил промоция..това са едни доста сериозни данни,които респективно са и индикация,че тук при неправилно тълкуване и анализ на ситуацията,със сигурност ще имаме неприятности по подобие на двубоите със Съндърланд и Бърнли.
Основният акцент обаче е свързан с офанзивната част,където Лестър на този етап изглеждат доста по-устойчиви и убедителни от своите конкуренти.
Незнайно защо(изведнъж) този предстоящ двубой,някак си ми напомни за Кардиф Сити и гостуването завършило 2-2 в края на Ноември?
Какво ще рече това в тактически план?
Осигуряване на "плътност" в средата на терена и фундаментални полета за контра действия(особено по фланговете).
Ротациите:Ван Перси-Рохо и един измежду Ерера-Мата-Блинд(аз лично бих избрал Мата) за Фалкао,Люк Шоу и Валенсия.
-----Рафаел---Евънс----Блекет----Шоу-------
----------Блинд---------Ерера-------------
--Валенсия-----Рууни------Ди Мария----------
-------------------Фалкао-------------------------------
1.Контри и захождане по бековете(Рафаел+Валенсия/Шоу+Ди Мария)
2.Триъгълника Блинд-Ерера-Рууни(основният координиращ механизъм)
3.Консуматорът Фалкао,който да ангажира непрекъснато защитата на Лестър.
На практика,чий модел трябва да се копира за този двубой?
Жозе Моуриньо и Челси срещу Бърнли!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 сеп 2014 00:38

Изображение

Ето защо Анхелито е Трансфер №1 в Европа за лято 2014 !
Важното е да излезеш с чест !

Crewe
Контакти:

Мнениеот Crewe » 15 сеп 2014 09:44

На мача с КПР единственото нещо , което не ми хареса е много слабата форма на Перси и Рууни. И двамата бяха трагични, особено Перси. Айде Руни, въпреки че беше слаб си направи гол и асистенция, но Перси..... Очаквам още следващия мач Фалкао да си заеме позицията на върха на атаката и някой между Рууни и Перси да седне на пейката, най-вероятно това ще е Перси.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 15 сеп 2014 10:44

Това доказва моята теория,че Ди Мария е 100% качествен трансфер за Юнайтед.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”