Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
С тази схема няма да ни бъде.Един от Перси и Руни,ще е пейка,но да ваидим кой, ще е точно.Предпочитам Блинд и Ерера в центъра пред тях да са Ди Мария,Мата и Аднан а в атаката Фалако.

Строотман е сменил агента си с този на Перси и Ван Гаал. Работата е ясна 

MuFc1878 написа:Строотман е сменил агента си с този на Перси и Ван Гаал. Работата е ясна
Строотман като знам как го посрещнаха в Рим ... не знам

Леевски, оле

boabbb написа: Твоите хора вече точат ножовете и чакат от дебютантите в ПЛ по има-няма 30-тина гола![]()
Аз от Данчо значи чакам поне 25
Най-много да ви къса нервите с дежурния пропуск

MuFc1878 написа:boabbb написа: Твоите хора вече точат ножовете и чакат от дебютантите в ПЛ по има-няма 30-тина гола![]()
Аз от Данчо значи чакам поне 25
Най-много да ви къса нервите с дежурния пропуск![]()
Като оня черния от Хановер, дето в първите 2 кръга направи 2 пропуска от по 1 метър на празна врата

Леевски, оле

- MASTER_COOL
- Контакти:
Нормално е да има високи очаквания и към двамата. Затова са взети. Да вдигнат нивото.
п.п.
Ако погледнем в перспектива е по - разумно да привлечем Депай /20г./, пред Ройс /25г./ и Роналдо / почти на 30 г./
Депай направи много силно световно, започна сезона ударно и в Холандия / 9 гола и 3 асистенция за 7 мача
/
Каквото и да си говорим, можем да го вземем за сума от порядъка на 20 - 25 милиона , с което да си гарантираме зоната на крилата за дълги години с Ди Мария /26г./, Депай / 20 г./ и Янузай /19 г./
По същата причина мисля, че трябва да заложим и на Строотман, който е с 4 години по - млад от Видал.
-------------------------------Строотман--------------------------Ерера--------------------------------------------
---------------------------------------------------Мата-----------------------------------------------------------------
-Ди Мария----------------------------------------------------------------------------------------------------Депай-
-------------------------------------------------Фалкао---------------------------------------------------------------
Строотман ще даде така нужната сигурност на Ерера в дефанзивен план и той много по - лесно ще може да разгърне големият си потенциал в изграждането на атаките.
Мата пък от своя страна също ще успее да имайки от двете си страни бързи и повратливи играчи като Ди Мария и Депай.
За Фалкао ще е безумно лесно да бележи при положение, че и Ди Мария и Депай умеят до съвършенство да асистират по двата фланга на атаката.
С други думи с едни нови 50 милиона паунда си решаваме проблемите !
п.п.
Ако погледнем в перспектива е по - разумно да привлечем Депай /20г./, пред Ройс /25г./ и Роналдо / почти на 30 г./
Депай направи много силно световно, започна сезона ударно и в Холандия / 9 гола и 3 асистенция за 7 мача

Каквото и да си говорим, можем да го вземем за сума от порядъка на 20 - 25 милиона , с което да си гарантираме зоната на крилата за дълги години с Ди Мария /26г./, Депай / 20 г./ и Янузай /19 г./
По същата причина мисля, че трябва да заложим и на Строотман, който е с 4 години по - млад от Видал.
-------------------------------Строотман--------------------------Ерера--------------------------------------------
---------------------------------------------------Мата-----------------------------------------------------------------
-Ди Мария----------------------------------------------------------------------------------------------------Депай-
-------------------------------------------------Фалкао---------------------------------------------------------------
Строотман ще даде така нужната сигурност на Ерера в дефанзивен план и той много по - лесно ще може да разгърне големият си потенциал в изграждането на атаките.
Мата пък от своя страна също ще успее да имайки от двете си страни бързи и повратливи играчи като Ди Мария и Депай.
За Фалкао ще е безумно лесно да бележи при положение, че и Ди Мария и Депай умеят до съвършенство да асистират по двата фланга на атаката.
С други думи с едни нови 50 милиона паунда си решаваме проблемите !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ето какво разказва Франки за големия талант на английския футбол: "Говорихме си с Люк Шоу и аз му споменах Тони Адамс. Той имаше вид на човек, който не знае за кого иде реч. Попитах го дали не ме бъзика, а той ми отговори с въпроса: "За кой е играл?". Тогава разбрах, че е време да се оттегля."
Сега разбирам защо някой от вас не искат англичани в Юнайтед.

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
- t0bl3ro_bg
riak4 написа:Ето какво разказва Франки за големия талант на английския футбол: "Говорихме си с Люк Шоу и аз му споменах Тони Адамс. Той имаше вид на човек, който не знае за кого иде реч. Попитах го дали не ме бъзика, а той ми отговори с въпроса: "За кой е играл?". Тогава разбрах, че е време да се оттегля."
Сега разбирам защо някой от вас не искат англичани в Юнайтед.![]()

Много лошо
Какво се учудвате... Сигурно едно 50% от професионалните футболисти дори не обичат да гледат футбол, или по-точно не са заинтересовани, не са запалени по това.. Те си тренират, научени са да играят и съответно играят. Та, то ние обикновените футболни запалянковци от една малка държавица на Балканите имаме много повече познания за футболисти и отбори...
Трансферният прозорец затвори преди броени дни, но в Англия вече започнаха да излизат информации за следващия, който отваря в началото на следващата година. Според вестник "Сънди Стар", най-разточителният клуб през лятото Манчестър Юнайтед ще продължи със селекцията и след Нова година.
Изданието твърди, че "червените дяволи" имат разбирателство с Ювентус за голяма сделка през зимата. Става въпрос за размяна на халфа на англичаните Хуан Мата за звездата на "старата госпожа" Артуро Видал.
Испанецът не се представя на познатото ниво откакто смени "Стамфорд Бридж" с "Олд Трафорд" миналата зима. В същото време, мениджърът Луис ван Гаал искаше чилийската звезда на "бианконерите" още през лятото, но двете страни така и не се разбраха.
Сега обаче финалните преговори са оставени за януари, а шансът да се стигне до сделка е налице, особено след като торинският гранд прояви интерес към неособено нужен на Ван Гаал играч.