Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 05 сеп 2014 22:08

Аз във вашият форум съм забелязал точно три адски дразнещи персони : Тренера №1 , Илиян и we are the champions. Баннете ги , докато е време :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 сеп 2014 22:16

Tobacco написа:
daduradam написа:Моля те кажи ми колко ?

П.С : Бен Смит знаеш ли кой е ?

1) Нещо прясно: Ериксен,Коноплянка(който евреите дори не искаха,а ''симулираха'' интерес само да се провали вашата сделка :lol: )

2) :lol: Ето ти нещо от туитъра на Бен Смит:

#LFC still looking for a striker. Have enquired about Benzema, Falcao and Cavani. But have been told 'no chance'

Колкото по-бързо разберете,че нямате шанс за такива футболисти,толкова по-добре за вас :P

Нарочно ли се правиш на тъп ?
1.Ериксен..никога не сме отправяли оферта за него, имаше слухове и дотам ;) В крайна сметка щорите го взеха срещу колосалната сума от 8млн.паунда
2.Коноплянка...тоя не го ли искахте и вие :lol: Трансферът се провали, защото не успяхме да спазим графиците на трансферния джам.
3.Вади Бен Смит като каза, че Ди Мария е бил предложен на много клубове ( вкл. и Ливърпул) , но никой не го е поискал.Вас ви нямаше на картата, докато не станахте единственият клуб, който може да го задоволи финансово.
4.Сигурно сме нямали шанс с Фалкао, затова коефициента по едно време беше 1.30 :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 сеп 2014 22:16

Tobacco написа:
#MUFC are in talks with David De Gea for a new contract. [Тimes]

Ще докараш инфаркт на @smoothc :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 сеп 2014 22:21

Четохте ли тази глупост ?
The End: Клоп сменя Ван Гаал в Юнайтед!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 сеп 2014 22:23

daduradam написа:1.Ериксен..никога не сме отправяли оферта за него, имаше слухове и дотам ;) В крайна сметка щорите го взеха срещу колосалната сума от 8млн.паунда
2.Коноплянка...тоя не го ли искахте и вие :lol: Трансферът се провали, защото не успяхме да спазим графиците на трансферния джам.
3.Вади Бен Смит като каза, че Ди Мария е бил предложен на много клубове ( вкл. и Ливърпул) , но никой не го е поискал.Вас ви нямаше на картата, докато не станахте единственият клуб, който може да го задоволи финансово.
4.Сигурно сме нямали шанс с Фалкао, затова коефициента по едно време беше 1.30 :lol:

Ти идиот ли си? Ако гледаме коефиценти..Юнайтед трябваше да купи над 15 човека. А тва за Ди Мария го извади ти,но без цитати от други туитъри :lol:
BTW,не каза ли сам,че сте можели да вземете Фалкао преди нас? Журналиста който ти сам посочи да цитираме,твърди друго.. :oops:
Колкото до Ериксен,то не е до сумата,а до желанието на Ериксен да живее в Лондон и да играе в Тотнъм,пред тва да играе в Л-пуул.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 сеп 2014 22:36

Tobacco написа:
daduradam написа:1.Ериксен..никога не сме отправяли оферта за него, имаше слухове и дотам ;) В крайна сметка щорите го взеха срещу колосалната сума от 8млн.паунда

Ти идиот ли си? Ако гледаме коефиценти..Юнайтед трябваше да купи над 15 човека. А тва за Ди Мария го извади ти,но без цитати от други туитъри :lol:
BTW,не каза ли сам,че сте можели да вземете Фалкао преди нас? Журналиста който ти сам посочи да цитираме,твърди друго.. :oops:
Колкото до Ериксен,то не е до сумата,а до желанието на Ериксен да живее в Лондон и да играе в Тотнъм,пред тва да играе в Л-пуул.

Ей, Богуу.Ти Ериксен лично го познаваш, вземи му един автограф, много ме кефи ;)
Е ся тръгнах да ти търся за Ди Мария понеже ми каза, начи ще си чупя пръстите от бързане.
Имахме шанс да го вземем, но трябваше да чакаме до последния ден на джама ;) Ти да не мислиш, че догодина латиноса няма пак да се размрънка за Реал ;) Ако дойде оферта го пишете бягъл.

П.С : Поне името ни пиши както трябва, така може леко да поскриеш комплексите.Аз идвам във форума да пиша на някого ти взе да се палиш :mrgreen:
Айде, поздрави и на теб.Тия дни като намина да пиша на някого, който не е едноклетъчен ме пропусни, аз ти гарантирам, че ще го направя
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 сеп 2014 22:40

MASTER_COOL написа:Това заяждане м/у нас и пууловци придобива вече доста романтични размери...Ей голяма любов сме си :lol: :twisted:
Почти както м/у Левски и ЦСКА ! :D

Хах.. понеже знам, че си от ЦСКА, ха сега ми отговори, щом правиш това сравнение, кой е еквивалента на ЦСКА в Англия :?:

Да видим така - славно минало преди 90-те години - големи европейски успехи и доминация у дома и сиво настояще, съчетано с доста по-успешен период за конкурента в последните 25 години, поддържан стабилно не само на футболното поле, а и извън него... ;)
Последна промяна от CSKA69 на 05 сеп 2014 22:45, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 сеп 2014 22:57

Не знам за вас, ама аз нямам търпение да дойде тоя мач срещу КПР.. :lol: Тръпка е да видя толкова качествени играчи да играят за любимия отбор :oops: :oops: , искам да се сработят, колкото се може по-бързо.

Между другото ако на Фалкао му тръгне играта мисля, че ще стане голмайстор на ВЛ, като ще се конкурира с Коща най-вече. Фалкао - 29/30 гола, Коща 25/26 гола, така виждам нещата аз. За нас ще е перфектно, ако един измежду Рууни или Перси мине кота 20 : ). А Анхел естествено 25+ асистенции 8-) и поне 15 гола.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 сеп 2014 02:13

ЦСКА 69

Приятелю, това, че съм от ЦСКА и логиките на червените с Ливърпул в исторически аспекти, не означава че трябва да съм от ПУУЛ.
Юнайтед ги подкрепям от 1995 г., а ЦСКА от 1989 г. А познавам върли фенове на ЦСКА и Челси ! Тук вече логика няма ! А само фенство :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 сеп 2014 09:56

MASTER_COOL написа:Изображение

Тази схема е скандална. Не по 3, а по 5 гола ще ни мушкат :oops: Виждам цели три англичета :mrgreen:

Върни се в “Манчестър Ю”