Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 05 сеп 2014 19:39

Зависи как ще потръгне играта на отбора и най - вече дали Блинд и Рохо ще оправдаят очакванията. Ако всичко върви добре, зимата може и да минем без нови.
За мен е интересно да видим и Фалкао дали ще е същият звяр от преди контузията. Лятото вече ми се струва задължително неговото привличане, класен опорен халф и крило. Един измежду Перси и Рууни го виждам продаден / най - вероятно ще е Перси предвид и възрастта му/
Та моята прогноза :
Зима - нула нови
Лято - трима нови - Хюмелс, Видал и Ройс биха били мечта ! С тези тримата надграждането на отбора ще е завършено на около 95 % !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 сеп 2014 19:42

MASTER_COOL написа:Като има значение фактора ШЛ, защо Фалкао не пожела да играе за вас ? Не го приемай като заяждане.
Факт е, че Юнайтед и без ШЛ пак е привлекателен и магнетичен за големи футболисти като Ди Мария и Фалкао.

За Фалкао не натискахме, защото отговорът на агента му беше, че ще се чака оферта от Реал до последния момент и евентуално ако не се получи такава ще иска да премине при нас.Латиноси...Ти сам видя в последния ден ( след като стана ясно, че в Мадрид няма да го вземат) колко клуба взеха да се интересуват то него :)
Ди Мария искаше/трябваше да се махне, а го искаха само два клуба, като само вие можехте да си го позволите.В началото на лятото според един от журналистите на BBC агентът му го е предлагал на различни клубове ( дори и на нас) , но всички са отказали, според мен лично идиотска работа, за 60 млн.евро си взимаш футболист от най-най-висока класа, миналият сезон носи Реал на гърба си, а в аржентинския национален блести повече от Меси
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 сеп 2014 19:47

Ами с пари се купуват такива играчи. Ди Мария не струва нито цент по - малко от 80 милиона.
По - скоро ми е интересно, къде са онези разбирачи, които твърдяха, че неучастието на Юнайтед в ШЛ ще е пагубно върху финансите му и съответно върху трансферите на клуба ?!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 сеп 2014 19:55

MASTER_COOL написа:Ами с пари се купуват такива играчи. Ди Мария не струва нито цент по - малко от 80 милиона.
По - скоро ми е интересно, къде са онези разбирачи, които твърдяха, че неучастието на Юнайтед в ШЛ ще е пагубно върху финансите му и съответно върху трансферите на клуба ?!

Няма как да не се е отразило, но не е пагубно, имате сключени много добри договори.Някъде бях чел, че Адидас щяли да ви отрежат с 30 % ако и догодина не се класирате за ШЛ.Вярно ли е ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 сеп 2014 19:57

MASTER_COOL написа:Да, така се оказа. Въпреки, че аз съм сигурен, че Крал Артуро ще се завърне по - силен от всякога след тази операция.
Лятото го взимаме вече ;)

Ако ще се изсипват пари, то нека бъдат за блудния син на Манчестър :) Но според мен ще отиде в Реал.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 сеп 2014 20:04

daduradam написа:
MASTER_COOL написа:Ами с пари се купуват такива играчи. Ди Мария не струва нито цент по - малко от 80 милиона.

Няма как да не се е отразило, но не е пагубно, имате сключени много добри договори.Някъде бях чел, че Адидас щяли да ви отрежат с 30 % ако и догодина не се класирате за ШЛ.Вярно ли е ?

И над 50 процента да ни отрежат,договора ни пак е по-добър от вашия с ''Уориър'' :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 сеп 2014 20:09

Продължавате да се захващате за тия пари - клуба сам си ги е изкарал с перфектен маркетинг и успехи :) Сега бяха инвестирани в звезди като Ди Мария и Фалкао, за да може да се гони под по-малко напрежение целта този сезон. Иначе Ван Гаал отново ще разчита на момчета от Академията, с което няма да се наруши традицията в Юнайтед.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 сеп 2014 20:24

daduradam написа:Някъде бях чел, че Адидас щяли да ви отрежат с 30 % ако и догодина не се класирате за ШЛ.Вярно ли е ?

Незнам дали е вярно. Възможно е. Но да ти кажа, договора ни с Адидас е на стойност 1 милиард паунда за 10 години. Мен и 700 милиона не ми звучат зле :lol:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 сеп 2014 20:25

MASTER_COOL написа:
daduradam написа:Някъде бях чел, че Адидас щяли да ви отрежат с 30 % ако и догодина не се класирате за ШЛ.Вярно ли е ?

Незнам дали е вярно. Възможно е. Но да ти кажа, договора ни с Адидас е на стойност 1 милиард паунда за 10 години. Мен и 700 милиона не ми звучат зле :lol:

Вярно е, за щастие и ние догодина ще подписваме нов договор, дано да е сериозна цифра :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 сеп 2014 20:39

Фалкао дали ще играе срещу Бразилия :? Дано не, че да не стане някой гафец.

Върни се в “Манчестър Ю”