Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Рууни ще се стегне сигурен съм! Ще знае , че има играч като Фалко , който дебне за място, а не Чича или Уелбек.
Една добра новина от мен

Christian Martin @askomartin
Marcos Rojo has finalised his paperwork and travelled to Lisbon to collect his work permit. He'll be in Manchester later today
MuFc1878 написа:Една добра новина от мен
Christian Martin @askomartin
Marcos Rojo has finalised his paperwork and travelled to Lisbon to collect his work permit. He'll be in Manchester later today
Прекрасна новина за Ван Гаал и нас феновете.Значи на 14 ще можем да разчитаме на Рохо и Ерера.

Гледам вече, че в списъка с контузени не е Мата
Редуцирахме бройката на "само" 7 - по едно време бяха 11
Очаква се Ерера, Шоу и Фелайни да са готови за мача с КПР! Все още няма информация за Смолинг, Рафа и Лингард.

Очаква се Ерера, Шоу и Фелайни да са готови за мача с КПР! Все още няма информация за Смолинг, Рафа и Лингард.
Пичове,надям се някой да ми помогне. Знаете ли някое местенце в София, където мога да гледам Ман Ю - КПР?
Kristianc написа:Пичове,надям се някой да ми помогне. Знаете ли някое местенце в София, където мога да гледам Ман Ю - КПР?
Мърфис.
Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:Kristianc написа:Пичове,надям се някой да ми помогне. Знаете ли някое местенце в София, където мога да гледам Ман Ю - КПР?
Мърфис.
Не съм от София може ли повече инфо?
- t0bl3ro_bg
- MASTER_COOL
- Контакти:
Рохо вече може да играе за Манчестър Юнайтед
Едно от новите попълнения на Манчестър Юнайтед - Маркос Рохо, най-сетне е получил работна виза и в най-скоро време ще може да дебютира за новия си клуб. Документите на аржентинеца са готови, като днес той пътува за Лисабон, за да получи лично разрешителното си, което е в португалската столица. Така и не станаха ясни причините за забавянето. Според някои от информациите проблемът е бил в това, че срещу Рохо има заведено криминално разследване. Други източници твърдяха, че недоразуменията отново са произтекли от третата страна, която държеше част от правата на Рохо преди трансфера му в Манчестър Юнайтед.
Рохо ще може да дебютира в Премиър лийг в двубоя срещу Куинс Парк Рейнджърс, който е на 14 септември.
Едно от новите попълнения на Манчестър Юнайтед - Маркос Рохо, най-сетне е получил работна виза и в най-скоро време ще може да дебютира за новия си клуб. Документите на аржентинеца са готови, като днес той пътува за Лисабон, за да получи лично разрешителното си, което е в португалската столица. Така и не станаха ясни причините за забавянето. Според някои от информациите проблемът е бил в това, че срещу Рохо има заведено криминално разследване. Други източници твърдяха, че недоразуменията отново са произтекли от третата страна, която държеше част от правата на Рохо преди трансфера му в Манчестър Юнайтед.
Рохо ще може да дебютира в Премиър лийг в двубоя срещу Куинс Парк Рейнджърс, който е на 14 септември.
Важното е да излезеш с чест !
- MASTER_COOL
- Контакти:
В Евроспорт коментират, че Ройс е сигурно ново попълнение на РЕАЛ М от 2015 г. Това да не би да означава, че Роналдо се завръща в неговата къща ? 

Важното е да излезеш с чест !