Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот smoothc » 03 сеп 2014 11:39

Tobacco написа:
MuFc1878 написа:Първо да го видим в каква кондиция ще е и тогава да сондираме за "лалето". Ако дойде Строотман, какво правим с Блинд и Ерера :?

Блинд ще си цъка халф-бек..
Сериозно ли очаквате Ван Гаал да смени схемата? :oops:

За мен лично проблемът на това 3-5-2,е в селективността на защитното звено! Спецификите и разнообразието от стилове в това звено(при перфектни обстоятелства,т.е ако всички защитници са на линия),предполагат тактическа схема с 4-ма играчи.
На практика:Джоунс,Евънс,Рохо,Шоу,Рафаел,Смолинг,Блекет.И какво? Да кажем,че тройката ще бъде следната:Шоу-Рохо-Джоунс.
Но според мен това изобщо не е удачно,а тактическа формация с 4-ма.Примерно:Шоу-Рохо-Евънс-Джоунс/Шоу-Рохо-Джоунс-Рафаел.
Ще бъде доста навино,да се лишим от качествата/опита на Евънс и Рафаел!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2014 11:41

smoothc написа:Има един такъв индивид,ама да видим до кога ще го търпи Вангелис....

Според мен Рууни е най-големия длъжник на клуба от началото на календарната 2014 година, но сигурно имаш предвид Мата :?

RedeviL написа:Кой го е казал това? :)

Гуруто на английския футбол у нас - Лорд Боби Борисов :!: :!: :!:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 сеп 2014 11:46

Еванс да се стяга, щото е в отравтителна форма! Моралът му е на критичния минимум - 1.5 по десетобалната система.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 сеп 2014 12:02

Във всяка тактическа схема,едно от основните неща,които Вангелис трябва да приложи(поне според мен) е т.нар комбинативност между отделните единици.
Примерно:1.Комбинацията Ерера-Мата на турнето беше сравнително успешна,но е факт,че в Англия този вариант просто отпада като фундамент.Според мен той трябва да се използва или в критични случаи,или срещу точно определени отбори.
2.Факт е(за мен лично е такъв..),че Валенсия и Рафаел са изградили едно от най-добрите партньорства в отбора.
Толкова добре се допълват и взаимодействат,че...винаги,когато стартират заедно,знам че тази зона е бетон и нищо не може да ги спре(в повечето случаи).В случая присъствието на Рафаел е основният акцент.Валенсия без Рафаел е някак си неуверен,а когато са заедно...Валенсия буквално "изригва".
А и както казах,толкова ми липсва онова типично захождане в отбора,че просто нямам думи.
3.Като цяло левият бек изглежда страхотно подплатен:Кеф ти Шоу,кеф ти Рохо,кеф ти Блекет,кеф ти Блинд...просто перфектно!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2014 12:13

Много хора подценяват дефанзивните качества на Ди Мария, а момчето е адски работливо ;)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 сеп 2014 12:15

MuFc1878 написа:
smoothc написа:Има един такъв индивид,ама да видим до кога ще го търпи Вангелис....

Според мен Рууни е най-големия длъжник на клуба от началото на календарната 2014 година, но сигурно имаш предвид Мата :?

RedeviL написа:Кой го е казал това? :)

Гуруто на английския футбол у нас - Лорд Боби Борисов :!: :!: :!:

Този дето предпочита да гледа Скънторп-Алдършот,вместо Ел Класико ли... :)

Бобката има повече комплекси от феновете на Л-пуул.То като цяло диемаджиите цял живот са чакали момента в който Юнайтед ще е в такова състояние. Лошото за Жоро Драгоев и Боби е, че дори и в най-лошия си сезон в ПЛ, Юнайтед си взе 4т. от А-нал :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 сеп 2014 12:23

Според мен Рууни е най-големия длъжник на клуба от началото на календарната 2014 година, но сигурно имаш предвид Мата.

Не,Тонка! Имам предвид Давид Де Хея.Да,дразнещо е,когато Рууни и Мата играят под възможностите си,но поне за тях съм сигурен,че в един момент ще намерят себе си и ще влязат във форма.Докато за Де Хея(а и като цяло за един вратар),е далеч по-важно(за отбора) да бъде в топ форма или(най-малкото да излъчва увереност),отколкото за един нападател.
Просто,защото нали знаеш,че е в пъти по-лесно да вкараш голове,отколкото да спасяваш :)
Всички позиции във футбола са "натоварени" с доста задължения и отговорности,но определено вратарската позиция е лидер в това отношение.
Неслучайно и казват,че вратарите са "различна порода" хора/спортисти.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 сеп 2014 12:25

Дали идването на Фалкао ще е и "идването" на промяната в схемата на игра ?
Някой може ли да ми пофилософства по този въпрос ?

smoothc написа:
Според мен Рууни е най-големия длъжник на клуба от началото на календарната 2014 година, но сигурно имаш предвид Мата.

Не,Тонка! Имам предвид Давид Де Хея.Да,дразнещо е,когато Рууни и Мата играят под възможностите си,но поне за тях съм сигурен,че в един момент ще намерят себе си и ще влязат във форма.Докато за Де Хея(а и като цяло за един вратар),е далеч по-важно(за отбора) да бъде в топ форма или(най-малкото да излъчва увереност),отколкото за един нападател.
Просто,защото нали знаеш,че е в пъти по-лесно да вкараш голове,отколкото да спасяваш :)
Всички позиции във футбола са "натоварени" с доста задължения и отговорности,но определено вратарската позиция,е лидер в това отношение!
Неслучайно и казват,че вратарите са "различна порода" хора/спортисти.

:o :shock:
Шок,шок,шок..

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 сеп 2014 12:26

[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”