Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2014 10:38

Eric Cantona: Falcao can now die happy knowing he's joined the pinnacle of football. After United there is only down.

8-)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 сеп 2014 10:39

MuFc1878 написа:Първо да го видим в каква кондиция ще е и тогава да сондираме за "лалето". Ако дойде Строотман, какво правим с Блинд и Ерера :?

Блинд ще си цъка халф-бек..
Сериозно ли очаквате Ван Гаал да смени схемата? :oops:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2014 10:41

Tobacco написа:Сериозно ли очаквате Ван Гаал да смени схемата? :oops:

Мен това ми е идеята, че си набира хора за 3-5-2 :) То се вижда, че англичетата това животно не го познават. От малък е свикнал да блъска топката напред и да търчи като кон :shock: Сега ги кара на пасове и бърза мисъл.......

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 сеп 2014 11:22

Тонка,много си фешън,бе! Гледай го ти,...с подпис и аватар за 200 млн...А случайно да си искал разрешение от Чичко Ед,а? :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 сеп 2014 11:23

Според мен на Фалкао ще му е нужно известно време, докато се адаптира към темпото на игра в Англия. Смисъл такъв няма да е зле, ако Ван Гаал не избързва с налагането му като твърд титуляр. Още повече, че доскоро колумбиецът се възстановяваше от много тежка контузия на коляното и да не вземе да стане някой сакатлък още в началото на престоя му в Юнайтед.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2014 11:25

RedeviL написа:Според мен на Фалкао ще му е нужно известно време, докато се адаптира към темпото на игра в Англия. Смисъл такъв няма да е зле, ако Ван Гаал не избързва с налагането му като твърд титуляр. Още повече, че доскоро колумбиецът се възстановяваше от много тежка контузия на коляното и да не вземе да стане някой сакатлък още в началото на престоя му в Юнайтед.

Перси е по-назад от Фалкао с подготовката по принцип ;) Разбира се, че не трябва да се форсират нещата и може да влезе за 20/30 мин срещу КПР.

Алекс, краднах го от официалния сайт :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 сеп 2014 11:26

Kristianc написа:Защо толкова сте се загрижили кой ще го пускат и кой не. Никой не е богопомазан и като не играе добре ще сяда на пейката.

Има един такъв индивид,ама да видим до кога ще го търпи Вангелис....

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2014 11:33

"Аз лично предпочитам Уелбек пред Фалкао. Заради вариативността в качествата на младежа, заради контузията на Фалкао, заради заплатите им. Заради всичко. "

Факт! Уелбек > Фалкао :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 сеп 2014 11:37

MuFc1878 написа:
RedeviL написа:Според мен на Фалкао ще му е нужно известно време, докато се адаптира към темпото на игра в Англия. Смисъл такъв няма да е зле, ако Ван Гаал не избързва с налагането му като твърд титуляр. Още повече, че доскоро колумбиецът се възстановяваше от много тежка контузия на коляното и да не вземе да стане някой сакатлък още в началото на престоя му в Юнайтед.

Перси е по-назад от Фалкао с подготовката по принцип ;) Разбира се, че не трябва да се форсират нещата и може да влезе за 20/30 мин срещу КПР.

Алекс, краднах го от официалния сайт :oops:

Факт е, че Фалкао е по-напред с подготовката, също така не е участвал на СП, но все пак това ще му е дебют във ВЛ! Темпото на игра е много по-високо, а съдиите пускат по-свободни единоборства. Съгласен съм, че като за начало 20-30 минути срещу КПР ще са един добър старт на кариерата му в Англия! ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 сеп 2014 11:39

MuFc1878 написа:
"Аз лично предпочитам Уелбек пред Фалкао. Заради вариативността в качествата на младежа, заради контузията на Фалкао, заради заплатите им. Заради всичко. "

Факт! Уелбек > Фалкао :)

Кой го е казал това? :)

Върни се в “Манчестър Ю”