Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот CSKA69 » 02 сеп 2014 11:24

Наистина Юнайтед направиха страхотни трансфери и подсилиха своя тим.. Предстои им страхотно много работа, защото имат нов мениджър, който се опитва да промени изцяло начинът на игра и да изкорени така да се каже някои изконни неща в Юнайтед (вижте последната статия в темата за Ван Гаал, много е показателна), което е неизбежно.. В този ред на мисли продължавате да пишете различни схеми, но смятам, че Ван Гаал упорито ще продължи да налага 3-5-2, защото това е първата шокова терапия за преминаване от ''игра на много тичане с изритани топки напред'' към ''играта на пас''.. От водещите английски отбори само Юнайтед като че ли беше запазил типично британското в играта си и сега холандецът за да наложи неговият стил на игра, с който е известен още от Аякс, трябва да се справи с него :idea:
Изображение

Изображение

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 02 сеп 2014 11:28

Rofles написа:Изображение

Алекс, какво ще кажеш за тази схема ? Блинд до Ерера, който да изпълнява деф. функции, докато Ерера да може да се включва и в атака.

Може би това е нещо като оптималния, но ЛВГ трябва да смени схемата а той не го прави колкото и да ви се иска.В даден етап е доста вероятно да изглеждате така но на мястото на Рафаел да бъде Карик в центъра а Рууни до Фалкао.
Поздравления за Фалкао - един от най-добрите голмайстори в момента .

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 сеп 2014 11:31

Аз очаквам нещо такова, при формация 4-2-3-1
Де Хея
Рафаел--Джоунс--Рохо--Шоу
-------Блинд----Ерера---------
Янузай------Мата-----Ди Мария
-----------Фалкао/Рууни---------

При 3-4-1-2
Де Хея
--Джоунс----Смоулинг-----Рохо--
Рафаел---Блинд---Ерера-----Шоу
--------------Мата--------------------
--Ди Мария/Рууни---Фалкао------

Имаме доста опции на различните позиции, особено в атака, където имаме равностойни играчи при всяка формация. Единствено на Рафата в 4-2-3-1 не мога да намеря алтернатива. А знаем, че той редовно си седи контузен. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 сеп 2014 11:37

Абе тоя Рохо гледам всички го слагате в центъра. На световното не си ли игра ляв бек? :?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 сеп 2014 11:41

KOPScousers написа:Абе тоя Рохо гледам всички го слагате в центъра. На световното не си ли игра ляв бек? :?

По принцип си е бил ЦЗ в Спортинг.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 02 сеп 2014 11:44

Поливалентен е, те го взеха да им играе ЦЗ.
Трансферът на сезона е Уелбек в Арсенал.Ся зимата искам да им пробутате и Томи :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 сеп 2014 11:44

Вальо,в интерес на истината въпросите са доста,а отговорите комплексни :)
Контузиите на този етап,пък допълнително объркват някои предварителни планове,което в комбинация с негативните елементи на това 3-5-2 + неефективността на някои от футболистите + неприятното начало на сезона...просто правят задачите и стратегията пред Вангелис доста сложни!
От "мъртвата гора" единствено Ашли Йънг може да повлияе в някакъв положителен аспект за отбора,докато Клевърли и Андерсон...дано не допираме до техните услуги в някои етап,защото по логика това ще означава,че пак сме с 10+ контузени в отбора.
Фелайни и Рафаел за мен лично са доста интерес казус,просто защото притежават по-специфични качества,които ще са добре дошли за Манчестър Юнайтед.
Не съм мислел,че някога ще го кажа,но за съжаление така се случи...Хуан Мата е на път да си прецака работата и реномето в Юнайтед!
Не се ли стегне,не покаже ли 101% от себе си,просто ще попадне в една доста неприятна графа,а това е последното нещо което искам да се случи.
Аднан Янузай-Наглостта му започва доста да ме дразни(Вангелис явно също е усетил нещо подобно),отделно че появяваки се в игра,той по-скоро се стреми да играе индивидуално,отколкото колективно.Можеш ли да сравниш ефективността/ползата от Дани Уелбек и тази на Аднан Янузай?
Талантлив е,но ако иска да се развива във възходяща посока...просто трябва да промени модела ни мислене и отговорността към колектива!
Джони Евънс и Крис Смолинг:Всеки един от тях притежава качества,които могат да бъдат полезни за отбора,но до момента Фил Джоунс е две класи като игра и поведение,което успоредно с качествата на Маркос Рохо...просто ги превръщат като перфектната комбинация за централната защитна зона.
За неадекватността на Де Хея няма да говоря,а просто ще кажа,че е време да се даде шанс на умереността и спокойствието на Андерс Линдегаард.
Най-светлият лъч от всички(за мен лично) е Анхел Ди Мария! Тотална промяна в играта и невероятно влияние,още от първите минути за Юнайтед. :)
Фалкао + Рууни Какво виждам тук ли? Ето това!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9e1i1b5aeXI[/youtube]
Тандемът Рууни-"Тевес",отново се завърна :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 сеп 2014 11:56

smoothc написа:Вальо,в интерес на истината въпросите са доста,а отговорите комплексни :)
Контузиите на този етап,пък допълнително объркват някои предварителни планове,което в комбинация с негативните елементи на това 3-5-2 + неефективността на някои от футболистите + неприятното начало на сезона...просто правят задачите и стратегията пред Вангелис доста сложни!
От "мъртвата гора" единствено Ашли Йънг може да повлияе в някакъв положителен аспект за отбора,докато Клевърли и Андерсон...дано не допираме до техните услуги в някои етап,защото по логика това ще означава,че пак сме с 10+ контузени в отбора.
Фелайни и Рафаел за мен лично са доста интерес казус,просто защото притежават по-специфични качества,които ще са добре дошли за Манчестър Юнайтед.
Не съм мислел,че някога ще го кажа,но за съжаление така се случи...Хуан Мата е на път да си прецака работата и реномето в Юнайтед!
Не се ли стегне,не покаже ли 101% от себе си,просто ще попадне в една доста неприятна графа,а това е последното нещо което искам да се случи.
Аднан Янузай-Наглостта му започва доста да ме дразни(Вангелис явно също е усетил нещо подобно),отделно че появяваки се в игра,той по-скоро се стреми да играе индивидуално,отколкото колективно.Можеш ли да сравниш ефективността/ползата от Дани Уелбек и тази на Аднан Янузай?
Талантлив е,но ако иска да се развива във възходяща посока...просто трябва да промени модела ни мислене и отговорността към колектива!
Джони Евънс и Крис Смолинг:Всеки един от тях притежава качества,които могат да бъдат полезни за отбора,но до момента Фил Джоунс е две класи като игра и поведение,което успоредно с качествата на Маркос Рохо...просто ги превръщат като перфектната комбинация за централната защитна зона.
За неадекватността на Де Хея няма да говоря,а просто ще кажа,че е време да се даде шанс на умереността и спокойствието на Андерс Линдегаард.
Най-светлият лъч от всички(за мен лично) е Анхел Ди Мария! Тотална промяна в играта и невероятно влияние,още от първите минути за Юнайтед. :)
Фалкао + Рууни Какво виждам тук ли? Ето това!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9e1i1b5aeXI[/youtube]
Тандемът Рууни-"Тевес",отново се завърна :)

Кой не би искал да види отново такава комбинация.. ? Направо брилянтно :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 сеп 2014 11:59

smoothc написа:За неадекватността на Де Хея няма да говоря,а просто ще кажа,че е време да се даде шанс на умереността и спокойствието на Андерс Линдегаард.

Аз съм доста изненадан, че Линдегаард остана. От началото на сезона, мисля че Бен Еймъс беше резерва, а не Линдегаард.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 сеп 2014 12:09

vasilnv написа:
smoothc написа:За неадекватността на Де Хея няма да говоря,а просто ще кажа,че е време да се даде шанс на умереността и спокойствието на Андерс Линдегаард.

Аз съм доста изненадан, че Линдегаард остана. От началото на сезона, мисля че Бен Еймъс беше резерва, а не Линдегаард.

Аз също,но пък от друга страна..това донякъде ме и радва,просто защото ще е наистина парадоксално,вратар буквално в разцвета на силите си(какъвто е Линдегард) да търка пейката отново,вместо да си намери клуб,в който ще е абсолютен титуляр!

Върни се в “Манчестър Ю”