Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот tevez » 01 сеп 2014 21:21

boabbb написа:
tevez написа:
boabbb написа:На мен ми се струва, че Чича си е чисто на екскурзия тая година :mrgreen:

Бензема е трагичен, с тази игра, ако играе в България, ще го съблекат.
Чича може да не е кой знае какво, но не е по-слаб от французина.

Това не го разгласявай, че си го казал :lol: :lol: Бензема и на куц крак е по-добре, според мене :mrgreen:

Иди питай феновете на Реал в някоя тема.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 сеп 2014 21:22

tevez написа:Aз се надявам Чича да направи нещо в Реал и другото лято 17 млн. да ни дадат за постоянен трансфер.

имай милост
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 сеп 2014 21:27

shotgun blues написа:
tevez написа:Aз се надявам Чича да направи нещо в Реал и другото лято 17 млн. да ни дадат за постоянен трансфер.

имай милост

10 гола Чича ще вкара от раз.
Там няма да играе всеки кръг срещу Челси, Ливърпул, Сити, Тотнъм, Арсенал и т.н, а срещу Кордоба, Ейбар, Леванте, Селта, Севиля и такива, на които и Еболата (Педро от Левски) ще стане голмайстор.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 сеп 2014 21:30

[offtopic]Не ми се ходеше на Лудогорец - Реал Мадрид, защото ми е все тая, че Роналдо ще е тук, но сега след като Чичарито е в Реал - ще се ходи, няма как :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 сеп 2014 21:32

Моци няма да ги спаси - Чича с три броя насред София :twisted: :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 сеп 2014 21:34

MuFc1878 написа:Моци няма да ги спаси - Чича с три броя насред София :twisted: :mrgreen:

Три, ако се появи след 70 -та минута, ако е титуляр - 5,6 :mrgreen:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 сеп 2014 21:52

boabbb написа:346 хиляди паунда на седмица :shock: :shock: :shock:

Тоя не да взриви съблекалнята, а ще бутне "театъра", бе :lol: Сега ще искате от Руньо да играе :mrgreen: Тоя ако не вкара първите 2-3 мача, си ебава мамата целата работа ... Такива суми говорят за отчаяни действия ... Това не е добре ...

Ако искаш го напиши с още по-големи букви :lol:

Falcao will earn £180,000 per-week with MUFC and not £346,000, according to Guillem Balague.(SkySports)
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Crewe
Контакти:

Мнениеот Crewe » 02 сеп 2014 08:40

Свърши и този трансферен прозорец и както се казва - кой купувал , купувал.

След като се тегли чертата, този трансферен прозорец е най-успешният от много време насам. Взеха се прилична бройка качествени футболисти, които трябва да вдигнат нивото на отбора. Малко съм разочарован в изходящите трансфери, но не е лесно да излъжеш отбори да купят: Андо, Клев, Йънг.
Сега след като бяха привлечени такива футболисти, ЛВГ няма никакво оправдание да не класира отбора в топ 4 ( за титла според мен още е рано да се говори, а и нямаме толкова балансиран отбор като Сити и Челси ). Привлякоха се 6 нови футболиста ( Рохо го броя за нов, не вярвам да стане гаф и да не дойде ) , чийто позиции са точно такива от които имахме нужда - 2-ма защитника , 1 деф. халф , 1 който може да играе и като защитник и като деф.халф , крило и нападател и всичките могат да се включат веднага и да играят. Действително можеше и да е по-добре в селекцията за дефанзивната част на отбора, но все пак не може да бъдем максималисти ( пример: Барселона колко време не могат да намерят качествен централен защитник и накрая от немай къде дадоха една камара пари за Матийо ), а и при положение, че не играем в ШЛ е много трудно да дойдат качествени футболисти. Затова, колкото и подигравки да получава Еди ( не казвам, че са незаслужени ;) ), човека направи каквото можа и направи повече от добра селекция. Оттук насетне топката е в ЛВГ относно състав и тактика за мачовете. Тука няма да се спирам на това, с каква тактика , схема и състав трябва да играем ( всеки си има различно виждане ). ЛВГ си ги тренира и най-добре ги познава кой къде трябва да играе, но досега слабите мачове и лошите резултати се приемат като липса на футболисти, докато сега вече няма оправдания. С тези футболисти отбора задължително трябва да влезне в топ 4.

P.S. Нямам търпение вече да идва 14-ти септември :)

GGMU

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 сеп 2014 09:54

Здравейте,
току що се регистрирах и това ми е първи пост.
Добре заварили! :)

След края на трансферния прозорец се чувствам донякъде облекчен от общо взето добрите трансфери, които направихме, но за мен лично е очевидно, че защитата ще ни е най-слабото звено в този и следващия сезон поне. Това, обаче не ме притеснява особено. Така или иначе последните 2-3 сезона го карахме на мускули и то основно защото защита ни беше на много високо ниво. Аз лично нямам против Юнайтед да допускат голове, стига да вкарват повече от колкото допускат. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 02 сеп 2014 10:19

Tobacco написа:
boabbb написа:346 хиляди паунда на седмица :shock: :shock: :shock:

Тоя не да взриви съблекалнята, а ще бутне "театъра", бе :lol: Сега ще искате от Руньо да играе :mrgreen: Тоя ако не вкара първите 2-3 мача, си ебава мамата целата работа ... Такива суми говорят за отчаяни действия ... Това не е добре ...

Ако искаш го напиши с още по-големи букви :lol:

Falcao will earn £180,000 per-week with MUFC and not £346,000, according to Guillem Balague.(SkySports)

346 000 след данъците в Англия става точно 180 000. Фалкато ще получава 180 000, но заплатата му е 346.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Манчестър Ю”