Знаете ли...нещото,което наистина недоумявам е:1.
Ван Гаал:Има прогрес в играта ни!
2.За какъв погрес идва реч,след като с тактика
3-5-2,която по презумпция се води като офанзивна....ние
180 минути не можем да вкараме дори един гол,срещу отбори от ранга на МК Донс и Бърнли?
Да отлично знаем,че Вангелис е луд гений и си пада леко ексцентрик(което мен лично ме радва и то доста),но точно сега просто не е моментът за експерименти и тънки игрички! Да,ако имахме 100% гаранция,че нещата в най-близко време ще си дойдат на мястото..Ок,но в тази силно конкурентна среда и надграждане във Висшата лига,...просто няма гаранция за абсолютно нищо.
И в този ред на мисли,границата тук определено се прекрачи! Ние просто бяхме задължени да стартираме експлозивно и по-конкретно-да импликираме онази креативна и динамична игра от турнето в САЩ,в тези първи няколко двубоя от сезона.
Вярно е,че в отбора се натрупаха доста контузии,но това по никакъв начин не може да служи като оправдание,а още повече да играе ролята на бариера,която да е в основата на тези проблеми.
2 гола в 4 мача,едва 5-10% от играта на турнето,напрежение и липса на адекватност между отделните линии...това просто е парадоксално!
Може да прозвучи некоректно спрямо футболната игра,но в подобен род сблъсъци(най-вече от гледната точка и доминиращата роля на Юнайтед) сякаш е по-добре да приложиш познатата"тактика" на сър Алекс:"Излизате и ги мачкате"!
Разбира се,всеки мениджър си има своите подходи и стратегии,но все си мисля,че Вангелис сякаш задълба твърде надълбоко с тази тактическа надстройка.Тонове бумаги,писане..и накрая нищо..Така де,но поне да имаше някакъв положителен резултат от всичко,въпреки че на нас в крайна сметка ни трябва дългосрочност,но пък да не можеш да спечелиш в четири поредни двубоя,това вече е прекалено.
Ако след паузата палачинката не се обърне(мигновено)...на "Олд Трафорд" срещу Куинс Парк Рейнджърс,просто не знам какво ще се случи,а и не искам да си представям.