Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 21:20

vasilnv написа:Искате ли аз да пусна тема за мача с КПР? Вземем, че бием. :lol:

То се е видяло, че аз трябва да я пусна, за да счупим прокобата :oops:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 30 авг 2014 21:57

Върнах се! :) Последните 3 мача бяха трагедия! Очевадно е, че с 3-5-2 няма да станат нещата... За нея ти трябват класни централни защитици, а ние освен че нямаме, използваме бекове на тази позиция (Блекет е ляв бек, но се справя добре). Халфовата линия е кошмар, добре, че продаваме Испанчето. :mrgreen: Май използваме тази глупава схема, защото треньора иска да намери място едновременно за Рууни, РвП и Мата, но по този начин съсипва отбора. Освен това някои играчи са с нови позиции-Аднан като wingback, Ди Мария като СМ и т.н. Юноши като Джеймс, Уилсън, Пауъл, Перейра заслужават шанс за изява и съм сигурен, че ще се справят по-добре от някои "титуляри". Фактор за слабата форма са и контузиите, които за жалост нямат край. :x
До понеделник искам да вземем централен защитник, но не вярвам да се случи.
За мен оптималния състав е:
----------ДДХ--------------
Рафаел-Джоунс-Рохо-Шоу
----------Блинд-------------
------Ерера---Мата--------
Ди Мария--РвП----Рууни

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 22:06

Когато всички са на линия при 3-5-2 мисля това ще е оптималния състав :arrow:

---------------------------------------- Де Хея ----------------------------------------

----------------Смолинг -------------Джоунс -----------------Блакет--------------

Рафаел--------------------Ерера---------------Блинд--------------------------Шоу

---------------------------------------Мата--------------------------------------------

-------------------------Ди Мария-------------Рууни----------------------------------

* Рохо не съм го сложил, защото е с неясно бъдеще
** Да Мария ще има ролята на Робен

С тая схема спряхме развитието на Янузай.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2014 22:18

3-5-2 не мерси :)

4-2-3-1 :)
---Рафаел--- - Рохо*(Блекет)---- Джоунс --- Шоу
--------------Ерера-------Блинд------------
------Мата-------Рууни------Ди Мария----
------------------Перси--------------
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 22:19

3-5-2 ще го играем до припадък, не го ли разбрахте :mrgreen:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 авг 2014 22:30

Rofles написа:3-5-2 не мерси :)

4-2-3-1 :)
---Рафаел--- - Рохо*(Блекет)---- Джоунс --- Шоу
--------------Ерера-------Блинд------------
------Мата-------Рууни------Ди Мария----
------------------Перси--------------

Мата трябва да си играе зад нападателя. Янузай отдясно и някой от Рууни и РвП резерва. И вече, ако се закучи нещо мача, да влиза в игра. Схемата е перфектна, а и ще има варианти на различните постове. Може би още един опорен халф ще ни дойде добре.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 22:32

Играта в защита ясно, че не върви....но при такива играчи в атака положението е комедия. Взимат си чекчето всяка седмица и до там. И те трябва да носят голяма отговорност, а се търси сметка само на познатите герои.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2014 22:36

Ще си сменят позициите постоянно.

А Тони е прав.. Рууни, колкото и да беше слаб си е глътнал освежителна доза от 300 000 паунда и всичко му е наред..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2014 22:58

Знаете ли...нещото,което наистина недоумявам е:1.
Ван Гаал:Има прогрес в играта ни!
2.За какъв погрес идва реч,след като с тактика 3-5-2,която по презумпция се води като офанзивна....ние 180 минути не можем да вкараме дори един гол,срещу отбори от ранга на МК Донс и Бърнли?
Да отлично знаем,че Вангелис е луд гений и си пада леко ексцентрик(което мен лично ме радва и то доста),но точно сега просто не е моментът за експерименти и тънки игрички! Да,ако имахме 100% гаранция,че нещата в най-близко време ще си дойдат на мястото..Ок,но в тази силно конкурентна среда и надграждане във Висшата лига,...просто няма гаранция за абсолютно нищо.
И в този ред на мисли,границата тук определено се прекрачи! Ние просто бяхме задължени да стартираме експлозивно и по-конкретно-да импликираме онази креативна и динамична игра от турнето в САЩ,в тези първи няколко двубоя от сезона.
Вярно е,че в отбора се натрупаха доста контузии,но това по никакъв начин не може да служи като оправдание,а още повече да играе ролята на бариера,която да е в основата на тези проблеми.2 гола в 4 мача,едва 5-10% от играта на турнето,напрежение и липса на адекватност между отделните линии...това просто е парадоксално!
Може да прозвучи некоректно спрямо футболната игра,но в подобен род сблъсъци(най-вече от гледната точка и доминиращата роля на Юнайтед) сякаш е по-добре да приложиш познатата"тактика" на сър Алекс:"Излизате и ги мачкате"!
Разбира се,всеки мениджър си има своите подходи и стратегии,но все си мисля,че Вангелис сякаш задълба твърде надълбоко с тази тактическа надстройка.Тонове бумаги,писане..и накрая нищо..Така де,но поне да имаше някакъв положителен резултат от всичко,въпреки че на нас в крайна сметка ни трябва дългосрочност,но пък да не можеш да спечелиш в четири поредни двубоя,това вече е прекалено.
Ако след паузата палачинката не се обърне(мигновено)...на "Олд Трафорд" срещу Куинс Парк Рейнджърс,просто не знам какво ще се случи,а и не искам да си представям.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 23:01

Алекс, хубаво го вметна това.....имаше една статия какво да очакваме от Ван Гаал.
Може да си загубил у дома с 0:3 от Съндърланд и Ван Гаал да каже, че играчите са спазили неговите указания :lol: :lol: :lol:
Ще бие с много Грешния, ако продължава така. Висшата лига не е Холандия, Испания или Германия.

Всеки новодошъл спазва ТРАДИЦИИТЕ! Без изключения.

Върни се в “Манчестър Ю”