Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот smoothc » 29 авг 2014 16:46

MuFc1878 написа:
smoothc написа:Изключително съм доволен,че имаме раздвижване по отношене на "мъртвата гора",но както казах и по-рано:Пълно изкореняване и ново "засаждане" с млади фиданки! Това е лесотехническата формула :)

Страшни термини, Алекс :twisted: :mrgreen: Цялата истина! Денят, в който няма да ги има Клев, Ашли, Андо, Еванс, Смо, Уелбек ще се вдига купон ;)

Eко-Мониторинг :)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 29 авг 2014 18:23

Вие добре чистите гората, а какво ще правите, ако ви се контузят титулярите? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 29 авг 2014 18:36

riak4 написа:Вие добре чистите гората, а какво ще правите, ако ви се контузят титулярите? :mrgreen:

Академия

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 29 авг 2014 18:39

Тоя сезон,ще гледаме ТОП4 да се преборим.И ако можем да внедрим в първия състав някое младо момче от академията.
Изображение

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 29 авг 2014 18:41

Чичарито прие офертата на Ювентус

Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес се е съгласил да премине в Ювентус, съобщава "Кориере Дело Спорт".

Вчера представители на торинския клуб са се срещнали с агента на Чичарито и са стигнали до договорка за личните условия на футболиста.

Сега Старата госпожа чака зелена светлина от ръководството на Юнайтед за трансфера.

От Юве се надяват да вземат Ернандес под наем през този сезон, а през следващото лято да откупят правата му.
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2014 10:15

Louis van Gaal describes Luke Shaw as "an example in the dressing room" for working hard on a specific training programme to further enhance his fitness. "He did everything that he was asked to do to be fit and he is training fantastically."
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2014 10:45

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал изрази задоволството си от това как върви възстановяването на Люк Шоу.
Лятното попълнение от Саутхемптън все още не е взел участие в състезателен мач за Червените Дяволи, след като получи контузия на тренировка след завръщането на клуба от предсезонното турне.
По време на визитата в САЩ, ван Гаал разкри, че е изготвил специална програма за 19-годишния, за да подобри физическото си състояние и да достигне необходимото за Юнайтед ниво.
Въпреки коментарите на Рой Ходжсън относно състоянието на Шоу по-рано тази седмица, ван Гаал разсея всякакви съмнения относно младежа и го поздрави за усилията, които полага, след като се контузи.
„Говорих с него в САЩ и му казах, че е дошъл в не добра кондиция. Затова промених неговата програма и той изпълни всяко едно мое указание, за да се подобри. Сега той е за пример в съблекалнята и тренира фантастично“, заяви мениджърът на Червените Дяволи.
„Когато възнамерявате да напишете нещо, може би е по-добре да ме попитате дали той се справя добре, или не“, добави той пред репортерите. „Прочетох някои много неприятни материали за него. Вече би трябвало да ме познавате и да знаете, че съм открит човек и че ще отговоря на вашите въпроси.“
Когато бе попитан за думите на Ходжсън, ван Гаал каза: „Да, Люк не е във форма, в момента, защото е контузен. Но Рой Ходжсън не може да съди за това, защото не съм го виждал тук по време на някоя тренировка. Мисля, че той има предвид Световното първенство. Но сега Люк върши чудесна работа.“
Въпреки изобилието от контузии, днес имаше позитивни новини относно възстановяването на Майкъл Карик след операцията в глезена, която му бе направена миналия месец. „Майкъл също напредва. Днес му беше премахнат предпазния ботуш, така че е щастлив ден за него“, разкри ван Гаал.
Мениджърът обаче потвърди, че остава един от десетте отсъстващи поради контузии играчи, заедно с Шоу, Сам Джонстън, Рафаел, Крис Смолинг, Андер Ерера, Маруан Фелайни, Шинджи Кагава, Джеси Лингард и Джеймс Уилсън.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2014 14:24

Ди Мария и Мата бързо станаха дружки, ама то нормално испанския език.. :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
champion_20
Контакти:

Мнениеот champion_20 » 30 авг 2014 14:28

хаха да
Започваме с 5-3-2 :lol:
Десния фланг, на мен ли ми се вижда слаб, или е слаб :?: :)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_EVwdUcDR9MD6olIUeFyVcXjiQ1WfxXmfNvPjRyzzLK4N4L9M[/wrapimg] [wrapimg=]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTApeYxaU9OAN9JVU4hyadKOgFXDCnKDnDFa3WVTx8yHTSyOK4d4Q[/wrapimg] [wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsUeWZG5MmkhL-8ZJLYIwFLoOMpzP9IkIJ2DvoGe5HaVRRVCCS[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2014 14:29

champion_20 написа:хаха да
Започваме с 5-3-2 :lol:
Десния фланг, на мен ли ми се вижда слаб, или е слаб :?: :)

И двата ни фланга са слаби.. Йънг и Валенсия отново ще се чудят къде да играят, в защита или в атака и накрая няма да играят нито в едното, нито в другото.
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”