Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Който се опитва да комуникира адекватно,не мисля че е проблем да дискутираме.
smoothc написа:На този етап(мен лично) загубата на точки не ме притеснява толкова.Но на фона на сравнително благоприятната програма и липсата на мотивация,нещата изглеждат наистина неприятни.
Другите фактори,които катализират този негативизъм са:1.Липсата на изходящи трансфери,особено на играчи,които и сега отново показват,че нямат място в Манчестър Юнайтед.2.Задължителността на силното начало,на фона на преходния период.3.И нещото,което най-много учудва всички:Къде изчезнаха положителната нагласа и креативност от турнето в Америка?
Надявам се,че загубата от МК Донс ще обърне нещата на 180 градуса(но в положителна насока)
Да, статистически 3 точки за 2 кръга не е болка за умиране

Проблемът също се дължи на това, че ви напуснаха прекалено много легенди изведнъж и останахте некомплектовани.

[offtopic]Защо да съм прост?

suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол написа:smoothc написа:На този етап(мен лично) загубата на точки не ме притеснява толкова.Но на фона на сравнително благоприятната програма и липсата на мотивация,нещата изглеждат наистина неприятни.
Другите фактори,които катализират този негативизъм са:1.Липсата на изходящи трансфери,особено на играчи,които и сега отново показват,че нямат място в Манчестър Юнайтед.2.Задължителността на силното начало,на фона на преходния период.3.И нещото,което най-много учудва всички:Къде изчезнаха положителната нагласа и креативност от турнето в Америка?
Надявам се,че загубата от МК Донс ще обърне нещата на 180 градуса(но в положителна насока)
Да, статистически 3 точки за 2 кръга не е болка за умиранеНо го няма хъса, който придаваше сър Алекс на футболистите, няма я силната воля за победа. Колко пъти Юнайтед е вкарвал в последните минути на мача при шотландеца
Миналият сезон, както и сега, виждам едно тотално бездушие. Какво стана с жестокия натиск през последните минути? Ще ви е нужна поне още 1 година, за да станете шампиони.
В момента сте необиграни, некомплектовани и ви липсва класа.
Проблемът също се дължи на това, че ви напуснаха прекалено много легенди изведнъж и останахте некомплектовани.Сър Алекс, Видич, Фърдинанд, Евра, Гигс ... Трябва да направите тотална чистка на поне 6-7 боклуци, и да ги замените с класни попълнения. Не знам какво става с клуба щом Ашли Йънг взима £118k седмична заплата.
[offtopic]Защо да съм прост?Започвате да приличате на феновете на Пул
[/offtopic]
Не приличатЕ, а приличА !

Rofles написа:Не приличатЕ, а приличА !Само един човек ти го е казал това останалите, както виждаш нямаме против да дискутираме
ОК, давайте

[offtopic]Защо не дискутираме?[/offtopic]
Последна промяна от Долгопол на 27 авг 2014 19:01, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол, тия неща само сър Алекс можеше да ги прави. Не смятам, че някой треньор би ни направил шампиони със състава, с който сър Алекс успя.
За мен разликата на ЛвГ с Мойс е, че първият осъзнава каква империя е Манчестър Юнайтед. Много фенове смятат, че нещата са много зле в отбора, но аз не съм на това мнение. Трябва да имаме търпение. Отборът е в сигурни ръце.
За мен разликата на ЛвГ с Мойс е, че първият осъзнава каква империя е Манчестър Юнайтед. Много фенове смятат, че нещата са много зле в отбора, но аз не съм на това мнение. Трябва да имаме търпение. Отборът е в сигурни ръце.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Момчета за Вас кои бяха тримата най-добри снощи?
За мен : 1.Перейра 2.Уилсън 3.Андерсон/Янузай
За мен : 1.Перейра 2.Уилсън 3.Андерсон/Янузай

Единствено Уилсън ми хареса. 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
[wrapimg=]http://i60.tinypic.com/25zro1t.jpg[/wrapimg]

MuFc1878 написа:[wrapimg=]http://i60.tinypic.com/25zro1t.jpg[/wrapimg]
Знаех си , че е крадец този холандец

Както казва Боре Чорба - Jadne holanjdane , moraju da duvaju joint - тютюнопушенето е забранено в ЕС !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин