ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

CSKA69
Контакти:

Re: ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот CSKA69 » 05 окт 2014 17:08

Дали това ще е ПОВРАТНИЯТ мач за Ван Гаал в Юнайтед през този сезон? Ако е така направо не ми се мисли какво ги чака всички съперници на ''червените дяволи''... Дано да е само временно пробуждане и просто една късметлийска победа :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 окт 2014 18:10

smoothc написа:Най-пресен на този етап,е казусът с Давид Де Хея.Първоначално(края на сезон 2011-2012) просто го коментирах/подхвърлих като наблюдение,което в последствие се превърна в мини-тенденция,а днес както и всички можете да се убедите,нещата придобиха формата на доста сериозен проблем!
С някои от съфорумниците в действителност влязохме и в по-остри полемики по този въпрос,но ето че сега почти няма човек,който да не отчита тази колебливост на Де Хея(която в интерес на истината се задълбочава с всеки изминал двубой).
Разбира се,аз също съм допускал грешки в своята преценка или текущо мнение свързано с даден въпрос за Юнайтед,но в интерес на истината това се случва изключително рядко.
Но като фен на Манчестър Юнайтед,аз лично се радвам,че с моите съфорумци в 90% от случаите абсолютно винаги сме на едно всеобщо мнение,най-вече като кардинално отношение към Манчестър Юнайтед!

Много адекватно мнение :mrgreen:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 окт 2014 19:01

[wrapimg=]http://giant.gfycat.com/KeenShamelessGuineafowl.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://giant.gfycat.com/FemaleFrayedDarklingbeetle.gif[/wrapimg]

Най-накрая Ел Тигре се отпуши :)

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BzL4YXuCYAA0T7U.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 05 окт 2014 20:03

Страхотен Де Хея днес, играч на мача за мен. GGMU

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 окт 2014 20:25

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 05 окт 2014 21:33

Така, направи ми впечатление, че към края на мача нашите много ги беше налегнала умората, все едно са имали мач сряда/четвъртък. Може би за това предоставихме инициативата толкова лесно и бяхме натиснати сериозно и ако не беше 'слабия' и 'неадекватен' вратар победата щеше да е мираж. Не знам на какво точно се дължи тая умора, ЛВГ да не ги мачка много по тренировките?! :lol: Иначе ако трябва да давам оценки - вратар + защита почти отлично, въпреки допуснатия гол. В средата Валенсия беше сравнително добре за позицията, която може да се каже, че не му е титулярна, Блинд също биваше, можеше да бъде изгонен в началото на второто полувреме, но му беше първо нарушение след почивката и може би за това остана. Мата, освен асистенцията за първия гол нещо ми се губеше, не знам как така го избраха за играч на мача. :roll: Ди Мария отново ни беше вдъхновението, гол, асистенция /дори и случайна/, някой и друг страхотен пас, като цяло това ни е играча в най-добра форма в момента, т.е. това е моето мнение по въпроса. Поредния блед мач на Перси, не знам защо ЛВГ продължава да сменя по-добрия нападател и да оставя в игра по-неефективния. Фалкао - най-накрая се отпуши, можеше да го направи още в 3-4 минута, можеше и в началото на второто полувреме след един пробив на Шоу ако не се лъжа, не знам как изтърва това положение, май докосна топката с десния крак преди да нанесе удара с левия и това прецака нещата, а тогава резултата ставаше 2:0 и предполагам нямаше да ги има всички тия мъки накрая. Сега почивка за националите, дано част от контузените се оправят за да има дълбочина в състава. Дано и Шоу не е сериозно пострадал, тия разтежения минават за около 10тина дни, ама какво точно е състоянието му ще разберем скоро предполагам. За момента като че ли започваме да влизаме в час, със сигурност има още какво да се желае, има грешки за изчистване, но с течение на сезона според мен нещата ще се напаснат.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 окт 2014 21:37

McNair stats vs Everton. #MUFC

3/3 Blocks won
6/6 Clearance won
3 Interceptions
92% passes completed

:)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 окт 2014 21:45

MuFc1878 написа:McNair stats vs Everton. #MUFC

3/3 Blocks won
6/6 Clearance won
3 Interceptions
92% passes completed

:)

Това момче трябва да се налага вижда се,че има потенциал.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 22:10

Честита победа,дяволи :) Страхотни емоции до самия край,но най-важното е,че спечелихме трите точки!
Толкова неща имат да се коментират,та дори не знам с кое първо да започна,..но все пак ще започна с героя на мача-Давид Де Хея!
Със сигурност това му беше един от най-добрите мачове за Манчестър Юнайтед,ако не и най-добрият...Ето такъв Де Хея искам да виждам или по-скоро да виждаме!
Ако има гаранция,че Де Хея ще продължи този еталон,то просто няма абсолютно никакво съмнение,че заслужава титулярното място.
Но нека не превъзнасяме чак толкова ситуацията,защото в крайна сметка това му е работата.
Конкретно през този сезон,т.нар.баланс между грешки и спасявания...все още не се е изравнил или пък да бъде в полза на спасяванията.Нека не забравяме безумните грешки,които ни костваха доста важни неща в предходните двубои!
Ключовите мачове срещу УБА,Челси и Манчестър Сити,мисля че ще дадат най-точен отговор за промяната(положителната) при Де Хея.Дали това е едно ново начало,или просто моментен проблясък...
Другият ключов момент-Дебютния гол на Радамел Фалкао :) В някои отношения доста ми напомни за ситуацията при гола на Андер Ерера срещу Лестър,но най-важното е че този гол,ни донесе и така ценните три точки!
Следващото положително нещо:Играта на Рафаел-усещам,че Рафаел навлиза в най-добрата си форма от кариерата,дано продължи в същия дух;Люк Шоу-Почти безупречен,но все още не е достатъчно адаптиран към игровата обстановка и изобщо промяната,но в предходните два двубоя,той определено показва прогрес.
Бисерът в защитното звено,"Фил Джоунс" 2- Пади МакНеър! Какво да кажем...Адмирации за Вангелис,че в рамките на 1-2 месеца,превърна Блекет и МакНеър в едно иновативно звено,което за вбъдеще със сигурност ще изиграе своята ключова роля за стабилността в защитата.
Антонио Валенсия също изигра стабилен мач.Страшно необходима беше тази физическа мощ и скорост,чрез която да се противопоставим в средната линия,а вече в ключването на Фелайни...просто ми напълни душата! Закова ги от раз..старите си съотборници.
За Анхелито каквото и да кажа ще е малко,уникален диамант и доминатор,който ако продължава в същия дух,...определено ще се превърне в основен фаворит за Златната топка :)
Разочарованията:Двамата холандци + Хуан Мата и Маркос Рохо.А екстравагантното решение с Уилсън....замалко да се окаже и едно от най-грешните неща,които Вангелис е правил в последно време! Мисля,че Янузай заслужаваше в пъти повече да влезе в игра,най-малкото поради добрите си игри за Резервите в последно време,пък опитът му е доста по-голям от този на Уилсън,но както и да е..това вече е минало,но трябваше да се отбележи.
Ако всички те,бяха дори и на 50% от нивото на останалите,то..Евертън със сигурност отиваха на разлика!
Факт е,че отсъствието на Уейн Рууни се усеща..дори повече,отколкото първоначално се предполагаше.
Играч на мача:Давид Де Хея.
Гледаме напред към УБА,в търсене на първата си победа далеч от "Олд Трафорд" :)
Основните функционални негативи:1.Поредното тенденцизно и грешно съдийско регулиране спрямо нас.2.Хаотичността и напрежението в последните 5-10 минути,които поради обективни причини започнаха при Дейвид Мойс,но по-странното...защо продължават и при Вангелис? Това буквално "измъкване" на косъм и срещу УХ и днес,...изобщо не ми се нрави,най-вече като поведение! Време е Вангелис да започне процес на изкореняване от този "гаден навик",който определено вдига кръвното на милиони фенове.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 окт 2014 22:50

Обаче и неточните му удари се превръщат в асистенции.

Адмирации! По-добър коментар отдавна не бях срещал :) В крайна сметка си е така...Срещу КПР за гола на Мата,срещу Лестър за гола на Ерера и днес за гола на Фалкао!

Върни се в “Манчестър Ю”