ВЛ | 1-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи - 1:2 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 15 авг 2014 23:38

Победа за Манчестър Юнайтед
28
76%
Равенство
4
11%
Победа за Суонзи
5
14%

Общо гласове: 37

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Висша Лига | Манчестър Юнайтед - Суонзи | 16.08 | 14:45ч.

Мнениеот 0007 » 16 авг 2014 17:57

milesder написа:Gary Lineker, BBC Sport

Gary Lineker: Van Gaal creates a record on his debut. The first MUFC manager to lose at home on the opening day of a Premier League season.

Ван Гаал с първи рекорд (макар и негативен).

Първият от трима досега :lol: :lol: :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 авг 2014 18:01

Отвратителна загуба,която ни дойде като гръм от ясно небе,особено на фона на положителната промяна,а и още повече на "Олд Трафорд"!
Днес,сякаш всичко хубаво от предсезонната подготовка се беше изпарило,липсваха настроението и динамиката в играта,креативноста на халфовете,но нещото което най-много ме учуди(в негативен аспект),бе прекаленото спокойствие от страна на Вангелис.
Фактът,че Суонси откриха резултата(буквално от нищото) трябваше да бъде повече от ясен атестат,че нещо трябва да се промени в дълбочина,още повече че и до 20-минута ние нямахме нито един адекватен удар/атака към вратата на гостите! Стихийността и прекалено еднотипните действия-като цяло маркираха играта ни през първото полувреме.
Липсваше тази взаимовръзка между халфовата линия и нападението,която принципно оказва и основната ефективност при изграждането на атаките.
През второто полувреме очевидно заиграхме по-добре,но пак без особена ефективност и балансираност в играта,но пък имахме късмет при гола на Рууни(страхотно изпълнение,определено),който вдъхна доста импулс в играчите и ето тук някъде,Вангелис трябваше да реагира с включването на Фелайни,който да стабилизира играта в центъра,но за съжаление това се случи твърде късно...
Нани и Янузай страшно много прекалиха с индивидуалните действия,а в някои ситуации подходиха откровено глупаво,страшно съм разочарован от двамата,особено от Янузай...
Напук на двата гола,но защитата за мен изигра доста добър мач(Джоунс,Смолинг,Блекет)-доста добре се допълваха,бореха са за всяка топка,опитваха се да организират и някои контри,а колкото до головете..все си мисля,че Де Хея можеше да се намеси доста по-адекватно,особено при втория гол!
До края нищо интересно...изсипани топки в наказателното поле,липса на координация,напрежение в играта и така.
Кардиналните изводи от тази загуба са повече от красноречиви,но трябва да се действа много бързо и с необходимата адекватност!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 авг 2014 18:08

Дадох Х,но явно съм ви надценил :lol: След още 2-3 такива резултата очаквам ВанГаал да стане новия Мойс.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

suareshampion

Re: Висша Лига | Манчестър Юнайтед - Суонзи - 1:2 FT

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2014 18:33

Аз казах ли ви ?? :) Взех добри пари ,от тая срамна ваша загуба .Да сте живи и здрави . :)
Имате изключително много проблеми ,които не виждам как с години ще се оправят . Иска търпение ,но вие феновете го нямате това търпение и аз прогнозирам ,че няма да завършите сезона с тоя треньор. Играете много слабо. Ние сме много по силни от вас .Не малко по силни а много по силни.
Пак казвам..ще завършите отново извън топ 4 . Ще си говорим пак през май ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 авг 2014 18:49

suareshampion написа:Аз казах ли ви ?? :) Взех добри пари ,от тая срамна ваша загуба .Да сте живи и здрави . :)
Имате изключително много проблеми ,които не виждам как с години ще се оправят . Иска търпение ,но вие феновете го нямате това търпение и аз прогнозирам ,че няма да завършите сезона с тоя треньор. Играете много слабо. Ние сме много по силни от вас .Не малко по силни а много по силни.
Пак казвам..ще завършите отново извън топ 4 . Ще си говорим пак през май ..

Един път да ме послушаш и ти в тоя живот, та да изкараш и ти някой лев на мой гръб 8-) Лесничко било, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 16 авг 2014 19:00

Гледах след 50та минута, че до тогава спях... :) Като цяло нищо интересно не видях в играта до края на мача. Един късметлийски гол и един подарен за Суонзи. Тоя черничкия защитник много добре подаде топката на Бони преди отбора да се организира по-добре в защита и от там ни оправиха на бързо. Отдавам го на младостта, всеки по опитен ще я вземе топката в ръце, ще се насочи към наказателното си поле и ще я хвърли някъде по настрани параболично. Как да е, един мач не е фатален, сега започва сезона, ще има много изненади, 2-3 трансфера още ще са нужни според мен, сработване на машината и да се надяваме, че ще започнем да мажем!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 авг 2014 19:01

А утре Ливърпул кво да ги играем? :mrgreen:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 авг 2014 19:04

Много ме радвате как си правите заключения за целия сезон, при положение, че дори не сте и следили отбора през предсезонната подготовка. Днес не показахме и 10% от това, което показахме на подготовката и от това, което играчите вече доказаха, че могат.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2014 19:06

ivo77 написа:А утре Ливърпул кво да ги играем? :mrgreen:

Излишен въпрос :) Не сериозно ,без да съм пристрастен ,мисля,че ще ги смачкаме тия осакатените.Коутиньо-Стърлинг и Стъридж са невероятни .Твърдо 1.И правим стъпка към 19тата.
Последна промяна от suareshampion на 16 авг 2014 19:08, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 авг 2014 19:07

ivo77 написа:А утре Ливърпул кво да ги играем? :mrgreen:

Докерчетата утре ще бият без проблеми, ама това тяхно начало е залъгващо :) Ако се класират в ТОП 4 ще е направо подвиг :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Манчестър Ю”