milesder написа:Gary Lineker, BBC Sport
Gary Lineker: Van Gaal creates a record on his debut. The first MUFC manager to lose at home on the opening day of a Premier League season.
Ван Гаал с първи рекорд (макар и негативен).
Първият от трима досега

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
milesder написа:Gary Lineker, BBC Sport
Gary Lineker: Van Gaal creates a record on his debut. The first MUFC manager to lose at home on the opening day of a Premier League season.
Ван Гаал с първи рекорд (макар и негативен).

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
 След още 2-3 такива резултата очаквам ВанГаал да стане новия Мойс.
 След още 2-3 такива резултата очаквам ВанГаал да стане новия Мойс. Взех добри пари ,от тая срамна ваша загуба .Да сте живи и здрави .
  Взех добри пари ,от тая срамна ваша загуба .Да сте живи и здрави .  
  suareshampion написа:Аз казах ли ви ??Взех добри пари ,от тая срамна ваша загуба .Да сте живи и здрави .

Имате изключително много проблеми ,които не виждам как с години ще се оправят . Иска търпение ,но вие феновете го нямате това търпение и аз прогнозирам ,че няма да завършите сезона с тоя треньор. Играете много слабо. Ние сме много по силни от вас .Не малко по силни а много по силни.
Пак казвам..ще завършите отново извън топ 4 . Ще си говорим пак през май ..
 Лесничко било, а
 Лесничко било, а 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
 Като цяло нищо интересно не видях в играта до края на мача. Един късметлийски гол и един подарен за Суонзи. Тоя черничкия защитник много добре подаде топката на Бони преди отбора да се организира по-добре в защита и от там ни оправиха на бързо. Отдавам го на младостта, всеки по опитен ще я вземе топката в ръце, ще се насочи към наказателното си поле и ще я хвърли някъде по настрани параболично. Как да е, един мач не е фатален, сега започва сезона, ще има много изненади, 2-3 трансфера още ще са нужни според мен, сработване на машината и да се надяваме, че ще започнем да мажем!
  Като цяло нищо интересно не видях в играта до края на мача. Един късметлийски гол и един подарен за Суонзи. Тоя черничкия защитник много добре подаде топката на Бони преди отбора да се организира по-добре в защита и от там ни оправиха на бързо. Отдавам го на младостта, всеки по опитен ще я вземе топката в ръце, ще се насочи към наказателното си поле и ще я хвърли някъде по настрани параболично. Как да е, един мач не е фатален, сега започва сезона, ще има много изненади, 2-3 трансфера още ще са нужни според мен, сработване на машината и да се надяваме, че ще започнем да мажем!
ivo77 написа:А утре Ливърпул кво да ги играем?
 Не сериозно ,без да съм пристрастен ,мисля,че ще ги смачкаме тия осакатените.Коутиньо-Стърлинг и Стъридж са невероятни .Твърдо 1.И правим стъпка към 19тата.
  Не сериозно ,без да съм пристрастен ,мисля,че ще ги смачкаме тия осакатените.Коутиньо-Стърлинг и Стъридж са невероятни .Твърдо 1.И правим стъпка към 19тата.ivo77 написа:А утре Ливърпул кво да ги играем?
 Ако се класират в ТОП 4 ще е направо подвиг
 Ако се класират в ТОП 4 ще е направо подвиг 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта