Ръцете горе за шампиона
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

parvanoff написа:Аз не виждам какво му е зле-тото.Всъщност дори скоро не съм виждал Арсенал така да натискат Ман Ю. Имаше един мач, в който манчестерци май вкараха 8 гола, доколкото се сещам. Един гол на Перси от статично положение за Ман Ю и поне не се сещам за чисто голово положение. Арсенал също нямат, но играчите на "червените дяволи" са се наредили пред и в наказателното поле и е трудно. Дори ме учудва, че Ман Ю са прибрани и играят на контри и то като домакини-някак си ми е странно, нали уж са голям и силен отбор...
от boabbb на 08 Ное 2013 08:46
Колеги, помислете малко за футболната страна, преди да си дадете прогнозите С какво точно Манчо ще надиграе Арсенал. С мегатехниката и прекрасните организаторски качества на Фелайни, ли? Плешака и той се хвали, ама Юнайтед тоя сезон са трагични и крайно несъстоятелни, което според мен ще лъсне в този мач. Дано само съдиите не се намесят в полза на домакините, че с тея "дузпи" срещу Иънг стават вече смешни... Мисля за нещо от рода на 1:2 или 1:3 с умна игра и доминация в средата на терена от страна на Йозил, Касорла, Росицки, Рамзи и Артета, а защо не и Уилшър.
[/center]Rofles написа:Второто полувреме изпуснахме центъра, защото Джоунс отиде да играе ЦЗ, а като си помисля, че някой хора казваха, че не става за CDM..
Не мога да проумея само как най-жалкия отбор на Юнайтед срещу нашия най-добър от години и пак загубихме...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта