Без да се обиждате, но още ли гледате най - смешното първенство в света? Този шампионат го решават винаги малките отбори, а не друг. Манчини, колкото и да ми е противен, е прав за едно - срещу "Юнайтед" тимовете на Албиона играят със страх от едно или друго. Така няма нищо да се промени. Само ще се прибавят титлите в графата на Фъргюсън, но в Европа ще е същата позната история. И какъв е смисълът от това? Кого заблуждават всички?
Честита титла на домакина от снощния мач! Честита и за следващия сезон, защото е ясно, че никой няма да допусне друг да я вземе!
Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- we are the champions
- Контакти:
Сити имат минимален шанс за титлата след тази победа защото имат много по лесна програма Юнайтед тепърва има да играе с Челси и Арсенал...
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
daniel875 написа:Без да се обиждате, но още ли гледате най - смешното първенство в света? Този шампионат го решават винаги малките отбори, а не друг. Манчини, колкото и да ми е противен, е прав за едно - срещу "Юнайтед" тимовете на Албиона играят със страх от едно или друго. Така няма нищо да се промени. Само ще се прибавят титлите в графата на Фъргюсън, но в Европа ще е същата позната история. И какъв е смисълът от това? Кого заблуждават всички?
Честита титла на домакина от снощния мач! Честита и за следващия сезон, защото е ясно, че никой няма да допусне друг да я вземе!
Полудял от злоба безтитленико,в АНГЛИЯ само Манчестър Юнайтед е ставал шампион заслyженo,без футболисти за милиарди и съдийченца като някой други отбори като в тях влиза и ЛЕЙДИ ОЛДЪМСЪЛ ду ПУЛ,Има световна конспирация срещу ЛЕЙДИ ОЛДЪМСЪЛ ду ПУЛ

Последна промяна от LordSirAlexFerguson на 09 апр 2013 11:54, променено общо 1 път.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

Как ме е яд за онази контраатака в 3 минута... Дани да беше подал и Рууни излизаше сам срещу Харт
Иначе добре се справи в мача. Доста пресираше и беше почти навсякъде. Така играеше Уаза преди време 

- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
MuFc1878 написа:Как ме е яд за онази контраатака в 3 минута... Дани да беше подал и Рууни излизаше сам срещу ХартИначе добре се справи в мача. Доста пресираше и беше почти навсякъде. Така играеше Уаза преди време
MuFc1878, САФ пусна победа на манчини-некадърника, че да не го уволнят мансурците! А никой от нас не иска това да се случва също!

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

LordSirAlexFerguson написа:MuFc1878 написа:Как ме е яд за онази контраатака в 3 минута... Дани да беше подал и Рууни излизаше сам срещу ХартИначе добре се справи в мача. Доста пресираше и беше почти навсякъде. Така играеше Уаза преди време
MuFc1878, САФ пусна победа на манчини-некадърника, че да не го уволнят мансурците! А никой от нас не иска това да се случва също!![]()
![]()
Мда и аз това си мислех преди мача. Бяха казали, че ако Сити загубят от Юнайтед и Челси уволняват Манчини. Бях си казал, че няма да ме е яд ако паднем, защото Манчини остава. ОЛЕ!

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Честита заслужена победа на Сити.
САФ е много адекватен в тези мачове... Направо му се чудя толкова ли арогантен и самоуверен е станал или има и нещо друго?
САФ е много адекватен в тези мачове... Направо му се чудя толкова ли арогантен и самоуверен е станал или има и нещо друго?

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
По-добрия отбор заслужено победи,едва ли някой ще го отрече.
sandi74 написа:По-добрия отбор заслужено победи,едва ли някой ще го отрече.
Чакам да почерпиш, но ти се ослушваш

MuFc1878 написа:sandi74 написа:По-добрия отбор заслужено победи,едва ли някой ще го отрече.
Чакам да почерпиш, но ти се ослушваш
Никакъв проблем.