Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот DmG » 27 мар 2012 21:08

aks75 написа:
man_utd_ написа:Докато мачовете ви се свирят от "кьорави" съдии ще печелите.Бъдете спокойни

И като се свири от майка ти също съм спокоен.Ае що не си отидете да си гледате вашите смешни отборчета,ми се занимавате тука да си избивате комплекси?

Ей палячо,що не дойдеш в Пловдив да ми го кажеш в очите това за майками? Ама виж и здравните пътеки какво покриват.

Охо имаме си форумен "Чък Норис" .
За мача : ПОБЕДА ПО ДЯВОЛИТЕ ! Изображение

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 28 мар 2012 01:25

Ей палячо,що не дойдеш в Пловдив да ми го кажеш в очите това за майками? Ама виж и здравните пътеки какво покриват.

А ти няма да е зле да питаш за специлани отстъпки в пирогов за счупени крайници,щото на мен не ми е проблем да дойда до там,защото не съм ти някое пишлеме на 14-15 години,каквото си ти всъщност.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 28 мар 2012 23:05

След Уест Бромич и сега с Фулъм,пак същата работа.Очевадна дузпа,но няма кой да я даде.Жалка, субективна и поръчкова история може да бъде футболната игра.Манчестър са достен неин представител във Висшата Лига.Юве в Италия са същите,но просто прокуратурата не е подпукала отбора на сърчето.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 29 мар 2012 17:29

BlueRadiotherapist написа:След Уест Бромич и сега с Фулъм,пак същата работа.Очевадна дузпа,но няма кой да я даде.Жалка, субективна и поръчкова история може да бъде футболната игра.Манчестър са достен неин представител във Висшата Лига.Юве в Италия са същите,но просто прокуратурата не е подпукала отбора на сърчето.

Умри бе,и това да ми го казва фен на Челски-отбора с съчинена история от ФА и три купени титли.
До къде я докарахме! :lol:
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”