Кратко резюме за снощният мач
1.Най-важното е,че в играта имаше настроение и спечелихме последното си домакинство за сезона!
2.Аднан Янузай изигра най-добрият си двубой до този момент.Всеки финт,всяко движение бяха майсторски изпипани,жалко само че не успя да се разпише.
3.Джеймс Уилсън-[offtopic][wrapimg=]http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/20920133/5985247-large.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i.huffpost.com/gen/1780001/thumbs/o-JAMES-WILSON-570.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Ето това ми пълни наистина душата! Мечтан дебют за този талант,който задължително трябва да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед.
4.Том Лоурънс също изигра стабилен мач,но сякаш му липсваше малко самочувствие,но с времето ще се адаптира.
Общо взето това са така най-положителните детайли от двубоя.
Отрицателните:
1.Фил Джоунс-За пореден път се контузва по такъв нелеп начин,дано всичко в крайна сметка е наред,но и честно да ви кажа аз не си спомням за негова контузия причинена от друг футболист.Абсолютно винаги се контузва от собствената си дебела глава.
2.Въпреки,че нямаше толкова голямо значение,но страшен яд ме хвана при гола на Хъл Сити! Едно,че им беше първия удар във вратата до момента,но и реакцията на Де Хея още повече ме нервира.Това си беше един напълно спасяем удар,просто трябваше малко повече усилия да се вложат.
3.Играта на Хъл Сити можеше да бъде малко по-офанзивна.Вярно,че може би изпробват и някои детайли за финала с Арсенал,но пък нищо не им пречеше да атакуват малко по-адекватно.
4.Отношението на съдията и ситуациите в наказателното поле.Колко по-очевадна трябва да е дузпата,че да се отсъди...не един,а цели четири пъти!?
Това вече наистина се превръща в лоша тенданция,защото ако си спомняте колко очевадни дузпи не ни свириха и то точно на Олд Трафорд

Срещу Арсенал,Евертън,Нюкасъл,сега и срещу Хъл Сити,а за симулантите от Ливърпул всяко търкулване в наказателното и бам,дузпа!
Гледаме напред към Светците! Печелим и завършваме като шампиони в графа Away за сезон 2013/2014