Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот vasilnv » 05 май 2014 00:03

smoothc написа:
vasilnv написа:Ако имахте шанс да избирате, кой бихте предпочели - Баркли или Кроос? :?

Интересен въпрос,който може да се разгледа от няколко изходни точки,но при всички положения тук всичко пряко ще зависи от стратегиите на мениджъра и от това какво точно той ще изисква.
Аз лично ще избера Баркли,просто защото откакто Роналдо напусна в отбора просто липсва тази експанзивна фигура,футболист който да притежава едновременно скорост,мощ,техника и хубав завършващ удар.В негово лице аз виждам точно такъв тип футболист,докато Тони Кроос повече ми напомня на Хуан Мата,който вече е в Манчестър Юнайтед и затова ще избера Рос Баркли :)

И аз мисля така. Баркли, Янузай, Мата, Заха, Рууни = игра на адски висока скорост... замечтах се, няма да вземем Баркли :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 май 2014 00:04

MuFc1878 написа:
Tobacco написа:на мен ми е много интересно що точно човек като Гигси,който знае философията на клуба, дава толкова малко време на Аднан за сметка на свършилия с футбола Йънг(примерно)

Също пусна и титуляр Клевърли срещу Норич. Така, ако се продължава не искам Гигсо да е мениджър. Това си е гавра такива футболисти да играят в Юнайтед и то при 3-ти мениджър :shock:

https://vine.co/v/MvbPrZ1YFiL Изображение
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 май 2014 00:05

Тони Кроос си е опорен халф, малко се доближава до играта на Скоулс - точни пасове, задържане и отнемане на топката, поглед върху играта и силни завършващи удари :) Баркли си е нешлифован диамант, такъв какъвто бе Рууни преди 10 години!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2014 00:13

Като цяло почти сигурно е,че ако трябва да избира,Луис ван Гаал ще предпочете Тони Кроос пред Баркли,като причините затова ще са повече от ясни :)
Последна промяна от smoothc на 05 май 2014 00:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 май 2014 00:14

MuFc1878 написа:Тони Кроос си е опорен халф, малко се доближава до играта на Скоулс - точни пасове, задържане и отнемане на топката, поглед върху играта и силни завършващи удари :) Баркли си е нешлифован диамант, такъв какъвто бе Рууни преди 10 години!

Така е, но не виждам как Кроос би се справил на ниво в защита, което да бъде близко до това на дефанзивен халф. Просто той си има усет за атаката. Това, при положение, че другите ни два халфа биха били Мата и Баркли. Другият вариант е да се правят някакви ротации между Мата, Баркли и Кроос, но не мисля, че това е удачно, при положение, че имаме играчи като Пауъл и Лингард, които само чакат своя шанс за изява. И все пак ще се радвам на всяко едно ново попълнение след такъв отчайващ сезон като този. :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 май 2014 00:16

Само не ми харесват две неща:
1. Ван Гаал все още не ни е мениджър.
2. Байерн обсъждаш ситуацията с Пеп след края на сезона.

Само да не чакаме Готованеца, че това вече.......

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2014 00:18

Като цяло новият ни мениджър трябва да започне промените от дефанзивното звено и по-точно защитата,защото именно там са загнездени и големите проблеми в Манчестър Юнайтед!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 май 2014 00:20

smoothc написа:Като цяло новият ни мениджър трябва да започне промените от дефанзивното звено и по-точно защитата,защото именно там са загнездени и големите проблеми в Манчестър Юнайтед!

Класен централен бранител и ляв бек като за начало + деф. халф! Тези три поста са задължителни да бъдат подкрепени през лятото.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 май 2014 00:23

MuFc1878 написа:
smoothc написа:Като цяло новият ни мениджър трябва да започне промените от дефанзивното звено и по-точно защитата,защото именно там са загнездени и големите проблеми в Манчестър Юнайтед!

Класен централен бранител и ляв бек като за начало + деф. халф! Тези три поста са задължителни да бъдат подкрепени през лятото.

+1
Може и да преглътна, ако не вземем класен ЦЗ, но за другите два поста е задължително да видим нови имена. Надявам се на Струутман и Шоу. Ако Рома не се навият да пуснат първия, то и Карвальо не е лоша идея.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 май 2014 00:24

Видич напуска, Рио пенсия, оставаме само със Смолинг, Джоунс и Еванс......които пък са податливи на контузии и то често! Задължително бранител :roll:

Върни се в “Манчестър Ю”