Ще му струва скъпо този гол, помнете ми думата. Свършен е за футбола. Сега тръгва рязко надолу и до година, две никой няма да помни, че е имало играч на име Уелбек

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
r0sen4y написа:И контузии започна да пожелаваш, но като перси се радваше на гола си срещу Арсенал нищо не казвахте. И Уелбек беше буквално изгонен (също като Тевез), а персито най- грубо си изостави отбора който го направи човек да иде при пряк конкурент. Толкова по този въпрос. За мача и играта на отбора нищо хубаво не мога да кажа- отделни индивидуалности проблясват от време на време и това ви държи още в първенството но Ван Гаал така и не можа да ги сработи тези играчи. Имам чувството че всичките се мразят и не искат да играят един с друг на инат![]()
. Държете малко на тези провокации, приключихте един много силен и мнооого дълъг период под съра и е нормално да се полута отбора докато си намери новото ядро и правилен менъджър. Ако ще и милиарди за трансфери да се изсипят без дух и хъс нищо не става. Хайде със здраве и по-малко нерви.
MASTER_COOL написа:r0sen4y написа:И контузии започна да пожелаваш, но като перси се радваше на гола си срещу Арсенал нищо не казвахте. И Уелбек беше буквално изгонен (също като Тевез), а персито най- грубо си изостави отбора който го направи човек да иде при пряк конкурент. Толкова по този въпрос. За мача и играта на отбора нищо хубаво не мога да кажа- отделни индивидуалности проблясват от време на време и това ви държи още в първенството но Ван Гаал така и не можа да ги сработи тези играчи. Имам чувството че всичките се мразят и не искат да играят един с друг на инат![]()
. Държете малко на тези провокации, приключихте един много силен и мнооого дълъг период под съра и е нормално да се полута отбора докато си намери новото ядро и правилен менъджър. Ако ще и милиарди за трансфери да се изсипят без дух и хъс нищо не става. Хайде със здраве и по-малко нерви.
Айде виж по - горната снимка и пак се изказвай по темата
r0sen4y написа:
Виж долната снимка :
И за мене Уелбек не е футболист ама и на него му връзва от време на време (мексиканчето беше и то същото).
r0sen4y написа:Не съм фен на Арсенал и много даже се дразня на трасферите им последните 3,4 години. Вие сега се дразните за Уелбек- ми представи си Рууни да иде във Сити - дали ще ти дреме дали се радва или не на първите си голове срещу вас и дали пак нема го псувате. При това капитан им беше!
MuFc1878 написа:r0sen4y написа:Не съм фен на Арсенал и много даже се дразня на трасферите им последните 3,4 години. Вие сега се дразните за Уелбек- ми представи си Рууни да иде във Сити - дали ще ти дреме дали се радва или не на първите си голове срещу вас и дали пак нема го псувате. При това капитан им беше!
Роналдо вкара два гола на Юнайтед, а феновете му ръкопляскаха. Защо?
old_traff написа:Ди Мария в крайна сметка директен ЧК ли получи.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта