ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот MASTER_COOL » 10 мар 2015 09:02

Маймуна ! Осъзнавам, че напълно правилно беше изгонен от Ван Гаал. Нямаме нужда от такива малоумни и неблагодарни същества.
Ще му струва скъпо този гол, помнете ми думата. Свършен е за футбола. Сега тръгва рязко надолу и до година, две никой няма да помни, че е имало играч на име Уелбек :evil:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 мар 2015 09:03

r0sen4y написа:И контузии започна да пожелаваш, но като перси се радваше на гола си срещу Арсенал нищо не казвахте. И Уелбек беше буквално изгонен (също като Тевез), а персито най- грубо си изостави отбора който го направи човек да иде при пряк конкурент. Толкова по този въпрос. За мача и играта на отбора нищо хубаво не мога да кажа- отделни индивидуалности проблясват от време на време и това ви държи още в първенството но Ван Гаал така и не можа да ги сработи тези играчи. Имам чувството че всичките се мразят и не искат да играят един с друг на инат :) :) . Държете малко на тези провокации, приключихте един много силен и мнооого дълъг период под съра и е нормално да се полута отбора докато си намери новото ядро и правилен менъджър. Ако ще и милиарди за трансфери да се изсипят без дух и хъс нищо не става. Хайде със здраве и по-малко нерви.

Айде виж по - горната снимка и пак се изказвай по темата :arrow:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 10 мар 2015 09:09

MASTER_COOL написа:
r0sen4y написа:И контузии започна да пожелаваш, но като перси се радваше на гола си срещу Арсенал нищо не казвахте. И Уелбек беше буквално изгонен (също като Тевез), а персито най- грубо си изостави отбора който го направи човек да иде при пряк конкурент. Толкова по този въпрос. За мача и играта на отбора нищо хубаво не мога да кажа- отделни индивидуалности проблясват от време на време и това ви държи още в първенството но Ван Гаал така и не можа да ги сработи тези играчи. Имам чувството че всичките се мразят и не искат да играят един с друг на инат :) :) . Държете малко на тези провокации, приключихте един много силен и мнооого дълъг период под съра и е нормално да се полута отбора докато си намери новото ядро и правилен менъджър. Ако ще и милиарди за трансфери да се изсипят без дух и хъс нищо не става. Хайде със здраве и по-малко нерви.

Айде виж по - горната снимка и пак се изказвай по темата :arrow:

Виж долната снимка :
Изображение
И за мене Уелбек не е футболист ама и на него му връзва от време на време (мексиканчето беше и то същото). Но поведението на Уелбек и Тевез за мен е по-оправдано- буквално да ти кажат че не си необходим и да те изритат и след тва да натриеш носа на менъджъра по този начин си е много в рамките за мене.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 мар 2015 09:13

r0sen4y написа:
Виж долната снимка :
Изображение
И за мене Уелбек не е футболист ама и на него му връзва от време на време (мексиканчето беше и то същото).

Не знам защо се правиш на чукнат? Първите два гола, които вкара Перси не се зарадва. Отдаде нужното уважение. Обаче вашите фенове не спряха да го псуват и нормално човека да се изкефи.
Толкова по темата за този момент!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 мар 2015 09:16

Наказания: Rofles, diplomat, suareshampion, MASTER_COOL

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 10 мар 2015 09:17

Не съм фен на Арсенал и много даже се дразня на трасферите им последните 3,4 години. Вие сега се дразните за Уелбек- ми представи си Рууни да иде във Сити - дали ще ти дреме дали се радва или не на първите си голове срещу вас и дали пак нема го псувате. При това капитан им беше!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 мар 2015 09:18

r0sen4y написа:Не съм фен на Арсенал и много даже се дразня на трасферите им последните 3,4 години. Вие сега се дразните за Уелбек- ми представи си Рууни да иде във Сити - дали ще ти дреме дали се радва или не на първите си голове срещу вас и дали пак нема го псувате. При това капитан им беше!

Роналдо вкара два гола на Юнайтед, а феновете му ръкопляскаха. Защо?

С право Луи би шута на Уелбек, защото не става. Цял мач нямаше правилно отиграване, но му падна топка на празна врата и веднага се прави на шут.
Вкарай си гола, да му благодарят съотборниците, но нали си израснал на 100 метра от Олд Трафорд и си бил 15 години част от Юнайтед :shock:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 10 мар 2015 09:19

Ди Мария в крайна сметка директен ЧК ли получи. :?
На "тренера" докога ще търпим злобата му? МАЙОРА го баннаха и не се е появявал от почти година, редно е и за тоя да има наказание. ;)

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 10 мар 2015 09:22

MuFc1878 написа:
r0sen4y написа:Не съм фен на Арсенал и много даже се дразня на трасферите им последните 3,4 години. Вие сега се дразните за Уелбек- ми представи си Рууни да иде във Сити - дали ще ти дреме дали се радва или не на първите си голове срещу вас и дали пак нема го псувате. При това капитан им беше!

Роналдо вкара два гола на Юнайтед, а феновете му ръкопляскаха. Защо?

Ми сигурно защото не е отишъл при пряк конкурент да ги изхвърля от купи и да бута друг отбор напред в шампионата- много голям фактор е това. И пак- не казвам нито че Уелбек е футболист,нито че е човек. Но реакцията му е разбираема за мен.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 мар 2015 09:24

old_traff написа:Ди Мария в крайна сметка директен ЧК ли получи. :?

Директен червен и ще липсва много срещу Тотнъм и Ливърпул - бесен съм му на тази изцепка.
Защото е латинос може да отнесе и 10 мача :shock:

Върни се в “Манчестър Ю”