Сигурен съм, че ако Шоу дойде в А група, то един Педро и Тони Силва ще му счупят кръста.
Толкова е некадърно това момче, че просто е срам, че играе в такъв отбор.
ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 0:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 0:1
tevez написа:Сигурен съм, че ако Шоу дойде в А група, то един Педро и Тони Силва ще му счупят кръста.
Толкова е некадърно това момче, че просто е срам, че играе в такъв отбор.
Днес с адаша мислим напълно еднакво !
Люк Шоу е абсолютна пародия на футболист !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
В момента и Ливърпуул, и Арсенал заслужават да са пред нас. Надявахме се на шампионска титла по едно време, ама да не стане така, че да сме извън топ 4 накрая. 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
smoothc написа:Адмирации за Саутхемптън!
Загубата идва в най-неподходящият момент,срещу най-неподходящият съперник и забележете парадокса - когато за първи път(през сезона) имаме само един контузен футболист![]()
Мечтите за шампионската титла(дори и за човек,който вярва до последно) може би приключиха тук някъде,с тази доколкото разбрах и първа загуба на "Олд Трафорд" от 1988 година насам.
И за неразбралите(до момента) ще повторя за пореден път:Апатично-експерименталното поведение на Ван Гаал е в основата на всички негативни ситуации и липсата на баланс в играта на Манчестър Юнайтед.
Днес пасовете сигурно бяха над 600,а ударите във вратата 0...
Ди Мария-Фелайни-Ерера-Валенсия-Рууни-Фалкао
Тук си крие разковничето към креативността и успеха за Манчестър Юнайтед!
Не само , че този мач не си го познал , а и мача на Ливърпул
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Люк Шоу е бъдещият най-добър ляв бек във Висшата Лига, помнете ми думата, а всички, които го плюват са пълни кретени и глорихънтъри, това сте вие, "пичове". 
- MASTER_COOL
- Контакти:
Я се стегнете ! Ако трябва да се затвори форума ! Утре е нов ден, на бистър ум нещата изглеждат по друг начин.
И аз съм бесен в момента, но сдържам почти на 100 % емоциите си !
И аз съм бесен в момента, но сдържам почти на 100 % емоциите си !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Смуут, още ли си мислиш, че сте в борбата за титлата, а не в борбата за топ 4?
За огромно съжаление,експериментално-апатичното поведение на Ван Гаал я пречупва с всеки изминал двубой,а днес може би и окончателно.
При значително по-слабото ниво на конкуренцията през този сезон,при значително по-високото качество и надграждане с нови футболисти,при значително по-високото мениджърско реноме и значително по-високата мотивация на играчите,...трябва да има нещо наистина сбъркано(из основи),че Манчестър Юнайтед да има същият брой точки както при "лошият" Дейвид Мойс на този етап.
Плюя на това 4-то място и имагинерния прогрес,за който всички "специалисти" говорят!
Нито един обрат към този момент,нито една качествена победа като гост(и двете бяха по-скоро плод на страшен късмет),нито един силен двубой срещу по-силните съперници - Челси ни надиграха на "Олд Трафорд",Сити ни победиха,Арсенал ни сцепиха,Саутхемптън на два пъти ни изнесоха лекция по тактика и мотивация(пресата,която ни удариха на "Сейнт Мери" беше буквално свръхестествена,нещо и което не съм виждал от доста време насам,а днес елегантно ни удариха насред "Олд Трафорд"),а вече дисбаланса при гостуванията(като игрово поведение най-вече) - просто олицетворява истинската същност на нещата.
А като гледам какво прави Роналд Куман със Саухтемптън,как просто да се въздържиш от коментари и по-остри критики?
Човекът си действа с увереност и ясна концепция - балансиран футбол,стабилна защита,креативна халфова линия и ефективно нападение,...и то без някакви бляскави единици в отбора!
Срещу всеки един топ отбор Саутхемптън излязоха като равен с равен - играха със самочувствие,настроение и мотивация.
Последна промяна от smoothc на 11 яну 2015 21:25, променено общо 1 път.
smoothc написа:Смуут, още ли си мислиш, че сте в борбата за титлата, а не в борбата за топ 4?
За огромно съжаление,експериментално-апатичното поведение на Ван Гаал я пречупва с всеки изминал двубой,а днес може би и окончателно.
При значително по-слабото ниво на конкуренцията през този сезон,при значително по-високото качество и надграждане с нови футболисти,при значително по-високото мениджърско реноме и значително по-високата мотивация на играчите,...трябва да има нещо наистина сбъркано(из основи),че Манчестър Юнайтед да има същият брой точки както при "лошият" Дейвид Мойс на този етап.
Плюя на това 4-то място и имагинерния прогрес,за който всички "специалисти" говорят!
Нито един обрат към този момент,нито една качествена победа като гост(и двете бяха по-скоро плод на страшен късмет),нито един силен двубой срещу по-силните съперници - Челси ни надиграха на "Олд Трафорд",Сити ни победиха,Арсенал ни сцепиха,Саутхемптън на два пъти ни изнесоха лекция по тактика и мотивация(пресата,която ни удариха на "Сейнт Мери" беше буквално свръхестествена,нещо и което не съм виждал от доста време насам,а днес елегантно ни удариха насред "Олд Трафорд"),а вече дисбаланса при гостуванията(като игрово поведение най-вече) - просто олицетворява истинската същност на нещата.
А като гледам какво прави Роналд Куман със Саухтемптън,как просто да се въздържиш от коментари и по-остри критики?
Хайде бягай с този Дейвид Мойс, бе, анализите са ти по-тъпи и от на Джейми Реднап!
Като не ти харесват,не ги чети 
smoothc написа:Като не ти харесват,не ги чети
А теб като не ти харесва ЛВГ, ставаш фен на Сотън или Сосиедад и ни освобождаваш от ненужното си хленчещо присъствие.