MASTER_COOL написа:Най - важни са трите точки в момента....Напрежението върху отбора е убийствено... Играта ще дойде.
Честита победа !
+1878
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Най - важни са трите точки в момента....Напрежението върху отбора е убийствено... Играта ще дойде.
Честита победа !
vasilnv написа:Браво и на МакНеър! Смятах, че Торп ще е по-добър избор, но момчето тотално ме опроверга. Браво и на Ван Гаал за смелия избор!
smoothc написа:vasilnv написа:Браво и на МакНеър! Смятах, че Торп ще е по-добър избор, но момчето тотално ме опроверга. Браво и на Ван Гаал за смелия избор!
Фил Джоунс №2Момчето направи 3 ключови намеси,едната от които ни спаси и трите точки!
от smoothc на 29 Юли 2014 09:39
Борбата за титлата ще е между Манчестър Юнайтед,Челси и Манчестър Сити...мисля,че това е вън от всякакво съмнение!
Според мен Евертън едва ли ще запазят играта си от сезон 2013-2014,а какво остава за надграждане и по-високи позиции?
Преходният период в Юнайтед,оказа съществено влияние върху разместването на пластовете през миналият сезон.
Както коментирах още преди месеци,аз лично очаквам спад в представянето на Ливърпулските отбори и доста критики по адрес на Роджърс и Мартинес.
А и като цяло,може би е време Манчестър Сити да "настъпи" малко по-сериозно в представянето си в Шампионската лига,нещо което се чака повече от 3 години.
Арсенал правят интересни модификации,но въпреки всичко едва ли ще им стигнат силите за нещо повече от 3-то място(мое мнение).
Тотнъм с Почетино са доста интересни за анализи,ще е наистина страшно любопитно как ще се отрази разчупеността на аржетинеца върху Лондончани.
И тук ми се струва,че заедно с Ливърпул ще се конкурират за заветното 4-то място в Премиършип.
Грубо казано:Максимумът на Тотнъм и Ливърпул(според мен) е 4-то място,докато максимумът на Арсенал е 3-то място.
Възможно най-ниската позиция за Арсенал е 5-то място,а тази на Ливърпул и Тотнъм 6-то място.
На практика топ 6 за сезон 2014/2015 е буквално непробиваем!
И за финал,ако трябва да направя едно собствено хипотетично класиране,то ще изглежда така:
1.Манчестър Юнайтед 2.Челси 3.Манчестър Сити 4.Арсенал 5.Ливърпул 6.Тотнъм
Колкото до Светците:от smoothc на 28 Юни 2014 13:26
Alexx написа:
Жалко за Саутхамптън. След два силни сезона им се налага да разпродадат добрите си играчи.
Ти да видиш само,какъв отбор ще изгради Роналд Куман!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта