Мнениеот MASTER_COOL » 10 яну 2016 11:17
Оставането на Ван Гаал е категоричен и безспорен факт, че в момента Юнайтед се управлява по безумен и безотговорен начин !
Страшно съм разочарован от ръководството на клуба и в частност от Сър Алекс Фергюсън !
Доверието е хубаво нещо принципно, но ПЪРВО трябва да се заслужи !
Всеки мениджър има нужда от минимум 12 месеца да наложи стила си, методите си на работа, да изгради свой отбор от желани играчи ! Това е първоначалният кредит на доверие и адаптация ! След него, единствените определящи ФАКТОРИ са : СТИЛ НА ИГРА и РЕЗУЛТАТИ !
Ван Гаал се провали с ГРЪМ и ТРЯСЪК и трябваше да бъде изгонен след всеки позорен мач от последните два месеца (включително и снощната смешна победа над почти аматьорският Шеф Ю)
Сър Алекс със голяма последователност и труд ни превърна в ГРАНД номер 1, но сега със същата последователност ни затрива като клуб ! А именно : смешното назначение на Мойс и вредното доверие към холандският главчо !
Много е прав Ицо Стоичков, само Ван Гаал е способен да не напълни Камп Ноу ! Ето, че вече и на Олд Трафорд има празни седалки !
Много е прав и Пол Скоулс ! Ако бях футболист на този Юнайтед, щях да съм в дълбока депресия !
ВАН ГААЛ ВЪН !!!!!!!!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]