Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Re: Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?

Мнениеот Klzrdz » 22 дек 2015 00:38

Да им сложат Пената и той ще ги оправи!! :twisted: :twisted:
Шегата настрана, до преди няколко дни бях сигурен, че един измежду Пеп и Карло ще ни е мениджър, но днес фаворитът за този пост е Моу въпреки моето желание той да си остане впочивка поне 2,3 годиини и наш мениджър да е Карло. :)

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 22 дек 2015 09:16

Вторник, тик, так, тик, так...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 яну 2016 11:17

Оставането на Ван Гаал е категоричен и безспорен факт, че в момента Юнайтед се управлява по безумен и безотговорен начин !
Страшно съм разочарован от ръководството на клуба и в частност от Сър Алекс Фергюсън !
Доверието е хубаво нещо принципно, но ПЪРВО трябва да се заслужи !
Всеки мениджър има нужда от минимум 12 месеца да наложи стила си, методите си на работа, да изгради свой отбор от желани играчи ! Това е първоначалният кредит на доверие и адаптация ! След него, единствените определящи ФАКТОРИ са : СТИЛ НА ИГРА и РЕЗУЛТАТИ !
Ван Гаал се провали с ГРЪМ и ТРЯСЪК и трябваше да бъде изгонен след всеки позорен мач от последните два месеца (включително и снощната смешна победа над почти аматьорският Шеф Ю)
Сър Алекс със голяма последователност и труд ни превърна в ГРАНД номер 1, но сега със същата последователност ни затрива като клуб ! А именно : смешното назначение на Мойс и вредното доверие към холандският главчо !

Много е прав Ицо Стоичков, само Ван Гаал е способен да не напълни Камп Ноу ! Ето, че вече и на Олд Трафорд има празни седалки !
Много е прав и Пол Скоулс ! Ако бях футболист на този Юнайтед, щях да съм в дълбока депресия !

ВАН ГААЛ ВЪН !!!!!!!!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 10 яну 2016 13:06

Според мен Ван Гаал,ще ни съсипе тотално.Не знам защо още не са го разкарали тоя.
Изображение

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 12 яну 2016 15:25

„Когато подпиша договор, ще го обявя моментално. Може би ще минат две години преди да тренирам отбор в Англия. Много съм доволен от опита, който натрупах в Мюнхен. Ще работя на 100% до последната секунда тук. След това ще се прибера и ще видя дали е възможно да работя в Англия или не. Ако не, тогава няма да се случи“, коментира Пеп Гуардиола.

:? :? Това звучи сякаш ще изчака да изтече договора на Ван Гаал.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 12 яну 2016 16:09

Звучи, така както ти се иска да звучи. Ясно, е че преди да се подпишат книжата никой нищо няма да обяви. Пеп за мен не е добър избор за мениджър на Юнайтед, но ще видим. Поне много от феновете, които сега му се кланят ще го разберат що за стока е наистина. Ако, пък вземе да стане мениджър в Юнайтед и вземе, че постигне много успехи и опровергае скептиците, аз лично ще съм много доволен. Но, неизвестните станаха толкова много, че една азбука със сигурност няма да ни стигне да ги изброим.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”