Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.

Мнениеот manutd legeng » 19 апр 2012 04:10

naduvko написа:Пич, стига се излага. В тоя форум, ти си от малкото, чието мнение уважавам, ама в случая не си прав.
Изображение
А сега, ето ти картинката и от другата страна. Кажи ми, има ли шанс да направи крачка по посока на топката, след като десния му крак вече е пред левия? И това е при положение, че крака му е спрял в този на защитника. Ако там нямаше защитник, няма никакъв шанс да направи крачка без да се самоспъне (краката му щяха да са на Х). Чисто и просто си търсеше крака на защитника за да падне за дузпа.

Приятелю,гледай от 1:35 нататък!Вижда се,че скоростта наЙънг е голяма и със опорния ляв крак прави двойно амортизиращо подскачане за да успее да убие скоростта и да смени посоката,след което десният му крак още преди да е стъпил(кракът на защитника също е във въздаха) е пресращнат още във въздуха и "приземен",което обуславя късата му крачка и съответно падане!(налага се да уточня,че падане не значи фаул,и фаул не означава падане!!!!!)Както вече обясних(но не четеш :geek: ) даже ходом,миг преди да стъпиш ако някой ти подпре стъпващия крак си почти паднал,а какво остава ако бягаш?!
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg

Ако искаш отговори,ако искаш недей.Аз само се опитах (с известен сарказъм,за което се извинявам на съфорумците) да обясня моето мнение!Което не съвпада с това на коментаторите и журналистчетата!Тяхната двигателна култура всъщност е по-добра в пръстите пред компютъра.Това им е работата!
И понеже се изписа доста тук:цветът на очилата не е от значение!Важни са диоптрите!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Mанчестър Юнайтед - Астън Вила, 15 Април,18:00ч.

Мнениеот Rofles » 19 апр 2012 09:39

Хора не знам защо спорите за нещо, което така или иначе вече е минало и не може да се промени. Дузпа няма, но е отсъдена, Йънг в случая симулира - това е. Безсмислен спор просто ..
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”