MASTER_COOL написа:Кавани изобщо не го харесвам като футболист. Наистина е доста надценен.
Снощи пък бе с основна роля в провала на ПСЖ. Към края на мача изпусна 100 % голово положение.
Юнайтед няма нужда от Кавани ! Мое мнение.
Пари на вятъра ще са това. Един Чича ни е много по - ценен от прехваленият и надут Кавани !
Именно, аз Кавани също не го харесвам по принцип. Чичарито доста пъти е спасявал Юнайтед в големите мачове, вкарвал е доста голове на големите отбори, а именно в такива мачове си проличава дали един футболист има способността да се нагърби с отговорността и да реши даден мач, дали с голов пас или гол, това не е от значение. Ако Ибрахимович беше на терена съм сигурен, че никога нямаше да позволи подобно развитие на мача и ПСЖ щеше да продължи. Кавани просто не е такъв футболист. Това го забелязах и 2012, когато игра за Наполи срещу Челси отново на реванша на 1/8-финалите. И тогава Наполи победи 3:1 в първия мач, но тогава загуби с 4:1 в реванша след продължения, защото пак нямаше кой да се нагърби, а именно това се очакваше от Кавани. Ако Ван Перси напусне Юнайтед през лятото, според мен ще трябва да потърсите нападател, който да е алтернатива на Чичарито, а не Чичарито да му е алтернатива. Такъв нападател, да знае кога, къде да застане... Истинско бижу е да имаш такъв човек в отбора си, а Мойс очевидно не го използва правилно, както и 2/3 от играчите на Юнайтед като цяло.