Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот smoothc » 06 апр 2014 22:46

Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...
[offtopic]Между другото,имам странното чувство,че ще започне като титуляр срещу Байерн :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 апр 2014 22:53

smoothc написа:Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...
[offtopic]Между другото,имам странното чувство,че ще започне като титуляр срещу Байерн :)[/offtopic]

Нека да започне като титуляр, но само и единствено, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като централен защитник.. ще е истинско самоубийство да играе бек срещу Рибери/Робен.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 апр 2014 22:57

Rofles написа:
smoothc написа:Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...

Нека да започне като титуляр, но само и единствено, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като централен защитник.. ще е истинско самоубийство да играе бек срещу Рибери/Робен.

Е,на този етап със сигурност ще е като ЦЗ :)
За мен обаче,основния казус в защитата е:Евра или Бютнер!?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 апр 2014 23:01

Чичарито се доказва пред Мойс за първа година.

Да,в този смисъл е така,но генерално погледнато,Чичарито е един от малкото футболисти в отбора,които заслужават само и единствено адмирации!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 06 апр 2014 23:13

smoothc написа:

Да,в този смисъл е така,но генерално погледнато,Чичарито е един от малкото футболисти в отбора,които заслужават само и единствено адмирации!

Чичарито заслужава да е в голям отбор като нашия поради първо изявите му в отбора, за който играеше в Мексико,след първия си сезон за нас и като цяло прекараното време в Юнайтед, но просто не виждам как докато Руни и Перси са в отбора как ще играе постоянно, а той заслужава точно това.

Забелязал съм в мачовете ни, че понякога трудно овладява топката, но това се дължи на факта, че не играе често.
Позиционирането му няма какво да се коментира-или го имаш,или го нямаш,а при него е .. "No comment"

Жалко за него..жалко и за Юнайтед, защото се държат хора като Уелбек и подобия на него,а не се налагат именно играчи като мексиканеца.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 апр 2014 23:22

smoothc написа:

Прав си да, но Чичарито има пред себе си доста важна серия от мачове, в които да изригне и да удари зверски шамар на Мойс заради това, че го е пренебрегвал, но това зависи и от контузията на Рууни. За мен оптималния ни състав все пак за мача с Байерн е:
Де Хея
Джоунс - Смолинг - Видич - Бютнер
Карик-Флетчър
Уелбек - Кагава - Валенсия
Рууни
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 апр 2014 23:23

t0bl3ro_bg написа:
smoothc написа:

Чичарито заслужава да е в голям отбор като нашия поради първо изявите му в отбора, за който играеше в Мексико,след първия си сезон за нас и като цяло прекараното време в Юнайтед, но просто не виждам как докато Руни и Перси са в отбора как ще играе постоянно, а той заслужава точно това.

Забелязал съм в мачовете ни, че понякога трудно овладява топката, но това се дължи на факта, че не играе често.
Позиционирането му няма какво да се коментира-или го имаш,или го нямаш,а при него е .. "No comment"

Жалко за него..жалко и за Юнайтед, защото се държат хора като Уелбек и подобия на него,а не се налагат именно играчи като мексиканеца.

Уелбек е доста ценен играч и все повече се убеждавам в това.. виж за Йънг едва ли ще кажа същото..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 апр 2014 23:37

Все си мисля,че Аднан Янузай трябва да е т.нар "голяма врътка" за този двубой! Така можем да ги изпързаляме с него,че просто не е истина :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 апр 2014 23:49

smoothc написа:Все си мисля,че Аднан Янузай трябва да е т.нар "голяма врътка" за този двубой! Така можем да ги изпързаляме с него,че просто не е истина :)

Не и като титуляр според мен..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 07 апр 2014 11:40

smoothc написа:
Rofles написа:

Е,на този етап със сигурност ще е като ЦЗ :)
За мен обаче,основния казус в защитата е:Евра или Бютнер!?

Бюнтнер се справи добре последния мач,мен повече ме е страх Евра да не тръгва в атака или да допусне грешка,в такъв мач това ще е фатално.Но пък на Бюнтнер му липсва опит,няма да се учудя ако и на него му омекнат коленете и сдаде багажа.Такива мачове се решават с по 2-3 положения максимум.Каквото дойде,имаме надежда! :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”