[offtopic]Между другото,имам странното чувство,че ще започне като титуляр срещу Байерн
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...
[offtopic]Между другото,имам странното чувство,че ще започне като титуляр срещу Байерн
[/offtopic]
smoothc написа:Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...
[offtopic]Между другото,имам странното чувство,че ще започне като титуляр срещу Байерн[/offtopic]
Нека да започне като титуляр, но само и единствено, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като централен защитник.. ще е истинско самоубийство да играе бек срещу Рибери/Робен.
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Rofles написа:smoothc написа:Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...
[offtopic]Между другото,имам странното чувство,че ще започне като титуляр срещу Байерн[/offtopic]
Нека да започне като титуляр, но само и единствено, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като централен защитник.. ще е истинско самоубийство да играе бек срещу Рибери/Робен.
Е,на този етап със сигурност ще е като ЦЗ
За мен обаче,основния казус в защитата е:Евра или Бютнер!?
Чичарито се доказва пред Мойс за първа година.
Да,в този смисъл е така,но генерално погледнато,Чичарито е един от малкото футболисти в отбора,които заслужават само и единствено адмирации!
- t0bl3ro_bg
smoothc написа:Чичарито се доказва пред Мойс за първа година.
Да,в този смисъл е така,но генерално погледнато,Чичарито е един от малкото футболисти в отбора,които заслужават само и единствено адмирации!
Чичарито заслужава да е в голям отбор като нашия поради първо изявите му в отбора, за който играеше в Мексико,след първия си сезон за нас и като цяло прекараното време в Юнайтед, но просто не виждам как докато Руни и Перси са в отбора как ще играе постоянно, а той заслужава точно това.
Забелязал съм в мачовете ни, че понякога трудно овладява топката, но това се дължи на факта, че не играе често.
Позиционирането му няма какво да се коментира-или го имаш,или го нямаш,а при него е .. "No comment"
Жалко за него..жалко и за Юнайтед, защото се държат хора като Уелбек и подобия на него,а не се налагат именно играчи като мексиканеца.
smoothc написа:Чичарито се доказва пред Мойс за първа година.
Прав си да, но Чичарито има пред себе си доста важна серия от мачове, в които да изригне и да удари зверски шамар на Мойс заради това, че го е пренебрегвал, но това зависи и от контузията на Рууни. За мен оптималния ни състав все пак за мача с Байерн е:
Де Хея
Джоунс - Смолинг - Видич - Бютнер
Карик-Флетчър
Уелбек - Кагава - Валенсия
Рууни
t0bl3ro_bg написа:smoothc написа:Чичарито се доказва пред Мойс за първа година.
Чичарито заслужава да е в голям отбор като нашия поради първо изявите му в отбора, за който играеше в Мексико,след първия си сезон за нас и като цяло прекараното време в Юнайтед, но просто не виждам как докато Руни и Перси са в отбора как ще играе постоянно, а той заслужава точно това.
Забелязал съм в мачовете ни, че понякога трудно овладява топката, но това се дължи на факта, че не играе често.
Позиционирането му няма какво да се коментира-или го имаш,или го нямаш,а при него е .. "No comment"
Жалко за него..жалко и за Юнайтед, защото се държат хора като Уелбек и подобия на него,а не се налагат именно играчи като мексиканеца.
Уелбек е доста ценен играч и все повече се убеждавам в това.. виж за Йънг едва ли ще кажа същото..
Все си мисля,че Аднан Янузай трябва да е т.нар "голяма врътка" за този двубой! Така можем да ги изпързаляме с него,че просто не е истина 
smoothc написа:Все си мисля,че Аднан Янузай трябва да е т.нар "голяма врътка" за този двубой! Така можем да ги изпързаляме с него,че просто не е истина
Не и като титуляр според мен..
smoothc написа:Rofles написа:smoothc написа:Добро утро! Откъде му хрумна на сър Алекс да го налага като десен бек,просто недоумявам...
Е,на този етап със сигурност ще е като ЦЗ![]()
За мен обаче,основния казус в защитата е:Евра или Бютнер!?
Бюнтнер се справи добре последния мач,мен повече ме е страх Евра да не тръгва в атака или да допусне грешка,в такъв мач това ще е фатално.Но пък на Бюнтнер му липсва опит,няма да се учудя ако и на него му омекнат коленете и сдаде багажа.Такива мачове се решават с по 2-3 положения максимум.Каквото дойде,имаме надежда!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]