Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Сезон 2001/2002 също имаме 6 загуби като домакин! Не е като да не се е случвало 
01-01-14 Manchester United 1 - 2 Tottenham Hotspur
07-12-13 Manchester United 0 - 1 Newcastle United
04-12-13 Manchester United 0 - 1 Everton
28-09-13 Manchester United 1 - 2 West Bromwich Albion
19-10-13 Manchester United 1 - 1 Southampton
24-11-13 Cardiff City 2 - 2 Manchester United
09-02-14 Manchester United 2 - 2 Fulham
Толкова пък да нямахме късмет в тези мачове....
[offtopic]+11 точки спокойно си излизаха от тези срещи!
Или казано по-просто:54+11=65 точки(на този етап)[/offtopic]
22-09-13 Manchester City 4 - 1 Manchester United
01-09-13 Liverpool 1 - 0 Manchester United
01-02-14 Stoke City 2 - 1 Manchester United
19-01-14 Chelsea 3 - 1 Manchester United
25-03-14 Manchester United 0 - 3 Manchester City
16-03-14 Manchester United 0 - 3 Liverpool
Тук си бяхме трагични,така че няма какво толкова да ни е яд...
[offtopic]Равенствата срещу Челси,Арсенал,Тотнъм си бяха абсолютно закономерни...[/offtopic]
Последна промяна от smoothc на 05 апр 2014 21:49, променено общо 1 път.
С нетърпение чакам лятото. Не заради Мондиала, а заради трансферния прозорец
Кои играчи ще вземем и кои ще продадем.
smoothc написа:01-01-14 Manchester United 1 - 2 Tottenham Hotspur
И тук ясно се вижда как наистина имаме проблем с домакинствата, наистина можехме да вземем нещо от тези мачове.
Klzrdz написа:smoothc написа:01-01-14 Manchester United 1 - 2 Tottenham Hotspur
И тук ясно се вижда как наистина имаме проблем с домакинствата, наистина можехме да вземем нещо от тези мачове.![]()
По-скоро е някакъв микс от неправилна нагласа(вид напрежение) и тотална липса на късмет(предвид и калитарските обстоятелства довели до всичко това).
Разбирам да беше нещо от рода на тупалката на Чарли Адам,но...то какво се случи:Лежерно отношение срещу Тотнъм,глупава грешка на Евра срещу Нюкасъл(+рикошет в крака на Видич при гола),неорентиран пас на Лукаку преминал през цялата ни защита срещу Евертън и липса на комуникация в защитата,Рио го разминаха като пътен знак срещу УБА,гол в 90-та минута за Светците и неорентирани действия при корнера,напълно излишно нарушение на Смолинг за гола на Кардиф в 90-та минута,страхотни емоции срещу Фулъм и точно накрая..пометоха Карик в центъра,защитата изпусна в коридор играч на Фулъм,който стреля..Де Хея не изби адекватно и топката отиде в Дарън Бент,който изравни за 2-2...Толкова злощастни голове в заключителните минути,че просто...
Да,Дейвид Мойс също носи вина ,но мисля че играчите трябваше да прояват доста повече концентрация и ефективност в ключовите моменти
Силно се надявам лятото да напуснат: Йънг, Валенсия, Карик, Клевърли, Евра, Рио.. Видич, който вече си напусна буквални, Гигс и той има слухове, че прекратява..
На тяхно място: Йънг < Ройс, Валенсия ако го приемем за бек < Коулмън, Лалана, Карик < Кроос, Клевърли < Пауъл, Евра < Коентрао/Шоу, Рио < Мангала..
Ройс = 40млн + Кроос 40млн + Лалана и Шоу 45млн, Коулмън 15млн, Мангала 35/40млн = 180млн някъде..
На тяхно място: Йънг < Ройс, Валенсия ако го приемем за бек < Коулмън, Лалана, Карик < Кроос, Клевърли < Пауъл, Евра < Коентрао/Шоу, Рио < Мангала..
Ройс = 40млн + Кроос 40млн + Лалана и Шоу 45млн, Коулмън 15млн, Мангала 35/40млн = 180млн някъде..
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Честно да ви кажа не мисля, че ни трябват чак толкова нови играчи.
А и да трябват не мисля, че Мойс ще вземе толкова много..
Едно дясно крило, ако може..(не е задължително, може да налага младежи)
ЦЗ Задължително на мястото на Видич.
Може би един стабилен опорен халф.
И ако на Евра му спадне формата и годинките си окажат влияние един ляв бек.
А и да трябват не мисля, че Мойс ще вземе толкова много..
Едно дясно крило, ако може..(не е задължително, може да налага младежи)
ЦЗ Задължително на мястото на Видич.
Може би един стабилен опорен халф.
И ако на Евра му спадне формата и годинките си окажат влияние един ляв бек.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не се заблуждавайте от няколкото добри мача. Имаме нужда спешно от нови играчи на определени позиции.
Ляв бек - Задължитекно ! Централен защитник - Задължително ! Класен опорен халф - Задължително ! Според мен даже не е лошо да се пробва и с още един опорен. От сегашните ни опорни да останат само Флечър и Фелата. Клевърли и Карик не стават.
Едно крило също ще е идеално ! Ройс да кажем. Ето една четворка за догодина на тези позиции - Ройс, Нани, Янузай, Валенсия. Страхотно ! Пътник трябва да е Ашли Йънг !
При нападателите аз съм доволен - Руни, Чича, Уелбек. Дори си мисля, че Ван Перси може да бъде продаден. Ако вземем Ройс, спокойно можем да минем и без нова 9-ка. Руни и Чича ще вкарват предостатъчно голове.
Ляв бек - Задължитекно ! Централен защитник - Задължително ! Класен опорен халф - Задължително ! Според мен даже не е лошо да се пробва и с още един опорен. От сегашните ни опорни да останат само Флечър и Фелата. Клевърли и Карик не стават.
Едно крило също ще е идеално ! Ройс да кажем. Ето една четворка за догодина на тези позиции - Ройс, Нани, Янузай, Валенсия. Страхотно ! Пътник трябва да е Ашли Йънг !
При нападателите аз съм доволен - Руни, Чича, Уелбек. Дори си мисля, че Ван Перси може да бъде продаден. Ако вземем Ройс, спокойно можем да минем и без нова 9-ка. Руни и Чича ще вкарват предостатъчно голове.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Класен халф до Фелайни, ляв бек, десен бек и център защитник. Нападението не виждам защо да се пипа - Перси, Рууни, Мата, Кагава, Чича, Нани, Янузай!!! Играчи, които по всяко време могат да развинтят всеки отбор, ако бъдат сработени! Линдегард също има място и доказа, че не е по-слаб от Де Хея. Какво по-хубаво да имаш такъв резервен вратар. Та преди имахме недоразумения като Бартез, Керъл, Хауърд.
Мойс първо да се научи да взима мачовете с ботовете, пък за дербитата ще го мислим в движение! Висшата лига отново доказва, че ако си взимаш двубоите с отбори извън топ 6, ще си шампион.
Мойс първо да се научи да взима мачовете с ботовете, пък за дербитата ще го мислим в движение! Висшата лига отново доказва, че ако си взимаш двубоите с отбори извън топ 6, ще си шампион.
- KOPScousers
- Контакти:
MuFc1878 написа:Класен халф до Фелайни, ляв бек, десен бек и център защитник. Нападението не виждам защо да се пипа - Перси, Рууни, Мата, Кагава, Чича, Нани, Янузай!!! Играчи, които по всяко време могат да развинтят всеки отбор, ако бъдат сработени! Линдегард също има място и доказа, че не е по-слаб от Де Хея. Какво по-хубаво да имаш такъв резервен вратар. Та преди имахме недоразумения като Бартез, Керъл, Хауърд.
По-скоро класен халф на мястото на Фелайни. Тоя не знам за какво ви беше, че и към 30 милиона дадохте за него. Цял живот играл за някакви мижави отбори (е, Евертън не е мижав, но в последните години не е на нивото на топ отборите в Англия), излезе срещу Байерн в ШЛ и захапа джама. В офанзивен план сте добре, трябва да помислите много за халфовата линия и защитата, там са ви проблемите през този сезон.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]