Rofles написа:vasilnv написа:50 млн за Рос Баркли са наистина доста пари. За 50 млн бихме могли да вземем Уил Хюз(10 млн) и Кроос(40 млн) и да си оправим проблемите с халфовете за няколко сезона напред.
Само тоя Уил Хюз ти е в главата![]()
Ми кефи ме
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rofles написа:vasilnv написа:50 млн за Рос Баркли са наистина доста пари. За 50 млн бихме могли да вземем Уил Хюз(10 млн) и Кроос(40 млн) и да си оправим проблемите с халфовете за няколко сезона напред.
Само тоя Уил Хюз ти е в главата![]()
[/center]Rofles написа:Йънг се е контузил.. Не съм вярвал, че ще го кажа, но дано си постои бая в лазарета ...
MuFc1878 написа:Rofles написа:Йънг се е контузил.. Не съм вярвал, че ще го кажа, но дано си постои бая в лазарета ...
Счупен пръст на ръката.
[/center]Звездата на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси със сигурност ще се завърне на терена до края на сезона. Той се контузи в коляното по време на мача с Олимпиакос от Шампионската лига миналата седмица.
Опасенията на лекарите бяха, че сезонът за холандеца е приключил. Сега обаче те зарадваха мениджъра Дейвид Мойс с добри новини.
Ван Перси е с огромни шансове да е на терена за мача с Норич на 26 април. Ако все пак не е готов за тогава, със сигурност ще може да се появи срещу Съндърланд седмица по-късно.
Самият нападател е нахъсан да се завърне възможно най-скоро. Той трябва да има време да понатрупа още игрова практика преди Световното първенство.

[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта