Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Трансферни спекулации (Лято 2013)

Мнениеот smoothc » 30 авг 2013 14:09

Абсолютно същите съмнения имаше преди години към Бът,Скоулс,братята Невил,Бекъм...Това просто ей така между другото.И още по-между другото...Евънс-национал,Смоулинг-национал,Джоунс-национал,Ашли-национал,Клев-национал,Уелбек-национал.

Че си позволяваш да сравняваш легенди на Юнайтед,с футболисти...които могат само да им търкат бутонките и нищо друго,а и още повече че първите...на 22-23 години вече бяха истински мъже,лидери и мотиватори на Юнайтед,докато 50% от долуизброените,все още са под класификация "младите таланти" на Манчестър Юнайтед...които на всичкото отгоре,вече 2+сезона ги чакаме да изиграят поне 10 силни мача за клуба! :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2013 14:18

от MuFc1878 на 30 Авг 2013 08:10
Да оставим на страна, че феновете, които искаме подсилване на състава сме наричани мъпети, пласмасови, глорихънтъри и т.н. Погледнете от друга гледна точка.... ако сега не бъде взет никой, то догодина положението става от зле към кошмарно. Гигс и Рио ще се откажа, Вида и Евра ще са качали по още една година, Рууни може да не е в състава. Какво се получава..На Юнайтед няма да са нужни 1-2 попълнения, направо отиваме на 4-5. Или си мислите, че Еванс, Смолинг, Джоунс, Ашли, Клев, Уелбек ще станат супер звезди и лидери на отбора?
Огънят трябва да се поддържа силен, а не да се остави да изгасне, защото после може и да не се запали. Няколко пъти дадох пример с шампиони като Юве, Байерн, ПСЖ....те се подсилиха, въпреки че са безапелационни първенци.

Забележете,здравия разум и задълбоченото мислене на Тони....колко по-ясно трябва да се кажат нещата!?
Колко по-ясни аргументи трябва да се изведат!?
Адмирации за този изключително интелигентен и адекватен коментар.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 30 авг 2013 14:23

smoothc написа:
Ето това е ключа Още малко,още съвсем малко ти трябва да помислиш и може би ще разбереш,че не си съвсем прав Ако не го разбереш можеш да си смениш отбора с тия дето правят бързите трансфери и по много,и...пак са зад Юнайтед на по 10 точки.

За теб явно,аз съм единствения човек на света който си мисли,че трансферите на този етап са жизеноважни за Юнайтед и поради тази причина ...е посъветван от твоя милост-да смени любимия си отбор,защото видиш ли,твоето меродавно мнение по въпросите свързани с Манчестър Юнайтед,е в тотален противовес с моето и с това.... на повече от 90% от феновете на Манчестър Юнайтед в този форум ;)
Т.е по твоята невероятна логика(косвено следва),че всички ние сме псевдофенове на Манчестър Юнайтед,хора които изобщо не вникват в същността и изобщо си нямат представа за ситуацията в Манчестър Юнайтед...
Благодарим ти,Христо! :)

Да съм казал,че е миродавно?Да си натрапвам мнението след всеки коментар?Да правя анализи на "идиоти" и "суперидиоти"?Мислиш си,че ние феновете сме по-умни,можещи и знаещи от ръководството,скаутите,мениджъра,треньорите в Юнайтед?Айде слез малко на земята ;)
И пак ще те попитам КОГО (освен Бейл) виждаш в Юнайтед като евентуален трансфер?
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 30 авг 2013 14:26

smoothc написа:
Абсолютно същите съмнения имаше преди години към Бът,Скоулс,братята Невил,Бекъм...Това просто ей така между другото.И още по-между другото...Евънс-национал,Смоулинг-национал,Джоунс-национал,Ашли-национал,Клев-национал,Уелбек-национал.

Че си позволяваш да сравняваш легенди на Юнайтед,с футболисти...които могат само да им търкат бутонките и нищо друго,а и още повече че първите...на 22-23 години вече бяха истински мъже,лидери и мотиватори на Юнайтед,докато 50% от долуизброените,все още са под класификация "младите таланти" на Манчестър Юнайтед...които на всичкото отгоре,вече 2+сезона ги чакаме да изиграят поне 10 силни мача за клуба! :oops:

Алекс мога да си позволя да говоря каквото мисля и каквто ми харесва,приятелче ;)След като ти си позволяваш да наричаш Парк идиот при положение,че е дал толкова много на Юнайтед,които във всеки мач оставаше сърцето си на терена...какъв е точно проблема?Бът,братята Невил,Скоулс,Бекъм на по 21-22 ли станаха Легенди на Юнайтед?
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2013 14:43

Да съм казал,че е мЕродавно?Да си натрапвам мнението след всеки коментар?Да правя анализи на "идиоти" и "суперидиоти"?Мислиш си,че ние феновете сме по-умни,можещи и знаещи от ръководството,скаутите,мениджъра,треньорите в Юнайтед?Айде слез малко на земята

Нещо против ли имаш към думата "идиот",че толкова се хващаш ...недей така,че човек би си помислил,че имаш някакви комплекси от нея ;)
Ние-феновете!? Ами като имаш предвид,че в числово изражение(мащаб) сме много повече от(ръководителите на Юнайтед),чистостатистически е 100% сигурно,че поне 50% от феновете на клуба са по-умни от ръководителите :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2013 14:55

Хубава дискусия водим, но броячът цъка много бързо в ущърб на Юнайтед! Един Модрич, Йозил или Фелайни ще свършат много добра работа. Искат ти пара, хвърляш торбата на масата без да дадеш повод за колебание! Така правят големите отбори :) Ицо, Клев и Андерсон не мисля, че ще се справят в редица от двубои срещу топ тимовете на Европа. Дори във ВЛ се появиха повече стабилни конкуренти. Срещу Суонзи, УБА, Съндърланд може и да нямаме ядове в халфовата линия, но още срещу Леверкузен или Сосиседад може да изникант някои въпроси без тези съперници да са на нивото на Байерн и Барса! Тогава разбира се вече ще е късно, и ако се вземе някой януари, то ще разберем, че лятото е било пълен провал....
И да, положението е такова, че НА ВСЯКА цена клуба се нуждае от силен човек в средата на терена! Скоулс го няма вече, разберете това. Не искам пак да го връщат или да се излагаме с пускането на 40-годишния Гигс като партньор на Карик. Дори Майкъл да се контузи, какво въобще правим - Рууни ли ще запълва дупка там?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2013 14:57

Алекс мога да си позволя да говоря каквото мисля и каквто ми харесва,приятелче След като ти си позволяваш да наричаш Парк идиот при положение,че е дал толкова много на Юнайтед,които във всеки мач оставаше сърцето си на терена...какъв е точно проблема?Бът,братята Невил,Скоулс,Бекъм на по 21-22 ли станаха Легенди на Юнайтед?

Говори си,бе...някой да ти е забранил!? :)
Така е...наистина много даде на Юнайтед...особено във валутно изражение(което си беше всъщност и главната цел ),докато на терена...олицетворяваше мухата без глава и то в най-пълна степен!
Да ти кажа,ти да видиш мен да пуснат на терена...не само сърцето,но и душата ще си оставя,ама... :)
Смешко,защо тогава си тръгнал да сравняваш Легенди на отбора,с играчи които на всичкото отгоре,след време едва ли някои ще помни,че изобщо са играли за Манчестър Юнайтед!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2013 15:10

MuFc1878 написа:Хубава дискусия водим, но броячът цъка много бързо в ущърб на Юнайтед! Един Модрич, Йозил или Фелайни ще свършат много добра работа. Искат ти пара, хвърляш торбата на масата без да дадеш повод за кол****ие! Така правят големите отбори :) Ицо, Клев и Андерсон не мисля, че ще се справят в редица от двубои срещу топ тимовете на Европа. Дори във ВЛ се появиха повече стабилни конкуренти. Срещу Суонзи, УБА, Съндърланд може и да нямаме ядове в халфовата линия, но още срещу Леверкузен или Сосиседад може да изникант някои въпроси без тези съперници да са на нивото на Байерн и Барса! Тогава разбира се вече ще е късно, и ако се вземе някой януари, то ще разберем, че лятото е било пълен провал....
И да, положението е такова, че НА ВСЯКА цена клуба се нуждае от силен човек в средата на терена! Скоулс го няма вече, разберете това. Не искам пак да го връщат или да се излагаме с пускането на 40-годишния Гигс като партньор на Карик. Дори Майкъл да се контузи, какво въобще правим - Рууни ли ще запълва дупка там?

Тони,какво си тръгнал да разясняваш на човек,който категорично отказва да вникне във важността на ситуацията!?

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 30 авг 2013 15:10

smoothc написа:
Алекс мога да си позволя да говоря каквото мисля и каквто ми харесва,приятелче След като ти си позволяваш да наричаш Парк идиот при положение,че е дал толкова много на Юнайтед,които във всеки мач оставаше сърцето си на терена...какъв е точно проблема?Бът,братята Невил,Скоулс,Бекъм на по 21-22 ли станаха Легенди на Юнайтед?

Говори си,бе...някой да ти е забранил!? :)
Така е...наистина много даде на Юнайтед...особено във валутно изражение(което си беше всъщност и главната цел ),докато на терена...олицетворяваше мухата без глава и то в най-пълна степен!
Да ти кажа,ти да видиш мен да пуснат на терена...не само сърцето,но и душата ще си оставя,ама... :)
Смешко,защо тогава си тръгнал да сравняваш Легенди на отбора,с играчи които на всичкото отгоре,след време едва ли някои ще помни,че изобщо са играли за Манчестър Юнайтед!

Палячо, защо бягаш от същината на въпроса???Или ти помниш само играчи като Кантона,Кийн,Скоулс,Бекъм...другите "мноо важно,че са играли в Юнайтед"?
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2013 15:11

WHAT THE F**K IS THIS :o

BREAKING: Athletic Bilbao confirms #MUFC €30m offer for Ander Herrera and declares the player will leave if the €36m release clause is paid.

Jose Urrutia (Athletic Bilbao President) said in a press conference just now a €30m offer was submitted. #MUFC

Ерера добре цъкаше срещу нас, ама 36М :|

Върни се в “Манчестър Ю”