Манчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: ФА за пореден път подари титлата на Юнайтед.

Мнениеот BultraStyle » 23 апр 2011 18:07

Споко ,аз не се нервя :) Седнал съм си и си пия бирата и хич не ми пука какво става с Ман Юн :) Написах го с малки буви ,заради начина по ,който ти беше написал Пуул :)

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот Thsmith » 23 апр 2011 18:09

Добре бре хора... за какво умишлено подпиране говорите при ситуация в която от 20 повторения не може да сте сигурни има ли няма засада... Шегувате ли се? Това са тънки моменти и винаги може да има грешки както в едната така и в другата посока... щом от 20 повторения и стоп кадър не може да сте сигурни дали има засада как искате съдията за част от секундата да е винаги прав? Както Сколс може да загуби топката елементарно или Дрогба да изпусне от 30 см така и съдията може да сбърка... Все пак не са компютри... Виш нещо извън нормалните и допустими грешки може да се търси при червен картон като този на перси срещу барса... примерно ... ама да скачате за положение дали е 2 см в засада или не... смешно е
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 апр 2011 18:10

Аз съм го приел. Въпроса е, че ми отговаряте и няма как и аз да не ви отговоря. Просто споменах какво съм видял. И те уверявам, че изобщо не е все едно разположението на камерата !

falcon

Мнениеот falcon » 23 апр 2011 18:10

BultraStyle написа:
manutd legeng написа:чист гол,чиста титла се задава,и мнооого мераклии за нея! :)
как се прави английска ливада ли?!ами поливаш и косиш,поливаш и косиш...и така 200 години,момченца от Челси и ливърпуул!поол са със малка буква,защото не са топ4 и не са ставали шампиони 22 години!вярно,кооолко мъка има по тоя свят!

Айде ми кажи преди сър-а ман юн /и аз нарочно с малки букви ,щото са долен и късметлийски отбор :) / колко време не бяха ставали шампиони ?

Хаха тва е се едно да питаш що от 20 години Ливърпул не са печелили титлата :mrgreen: Отбора се състои от играчи и треньори не можеш да кажеш, че само Сър-а ги е спечелил тези титли, а това като е късметлийски кво лошо има все пак се знае "Късметът винаги помага на големите" ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 апр 2011 18:10

И тук ли я дъвчета тази тема бре, а тези шотове и линии дето сте пускали са просто без коментар, вие геометрия учили ли сте? :)

Шота пък в първият пост е No Comment

Отворете темата за мача в секцията на Юнайтед, там вече стигнахме до консенсус.
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 23 апр 2011 18:12

Франки, Не си хаби нервите бе момче.. Щe взамеш да се здухаш по празниците и ще ни липсваш после :)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 23 апр 2011 18:13

По скоро имаше дузпа отколкото засада,още няколко мача и Бербо гол майстор на ВЛ при историческата 19та титла :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

falcon

Мнениеот falcon » 23 апр 2011 18:18

Пак казвам, ако има засада тя е със сантиметри, даже милиметри, а ние тука с гледане на повторения на ситуацията, със скрийнове, със стоп кадри, с некви линий пак не можем да определим на 100 % има или няма пък какво да говорим за съдията, който на момента трябва да реши :lol:

IVR88
Контакти:

Мнениеот IVR88 » 23 апр 2011 18:20

Леле Франки,за някои твои коментари съм бил съгласен,но с тоя шот направо....Виж на Валенсия че краката са събрани след като е ритнал топката,няма я в краката му...От друга страна дузпа за Евъртън имаше(когато Фърдинант си сложи ръката пред нападателя на Евъртън).На черното бяло не мога да кажа.Гола си е напълно редовен,а манчестър не ги оправдава нищо друго освен предстоящия мач с Шалке,които явно също мислят за Манчестър,като гледам нещо май падат в момента...

Потребителски аватар
macheda
Контакти:

Мнениеот macheda » 23 апр 2011 18:40

аве Франки ти форум нямаш ли си е :?:
[img][img]http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Manchester-United-manchester-united-3909442-1024-768.jpg[/img][/img]

Върни се в “Манчестър Ю”