Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 22:35

Е затва мразя ШЛ, абсолютен късмет и от двете страни, след смешния гол на Зъбатия 20 минути не знаехме къде се намираме срещу Помпи да играехме щяха ни премажат, после калитария от наша страна пък е затва толкова ме дразни ШЛ, даже мача не е нищо особенно, няма да съм доволен каквото и да стане в него. Ако не бяхме се шашнали след тоя незаслужено получен гол нямаше как да станат тия грешки, играем на играта си срещу Фулъм на Крейвън Котидж и тогава почна така мача (видя ли ацмилан за какво говоря, първите 20 минути аз бях бесен на съдбата сега ти си, видя ли го великия ти ШЛ, а ? видя ли защо не честитя такива победи ? видя ли за какво говорих преди около седмица ? видя ли защо в първенството е истината а не в тия турнирчета ?)
Последна промяна от Lord of memory на 16 фев 2010 22:42, променено общо 7 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2010 22:35

ЛЕВСКАРКА написа:
maldin1 написа:Хунтелаар как ще изтърве тц тц тц ....Трябваше резултата да е 3:0 вече !!!!

Определено трябваше росонелите да водят поне с 2, 3 гола.
Имаха положенията, но не ги реализираха.
Манчестър Юнайтед изравни резултата в 35', с доста кориозен гол.

Ти коментаторка ли се водиш ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 фев 2010 22:38

Нямаш моралното право да сравниш рикошет с некадърен опит за уцелване на топката ! Коментаторите по ПРО.БГ са направо жалки... Милан спуква от бой МЮ, ония вика "много добра игра на халфовете на МЮ"... Ония не пипат топката.... Фаула на Рио срещу Диньо просто няма да го коментирам... Ситуацията не беше за червен картон, но беше ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТ фаул и жълт картон... Защото ако не беше фаула... Можете да се досетите какво ставаше ! А късмета на Милан го видяхме... Голям късмет е да мачкаш някой :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 16 фев 2010 22:39

durex написа:
ЛЕВСКАРКА написа:
maldin1 написа:Хунтелаар как ще изтърве тц тц тц ....Трябваше резултата да е 3:0 вече !!!!

Манчестър Юнайтед изравни резултата в 35', с доста кориозен гол.

Ти коментаторка ли се водиш ;)

А ти какъв се явяваш ?
По темата.
Милан играе много по-добре от Ютд и реалният резултат за първото полувреме беше 2:0.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 22:40

Определено играем по-добре от Юнайтед.Имахме няколко чисти положения,които спокойно можеха да влязат вместо гола ни,който все пак беше от рикошет.Юнайтед вкараха в типичния си стил-без положения,с гол от рикошет в най-неочаквания момент.Лошото е,че излезе Антонини и влезе Фавали :( Бекъм не играе нищо,Леонардо сгреши тотално с пускането му като титуляр,дано го смени със Зеедорф на полувремето.Лорде,такива голове не влизат само в Шампионската лига,а могат да влязат във всеки мач.Разбира се,че това е най-великият турнир.Такива емоции като тази вечер не съм изпитвал от финала през 2007 с Ливърпул.Каквото и да стане,Forza Milan завинаги!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 22:41

acmilan написа:Определено играем по-добре от Юнайтед.Имахме няколко чисти положения,които спокойно можеха да влязат вместо гола ни,който все пак беше от рикошет.Юнайтед вкараха в типичния си стил-без положения,с гол от рикошет в най-неочаквания момент.Лошото е,че излезе Антонини и влезе Фавали :( Бекъм не играе нищо,Леонардо сгреши тотално с пускането му като титуляр,дано го смени със Зеедорф на полувремето.Лорде,такива голове не влизат само в Шампионската лига,а могат да влязат във всеки мач.Разбира се,че това е най-великият турнир.Такива емоции като тази вечер не съм изпитвал от финала през 2007 с Ливърпул.Каквото и да стане,Forza Milan завинаги!

може да видиш поста ми по нагоре в страницата.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2010 22:41

Манчестър Юнайтед изравни резултата в 35', с доста кориозен гол.[/quote]
Ти коментаторка ли се водиш ;)[/quote]
А ти какъв се явяваш ?
По темата.
Милан играе много по-добре от Ютд и реалният резултат за първото полувреме беше 2:0.[/quote]
Просто се шегувам! Пък какъв се явявам аз не ти трябва да знаеш

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 фев 2010 22:42

JohnnieWalker написа:Нямаш моралното право да сравниш рикошет с некадърен опит за уцелване на топката ! Коментаторите по ПРО.БГ са направо жалки... Милан спуква от бой МЮ, ония вика "много добра игра на халфовете на МЮ"... Ония не пипат топката.... Фаула на Рио срещу Диньо просто няма да го коментирам... Ситуацията не беше за червен картон, но беше ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТ фаул и жълт картон... Защото ако не беше фаула... Можете да се досетите какво ставаше ! А късмета на Милан го видяхме... Голям късмет е да мачкаш някой :lol: :lol: :lol:

Съгласен сЪм с теб...Както и да завЪрши мача,всичко ще се реши в Англия.Тоя мач го виждам 3:1 за Милан.

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 16 фев 2010 22:43

Видичччччччччч къде си братоооооооооооооо ;)
На коня като му тръгне играта няма спиране :(

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 22:44

JohnnieWalker написа:Нямаш моралното право да сравниш рикошет с некадърен опит за уцелване на топката ! Коментаторите по ПРО.БГ са направо жалки... Милан спуква от бой МЮ, ония вика "много добра игра на халфовете на МЮ"... Ония не пипат топката.... Фаула на Рио срещу Диньо просто няма да го коментирам... Ситуацията не беше за червен картон, но беше ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТ фаул и жълт картон... Защото ако не беше фаула... Можете да се досетите какво ставаше ! А късмета на Милан го видяхме... Голям късмет е да мачкаш някой :lol: :lol: :lol:

Абсолютно си прав.Освен фаула на Рио бих добавил и нарочното настъпване и с двата крака на Рууни срещу падналия Бонера.А не знам какво очакваш от коментаторите,все пак са фенове на Ливърпул и Интер :x
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Манчестър Ю”