МК Донс - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: МК Донс - Манчестър Юнайтед

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 01:02

smoothc написа:Неслучайно съм представил отговорът под цитат-реплика.А и когато има нещо неясно,считам че трябва да бъде изведено по един адекватен начин.
Трол,Мрол...както ти е удобно,изобщо не ми пречиш :)

Просто понякога е по-добре човек да замълчи ;) Нито те познавам, нито имам нещо лично срещу теб, но от всичко, което съм прочел от теб, за мен представляваш представителен образ на понятието ФОРУМЕН РАЗБИРАЧ, който от 9 кладенеца вода ще донесе, само и само да обоснове логически някакви абсолютни глупости, които в реалността са ирелевантни 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 01:10

Ок,това е твоето мнение,което мен в крайна сметка...изобщо не ме засяга.
За теб може да са глупости,за друг не...така че нали знаеш:Разни хора,разни идеали :)
И за финал:Само да запитам,това като ирелевантно или релевантно изречение трябва да се определи?
от CSKA69 на 26 Авг 2014 22:11
Бухахахахахахахаа Що пък да не идваме в тази тема да злорадстваме - какво по-естествено от това?

Поздрави!

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 авг 2014 01:19

CSKA69 написа:
smoothc написа:
Ще ме прощаваш но smoothc сигурно има 2 пъти повече постове в нашия форум отколкото тука и сигурно 10 пъти повече изтрити които не виждате.Днес например незнайно защо изнесе "аргументи" как шанса да бием Тотнъм са 0 нито в тема за мача нито с някакъв особен смисъл.

Защо вкарваш хората в заблуждение? Точната статистика е:5 пъти повече и вече около 500 изтрити мнения(които обаче пазя в една папка посветена специално на Ливърпул) :)
Колкото до дискусията за Тотнъм...Първоначално изведох тенденцията(като повод за дискусия и анализ),че Ливърпул и Роджърс изпитват проблеми срещу т.нар континентален тип мениджъри(от сезон 2013-2014 като 8/12-те негативни резултата влизат в тази графа),нещо което се потвърждава и в началото на този сезон-срещу Саутхемптън и Манчестър Сити.
Следващия двубой на Ливърпул е срещу Тотнъм на Почетино,който идва и в точния момент за отварянето на тази тема,която си определено струва да бъде дискутирана,но някои хора навярно са решили,че това за някаква провокация,но както и да е...
Колкото до двубоя прогнозирах,че вероятността той да завърши наравно е 90%,докато останалите 10% аз лично ги оставям за победа на Тотнъм.Но в крайна сметка не е толкова важно какво прогнозирам аз,а това че Ливърпул изпитва проблеми срещу т.нар континентален тип мениджмънт,което от своя страна(те дори не разбраха и препратката) отваря някои интересни въпроси относно участието им в Шампионската лига,но...какво да се направи,аз не мога да отговарям за техните действия.

Да говориш точно в момента и в тази тема за проблемите и тенденциите в Ливърпул е толкова нелепо, че неосъзнавайки го, се превръщаш в трол на ... самия себе си :lol:

При толкова много постове трябва да знаеш че има теми за всеки конкретен мач.Мисля че вие имате по сериозни проблеми от това как ние играем срещу другите отбори.Ако смяташ че висенето във форума на Ливърпул и ваденето на изглеждащи на теб достоверни аргументи преди всеки наш мач как нямаме шанс за победа повярвай ми че мога да правя същото че и по добре.Не забравяй че както ние сме в прекалено дълъг лош период не е като да нямате и вие такива и историята не е скрита и всеки може да изкара всякакви лайна за другия отбор.Ще ти дам един приятелски съвет - гледай си твоя отбор и ни остави нас да си гледаме нашия.Ако имаш персонални проблеми с някой от форума на Ливърпул намери друг начин да ги решиш.Остави феновете и на двата отбора да си обсъждат на спокойствие щото е много лесно да намериш начин да дразниш. Пример с днешния мач -[offtopic]"При предишното си участие в втори кръг за лигата МЮ губи от третодивизиония Йорк с 0:3 което означава че отбора изпитва сериозни затруднения в този етап на турнира срещу подобни отбори - вероятен резултат(аргументиран) 3:0".Подобни аргументи могат да се вадят за всеки мач и за всеки отбор, така че замисли се че твоите аргументи са дразнител в чужд форум.Имам сериозни аргументи и за следващия ви мач.....по сериозни от твоите[/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 01:54

Някои фенове на Ливърпул...за пореден път доказват,че просто не са дорасли за адекватно водене на дискусия и футболни анализи.
Враждебното отношение(не само към Манчестър Юнайтед)...всеки път ви играе лоша шега.
С тази непрекъсната дистанцираност и озлобеност към нещата,просто не знам какво постигате!?
Не сте ли се замисляли,че една от възможните причини,най-вече(на енергийно ниво) за непрекъснатите провали и изобщо цялата тази 20+ годишна действителност...са именно тези два елемента:Дистанцираност и озлобеност към успехите на другите отбори?
Как Ливърпул да бъде модерен клуб,след като феновете му имат редица комплекси и предразсъдъци,които в своята същност буквално блокират израстването и прогреса по отношение на манталитета?
Моля,не бъркайте това с традициите и британската устойчивост!
Последна промяна от smoothc на 27 авг 2014 02:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 27 авг 2014 01:56

Няма по-смешни от феновете на Ливърпул!! Комплексари долни!!! ;)

Поздравления за МК Донс за мъжката игра. ;)

Ван Гаал трябва да пробва 4-2-3-1 според мен. Рууни и Карик (Какво става с него м/у другото?) - опорни полузащитници. Валенсия и Ди Мария по крилата, Мата зад Перси и работата заспива. ;)
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 авг 2014 02:17

smoothc написа:Някои фенове на Ливърпул...за пореден път доказват,че просто не са дорасли за адекватно водене на дискусия и футболни анализи.
Враждебното отношение(не само към Манчестър Юнайтед)...всеки път ви играе лоша шега.
С тази непрекъсната дистанцираност и озлобеност към нещата,просто не знам какво постигате!?
Не сте ли се замисляли,че една от възможните причини,най-вече(на енергийно ниво) за непрекъснатите провали и изобщо цялата тази 20+ годишна действителност...са именно тези два елемента:Дистанцираност и озлобеност към успехите на другите отбори?
Как Ливърпул да бъде модерен клуб,след като феновете му имат редица комплекси и предразсъдъци,които в своята същност буквално блокират израстването и прогреса по отношение на манталитета?
Моля,не бъркайте това с традициите и британската устойчивост!

Водя напълно нормална дискусия и анализирам много точно не виждам какво не ти харесва?А ти не се ли замисляш че арогантното отношение на хора като теб към всички други отбори и феновете им доведе до сегашното ви положение и че не е много сложно местата да се разменят.За озлобеност не знам как имаш очи да говориш - търпя те от прекалено много време да изказваш мнения на които дори и фенове на Юнайтед се смеят като чак днес отварям форума ви.Срам за отбора ви е да има фенове като теб които при първата трудност в отбора отиват във форума на друг отбор показвайки липса на каквото и да е уважение и респект с надеждата и те да се провалят ама ако не стане поне да си си показал магарията.Че не те и срам да си признаеш колко време си загубил в злобни коментарчета които са в тотална противоположност с духа на ВЛ!Съдейки по факта с каква гордост изтъкна бройката в която си изпитвал само и единствено злоба към друг отбор не знам защо все още се излагаш.Като за капак на всичко споменаваш неща който са доста далеч от твоята личност -сам се аргументира за това...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 02:23

Тонка,така като гледам...МК Донс ти "отвориха" доста модераторска работа,но какво да се прави....Стискаш зъби и режеш из основи :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 авг 2014 02:29

smoothc написа:Тонка,така като гледам...МК Донс ти "отвориха" доста модераторска работа,но какво да се прави....Стискаш зъби и режеш из основи :)

Дума не съм казал за мача ви, гледах единствено вашите коментари към които нямам какво да добавя, достатъчно критични са, поне хората които наистина им пука за отбора ви.Нямам навика да злорадствам над чуждото нещастие за разлика от теб, винаги идва момент в който може да ми се върне а не ме кефи.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 27 авг 2014 03:33

Срам и позор ... тез боклуци да ви чукнат 4-0 ... По-зле сте и от Лески :mrgreen:

Потребителски аватар
vasilev14

Мнениеот vasilev14 » 27 авг 2014 03:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q7b97sO-hGU[/youtube]
Не само на нас се е случвало. :o :o :o
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”