smoothc написа:Неслучайно съм представил отговорът под цитат-реплика.А и когато има нещо неясно,считам че трябва да бъде изведено по един адекватен начин.
Трол,Мрол...както ти е удобно,изобщо не ми пречиш
Просто понякога е по-добре човек да замълчи

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Неслучайно съм представил отговорът под цитат-реплика.А и когато има нещо неясно,считам че трябва да бъде изведено по един адекватен начин.
Трол,Мрол...както ти е удобно,изобщо не ми пречиш
от CSKA69 на 26 Авг 2014 22:11
Бухахахахахахахаа Що пък да не идваме в тази тема да злорадстваме - какво по-естествено от това?
CSKA69 написа:smoothc написа:Ще ме прощаваш но smoothc сигурно има 2 пъти повече постове в нашия форум отколкото тука и сигурно 10 пъти повече изтрити които не виждате.Днес например незнайно защо изнесе "аргументи" как шанса да бием Тотнъм са 0 нито в тема за мача нито с някакъв особен смисъл.
Защо вкарваш хората в заблуждение? Точната статистика е:5 пъти повече и вече около 500 изтрити мнения(които обаче пазя в една папка посветена специално на Ливърпул)![]()
Колкото до дискусията за Тотнъм...Първоначално изведох тенденцията(като повод за дискусия и анализ),че Ливърпул и Роджърс изпитват проблеми срещу т.нар континентален тип мениджъри(от сезон 2013-2014 като 8/12-те негативни резултата влизат в тази графа),нещо което се потвърждава и в началото на този сезон-срещу Саутхемптън и Манчестър Сити.
Следващия двубой на Ливърпул е срещу Тотнъм на Почетино,който идва и в точния момент за отварянето на тази тема,която си определено струва да бъде дискутирана,но някои хора навярно са решили,че това за някаква провокация,но както и да е...
Колкото до двубоя прогнозирах,че вероятността той да завърши наравно е 90%,докато останалите 10% аз лично ги оставям за победа на Тотнъм.Но в крайна сметка не е толкова важно какво прогнозирам аз,а това че Ливърпул изпитва проблеми срещу т.нар континентален тип мениджмънт,което от своя страна(те дори не разбраха и препратката) отваря някои интересни въпроси относно участието им в Шампионската лига,но...какво да се направи,аз не мога да отговарям за техните действия.
Да говориш точно в момента и в тази тема за проблемите и тенденциите в Ливърпул е толкова нелепо, че неосъзнавайки го, се превръщаш в трол на ... самия себе си
smoothc написа:Някои фенове на Ливърпул...за пореден път доказват,че просто не са дорасли за адекватно водене на дискусия и футболни анализи.
Враждебното отношение(не само към Манчестър Юнайтед)...всеки път ви играе лоша шега.
С тази непрекъсната дистанцираност и озлобеност към нещата,просто не знам какво постигате!?
Не сте ли се замисляли,че една от възможните причини,най-вече(на енергийно ниво) за непрекъснатите провали и изобщо цялата тази 20+ годишна действителност...са именно тези два елемента:Дистанцираност и озлобеност към успехите на другите отбори?
Как Ливърпул да бъде модерен клуб,след като феновете му имат редица комплекси и предразсъдъци,които в своята същност буквално блокират израстването и прогреса по отношение на манталитета?
Моля,не бъркайте това с традициите и британската устойчивост!
smoothc написа:Тонка,така като гледам...МК Донс ти "отвориха" доста модераторска работа,но какво да се прави....Стискаш зъби и режеш из основи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта