Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
С еднотипните пробиви на Валенсия ли ще обръщаме мача!? Истината е, че в сравнение с Челси и Сити, на практика нямаме никаква дълбочина на състава.. А като се има на предвид, че и Мата дойде съвсем скоро, няма как да се прехвърля изцяло вината на Мойс..
Laleff написа:Ами... тва е. С тези футболисти и треньор - толкова. Лятото ще трябват да се похарчат минимум 100 милиона. Мойс трябва да изгради свой отбор, за което му трябва време. Въпроса е има ли кой да го чака
Ти си запалянко на манчестърци заради титлите. Приказката, че не само точките, ами и играта не вървяла, я остави за другиго. Повечето във форума сте се запалили по тима заради трофеите. Оттам идва и разочарованието.
Мойс не е никак слаб треньор. Големият сър Боби Чарлтън го казва.
Защо ли си мисля, че обикновените запалянковци не разбират толкова, колкото треньорите на съответните отбори? Иначе оставката редовно се иска.
Подкрепяйте си отбора и не злобейте срещу другите! Този сезон върви към провал, може да не е само той. Не може винаги един и същ отбор да е на върха. Един ден обаче пак ще ви дойде времето.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вижте го бе, Вижте го бе, как гледа примирено, седнал, със свити ръчички. Чак ми е жал за този човек 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За жалост играта на Манчестър Ю напълно отговаря на мястото на което е в класирането - т.а игра на слабак от средата на таблицата на 15-20 точки от лидерите и лятото Мойс щял да ми взима Кавани , Ройс , Кроос и как ще стане това като отбора може да не е и във Европа въобще ?!
Това центриране на Евра казва всичко за него..
daniel875 написа:Laleff написа:Ами... тва е. С тези футболисти и треньор - толкова. Лятото ще трябват да се похарчат минимум 100 милиона. Мойс трябва да изгради свой отбор, за което му трябва време. Въпроса е има ли кой да го чака
Ти си запалянко на манчестърци заради титлите. Приказката, че не само точките, ами и играта не вървяла, я остави за другиго. Повечето във форума сте се запалили по тима заради трофеите. Оттам идва и разочарованието.
Мойс не е никак слаб треньор. Големият сър Боби Чарлтън го казва.
Защо ли си мисля, че обикновените запалянковци не разбират толкова, колкото треньорите на съответните отбори? Иначе оставката редовно се иска.
Подкрепяйте си отбора и не злобейте срещу другите! Този сезон върви към провал, може да е само той. Не може винаги един и същ отбор да е на върха. Един ден обаче пак ще ви дойде времето.
Като си гледал години наред как отбора ти печели мач след мач и трофей след трофей почваш да свикваш да печелиш и сега като падаш мач след мач и изпускаш трофей след трофей трябва да има някой виновен. В случая - Мойс!
[offtopic]не знам как от коментара ми разбра, че съм фен на МЮ заради титлите[/offtopic]
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
- MapTo_D
- Контакти:
Много зле като цяло, мнооого сме слаби. Другия вторник ще ни го нахлузят много лошо ми се струва. А Мойси си стои на скамейката и гледа жално, примирил се с поредната загуба. Няма кой да излезе на тъча и да се изрепчи, да се развика малко. Мач с мач не си приличат, но дано след седмица не стане прекалено грозно.

-
NemanjaVidic
- Контакти:
Само на мен ли ми прави впечатление това коментаторче , че си прави направо гавра с нас !
NemanjaVidic написа:Само на мен ли ми прави впечатление това коментаторче , че си прави направо гавра с нас !
Е то в този мач сме си за гавра..
- MASTER_COOL
- Контакти:
Марто_Д
Ще е много по - грозно ! Байерн не са Сити. Доста по - класни са. НЕ МИ СЕ МИСЛИ ПРОСТО !
Ще е много по - грозно ! Байерн не са Сити. Доста по - класни са. НЕ МИ СЕ МИСЛИ ПРОСТО !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]