ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Направо ги съсипват от ебавки тая вечер на МЮ в Troll Football на страничката им във Facebook.

[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]- MapTo_D
- Контакти:
frente atleti написа:we are the champions написа:Майора след мача !!
Тва е култовокаква стана тя някой фенове ще сменят отбори ! Намирисва ми на голям отлив на фенове на Манчо в фейса
Цървулан, истинските фенове никога няма да се откажат от отбора на който държат, без значение кой е той. Ще се откажат тия изкуствените фенчета, които са с отбора, когато печели титли и трофеи.
Олимпиакос биха заслужено.Английските отбори тоя сезон са адски слаби
.
R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.
Parmalat написа:Олимпиакос биха заслужено.Английските отбори тоя сезон са адски слаби.
Само Челси остана, но и сам войнът е войн
- Keyser Soze
- Контакти:
Не съм очаквал толкова слаба игра от Ман Юнайтед. Все едно гледах група от 11 футболисти, които се виждат за пръв път.
Онова положение на Ван Перси говори достатъчно за състоянието на Ман Юнайтед. Един нападател (особено такъв с неговите класа и опит) няма право да пропуска тази възможност. Един гол щеше да промени всичко за английския тим. Честно да си призная, очаквах Юнайтед да се класира поне не 1/4-финал и там да отпадне, но сега не вярвам да се случи това
Онова положение на Ван Перси говори достатъчно за състоянието на Ман Юнайтед. Един нападател (особено такъв с неговите класа и опит) няма право да пропуска тази възможност. Един гол щеше да промени всичко за английския тим. Честно да си призная, очаквах Юнайтед да се класира поне не 1/4-финал и там да отпадне, но сега не вярвам да се случи това
коментар на 72-годишен БГ фен на отбора ни от 1957гНе смятам да правя никакви анализи, работата е от ясна по-ясна.
Един абсолютно импотентен и безхаберен мениджър като Мойс, превърна отбора в жалко подобие на себе си.
Нямам думи, обичам Юнайтед и съм като попарен!
Това е Олимпиакос все пак, не Байерн, Реал или Барса!!!
Ако има останал някой трезвомислещ в ръководството на клуба, ако все още шефовете милеят за отбора и искат да се класираме напред в Шампионската лига, имат само един изход!
Моментално да бъде отстранен Дейвид Мойс и да се надяваме, че момчетата ще съумеят да се отърсят от смъртоносното му влияние върху себе си.
Глори глори Ман Юнайтед!!!

Тая работа трудно ще стане, човека си има 5-годишен договор 
MapTo_D написа:Ебаси неадекватните Педерасти!!! Чак толкова зле не вярвах, че са. Пълна незаинтересованост към отбора, 13 дупки гледахме тоя мач, пълен крах. Докато Мойс е на чело на отбора аз спирам да гледам Юнайтед. Че то ние по-добре цъкаме сряда и неделя като играем. Само дето не ни плащат баснословни заплати... :D
Е щом ги наричаш е Педерасти, при положение, е за тези 5 г. спечелиха 3 титли на Англия, 3 играха финал ШЛ, 1 СКК още няколко купи в Англия ..просто не знам кои не са Педерасти тогава..
А да сетих се дърварите от Евертън начело с грозника Мойс дето не спечелиха нищо..