Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013
Днес не беше важен резултата,а играта - е и нея я нямаше... Уелбек и Джоунс надминаха очакванията ми.
- MapTo_D
- Контакти:
На двата отбора това беше 31ви мач, т.е. има още 21 възможни точки за печелене...
- Santiago Munezz
- Контакти:
Rofles написа:Ивайло Лудогорец написа:Извинявам се за тъпия въпрос , но ме мързи да вляза да проверя . Кой кръг сме или колко остават до края ? Да си напрая малко кръчмарски сметки
Това беше 32 кръг.. в Англия са 38.. Демек 6. 6х3 = 18 възможни точки.
Само че заради ФА къп Сити и Юнайтед имат по 1 мач по-малко,така че мачовете им до края са 7 !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Rofles написа:Ивайло Лудогорец написа:Извинявам се за тъпия въпрос , но ме мързи да вляза да проверя . Кой кръг сме или колко остават до края ? Да си напрая малко кръчмарски сметки
Това беше 32 кръг.. в Англия са 38.. Демек 6. 6х3 = 18 възможни точки.
Само че заради ФА къп Сити и Юнайтед имат по 1 мач по-малко,така че мачовете им до края са 7 !
Хубаво значи статистиката от Гонг ме е излъгала.

С няколко изречения.. САФ тотално се провали при смените. Закъсня много с тях. Виждаше се, че Гигс трябва да бъде сменен много по-рано. Кагава влезна в 91 минута?! Чичарито за 8 минути нямаше какво да стори. Перси е в дупка и това е повече от ясно. Може би ще прозвучи смешно, но в момента Перси в тази криза, която е изпаднал наподобява Присо от ЦСКА. Тича, бори се, отнема топки, създава положения, прави асистенции, но като се стигне до удар към вратата и той е все извън нея или много слаб. Може би и на двамата им трябва психолог.. защо не.
Рууни тук играе, там играе, но няма как да е във форма. Стара се много и отне топки, но не е онзи Рууни, когото познаваме. Джоунс изигра силен мач, като изключим накрая, че с Уелбек гонеха Агуеро и го хванаха за оная му работа.
Като цяло нищо не е станало фатално. Този мач както казах беше за престиж и за феновете. 12 точки разлика е много голяма.
Рууни тук играе, там играе, но няма как да е във форма. Стара се много и отне топки, но не е онзи Рууни, когото познаваме. Джоунс изигра силен мач, като изключим накрая, че с Уелбек гонеха Агуеро и го хванаха за оная му работа.
Като цяло нищо не е станало фатално. Този мач както казах беше за престиж и за феновете. 12 точки разлика е много голяма.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Да да , на теория примерно , пак казвам ПРИМЕРНО - 7 победи за Сити , 3 загуби и 1х на Юнайтед и ... нали .. :Д . Но това е само теория и е невъзможно . НЕВЪЗМОЖНО , ето казах го !
. Дано предизвикам всички стихии и да ме оборят :Д (пак се шегувам разбира се )

Честно казано искам тоя сезон да свърши.. Нещо не им се играе напоследък и то въобще.. Титлата не е сигурна още. Току виж другия мач Гигс пак ще е в центъра и не се знае :@:@:@

Ивайло Лудогорец написа:Да да , на теория примерно , пак казвам ПРИМЕРНО - 7 победи за Сити , 3 загуби и 1х на Юнайтед и ... нали .. :Д . Но това е само теория и е невъзможно . НЕВЪЗМОЖНО , ето казах го !. Дано предизвикам всички стихии и да ме оборят :Д (пак се шегувам разбира се )
Имат да играят мачове с Челси и Арсенал нищо не е свършило!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Genius. написа:Ивайло Лудогорец написа:Да да , на теория примерно , пак казвам ПРИМЕРНО - 7 победи за Сити , 3 загуби и 1х на Юнайтед и ... нали .. :Д . Но това е само теория и е невъзможно . НЕВЪЗМОЖНО , ето казах го !. Дано предизвикам всички стихии и да ме оборят :Д (пак се шегувам разбира се )
Имат да играят мачове с Челси и Арсенал нищо не е свършило!
Честита победа !

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Аз по - скоро съм симпатизант , а не толкова фанатизиран фен . И не мразя Юнайтед - най-великия отбор в Англия в исторически план , САФ-един от най-великите в света , Гигс-легенда ! Ето признавам си ... просто не ги обичам :Д
Мерси все пак
Мерси все пак

Последна промяна от Ивайло Лудогорец на 09 апр 2013 00:17, променено общо 1 път.