Суонзи - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Суонзи - Манчестър Юнайтед

Мнениеот sandi74 » 23 дек 2012 18:00

vasilnv написа:
sandi74 написа:
Giggs написа:Лично аз очаквах да сгрешим,и нямаше да приема толкова тежко равенството,но при тези пропуски го чувствам като загуба.

Не е загуба,все пак спечелихте скъпоценна точица. :lol:

Милан и толкоз не взеха :lol:

Бъркаш нещо двата щата. :mrgreen: :mrgreen: На кой му пука за Милан? :lol: Виж Юве е друга бира.Forza Juve. ;)

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 23 дек 2012 18:00

sandi74 написа:
Giggs написа:Лично аз очаквах да сгрешим,и нямаше да приема толкова тежко равенството,но при тези пропуски го чувствам като загуба.

Не е загуба,все пак спечелихте скъпоценна точица. :lol:

По-луд от сандито няма.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 23 дек 2012 18:04

След толкова много пропуски всеки трябва да е разочарован. Рууни е анти-герой на мача, Мичу е супер играч и мисля, че ако продадем Нани можем да го вземем - той можеда играе не само като нападател, също така и като халф
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 дек 2012 18:22

РВП иначе беше го убил тоя направо :Д Как му се хвърли само.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2012 18:25

Бесен съм! Няма такъв каръшки мач. Толкова положения създадохме... изиграхме силно второ полувреме, но когато реши да не влиза, няма какво да се направи. Малшанс и това е. Тази точица е коледният подарък на Суонзи. Рууни изневери днес, но има и такива дни.
За Валенсия и Йънг няма нужда да коментарам, те просто са в ужасна форма. Преди време Евънс не можех да го гледам, но сега това се отнася за Йънг. По-бездарно копеле има само в Ливърпул.(Даунинг) Как може едно елементарно цетриране да не може да направи. Ако Рууни и Перси сами не си изработят положение, няма как да вкарат. Ако чакат на крилата... пази Боже.
Да му мислят Нюкясъл. Нашите ще са много ядосани след този мач и предчувствам, че ще си го изкарат на тях.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 дек 2012 18:29

Валенсия отдавна май му намериха цаката с тоя прост финт.. Трябва да измисли нещо ново. Все си мисля, че Нани ще е в пъти по-полезен от един от двамата. На Валенсия му трябва нещо ново иначе пейка. С тоя финт вече не затруднява никой защитник..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2012 18:43

Rofles написа:Валенсия отдавна май му намериха цаката с тоя прост финт.. Трябва да измисли нещо ново. Все си мисля, че Нани ще е в пъти по-полезен от един от двамата. На Валенсия му трябва нещо ново иначе пейка. С тоя финт вече не затруднява никой защитник..

То не е само финтът му, виж как стои и се чуди какво да прави с топката и дойде втори играч и му я отнемат. Едно, че забавя атаките, друго че, когато се стигне до подаване, то никога не намира получателя си.
Прав си за Нани. За мен той от тримата е най-доброто крило. По-разнообразен е в действията си, има центриране, вкарва голове, асистира и когато трябва, може да задържи топката. Жалко, че се получи тази контузия и като цяло ситуацията с този прословут нов договор.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 дек 2012 18:49

tevez написа:
Rofles написа:Валенсия отдавна май му намериха цаката с тоя прост финт.. Трябва да измисли нещо ново. Все си мисля, че Нани ще е в пъти по-полезен от един от двамата. На Валенсия му трябва нещо ново иначе пейка. С тоя финт вече не затруднява никой защитник..

То не е само финтът му, виж как стои и се чуди какво да прави с топката и дойде втори играч и му я отнемат. Едно, че забавя атаките, друго че, когато се стигне до подаване, то никога не намира получателя си.
Прав си за Нани. За мен той от тримата е най-доброто крило. По-разнообразен е в действията си, има центриране, вкарва голове, асистира и когато трябва, може да задържи топката. Жалко, че се получи тази контузия и като цяло ситуацията с този прословут нов договор.

Мхм.. Нани е къде по-добър и от Йънг и от Валенсия.. Като техника, като подаване и завършващ удар..
Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 дек 2012 18:51

Трябва ново крило и това е! Валенсия наистина напоследък в ужасна форма, а Нани вече няма да показва най-доброто от себе си в Манчестър Юнайтед. Йънг трябва да си ходи още зимата!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 дек 2012 18:58

Добре, че не гледах мача.... нищо не съм изпуснал. Очаквах да берем ядове! Да видим срещу "свраките" как ще е :?

Върни се в “Манчестър Ю”