Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 23 апр 2012 00:48

Искам искрено да се извиня на автора на темата и феновете на Юнайтед за последните ми 10 коментара,които нямат нищо общо с естеството и целите на темата,а са изцяло плод от личната ми позицията,която трябваше да изразя срещу някои индивиди,които си позволиха да опетнят името и репутацията на Манчестър Юнайтед,което само по себе си е израз и на неуважение към нас феновете на Манчестър Юнайтед!
Надявам се,да сте ме разбрали правилно,защото истинският фен на Юнайтед,подкрепя,но и защитава любимият си отбор,дори с цената на конфронтация,която в някои случаи е просто,неизбежна.
Още веднъж се извинявам на автора и всички фенове на Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 апр 2012 00:55

последен шанс за Сити

2-1 за тях

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 23 апр 2012 01:08

Малко ще се отклоня от темата... Замислих се преди малко и ми направи впечатление, че миналата година, три кръга преди края на първенството, ситуацията беше абсолютно единтична... Юнайтед водеха на Челси с три точки и предстоеше директен сблъсък. Единствената разлика е, че този път директния сблъсък няма да е на Олд Трафърд. Странно съвпадение... :roll: Тогава нещата се развиха благоприятно за нас!

Моята прогноза за мача е такава:

Изобщо не бих си и помислил, че ще излезем да се браним... Нито ни е силната страна, нито ни е в кръвта! Юнайтед ще излезе за победа! Според мен ще направим много силно първо полувреме, в което ще открием резултата. Мисля, че ще се оттеглим на почивката с гол или два аванс. Второто полувреме ще е за Сити и от играта ни в защита ще зависи, дали ще удържим преднината. Напрежението върху Рио и Еванс ще е огромно, а не мисля, че те се справят много добре под високо напрежение... Скоулс и Карик ще имат много работа в средата на терена и просто ще трябва да са перфектни! Надявам се Нани да започне като титуляр, защото в мача с Евертън беше най-опасният ни футболист. Напред Рууни и Уелбек, ако видя Чичарито в стартовия състав просто няма да гледам мача... Ако Сити овладеят средата, няма да е лошо Рууни да се върне по-назад и да помага...

Прогнозата ми за мача е 2:2... Нани + Рууни и Тевез + Агуеро.

YES, WE CAN!
COME ON UNITED!
Последна промяна от lrlazarov_19 на 23 апр 2012 01:24, променено общо 4 пъти.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2012 01:09

smoothc написа:Искам искрено да се извиня на автора на темата и феновете на Юнайтед за последните ми 10 коментара,които нямат нищо общо с естеството и целите на темата,а са изцяло плод от личната ми позицията,която трябваше да изразя срещу някои индивиди,които си позволиха да опетнят името и репутацията на Манчестър Юнайтед,което само по себе си е израз и на неуважение към нас феновете на Манчестър Юнайтед!
Надявам се,да сте ме разбрали правилно,защото истинският фен на Юнайтед,подкрепя,но и защитава любимият си отбор,дори с цената на конфронтация,която в някои случаи е просто,неизбежна.
Още веднъж се извинявам на автора и всички фенове на Манчестър Юнайтед.

Аз обещавам,че повече в тема за МЮ няма да пиша 8-)Тук е голяма скука :!: Нека някой друг да ви вдига посещаемостта на форума ви :lol: :lol: :lol:

П.П. И друг път като вадите статистики,вадете реалните статистики и не си мислете,че хората не забелязват 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 23 апр 2012 07:58

6-1 както първия сезон !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 23 апр 2012 08:23

Нямам никакво намерение да тролвам, но ще си кажа накратко мнението като фен на Челси и може да се получи в крайна сметка нещо такова :) Значи, Сити играе по-добър футбол от Юнайтед този сезон, но не са постоянни и нямат Съра. Като играчи ги превъзхождат, въпреки че Юнайтед имат Уейн Рууни, който е уникален играч и може да реши един мач с едно отиграване. Но САФ е стара лисица, винаги е правил тънки сметки и няма да се излъже. Трите точки са малко, но комфортна преднина, което означава, че ще е доволен и на Х, като се има предвид, че неговия тим гостува. По принцип моята прогноза е, че Юнайтед няма да стане шампион. Предпочитам да видим нов отбор, който да триумфира с титлата, а не да гледам как Рууни с присадената си коса вдига титлата за 4-и пътв рамките на 5-години, а оня старец Гигс куца до него като разгонена богомолка. Но чисто обективно погледнато, тази годита Сити заслужава повече да спечели Висшата лига, а и сега е техният шанс. Надявам се да видим една Primiership extravaganza, пък по-класният ( или по игралия по-умно ;) ) да победи. Прогнозата ми е победа за Сити с 3:2.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 апр 2012 09:19

smoothc написа:
THE G.A.M.E написа:
smoothc написа:Давай,ако имаш да казваш нещо го казвай,хайде отворко!! Когато имаш да казваш нещо го кажи,а не само да провокираш,стиска ли ти,а мъжки?

Полека бре, още малко ще ме набиеш ... :lol:

И не, няма да напиша, какво ми е мнението, проблем ??

Никакъв!
Единственият такъв е,твоят проблем относно Манчестър Юнайтед,който явно се е превърнал в "псевдо табу" за теб....
Сподели го,може пък да ти олекне,знае ли човек ;)

Никакво табу не е ...
Споделял съм многократно, какво мисля за Юнайтед от последните 5-6 години.
Споделял съм го в темата за Висшата лига, писал съм го и в отделните теми, за отделните мачове ...

Надявам се, да не ми се налага да го пиша и за предстоящият мач със Сити.
Което ще означава, че рефера/ите няма да е наклонил/и везните в "Червена полза". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 23 апр 2012 09:23

Според мен този мач за жалост го губим. Сити определено са по гладни от нас за тази титла. Ще се получи нещо като Барса - Реал по нахъсания и настървен отбор ще вземе мача.
Факт е че този сезон играем отвратително, защитата ни е на ужасно ниво, вратаря ни е несигурен а и на всичкото отгоре бая точки ги дължим на съдиите.
На първо място сме само заради ужасната форма на Челси и Ливърпул и колебливите изяви на Арсенал (те всеки сезон са си такива между другото). Но ако показвахме тази игра преди 2-3 сезона нямаше да влезем и в 3-ката.
Така че нека погледнем реално на нещата - този сезон не заслужаваме титлата с оглед лошото състояние на отбора. Сити не ни превъзхождат с каквото и да било но имам усещането че тази година титлата е в тях.

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 23 апр 2012 10:06

Спомням си един мач , като Юнайтед гостуваше на Арсенал преди 2-3 години. На Арсенал трябваше задължителна победа. Сър Алекс пусна схема 4-5-1 супер прибрана схема и Юнайтед играеше главно на контра . Тогава Руни , Нани и Роналдо направо разбиха Арсенал. Мисля резултата беше 0-3 (ако не се лъжа) . Очаквам подобно развитие и в този мач. Не като резултат, по скоро като стил и схема на игра на Юнайтед. Ако Сити тръгне да атакува и играе с твърде изнесена напред защита, няма как просто да бъдат спрени Нани и Валенсия . ;)
ПС: Прогноза няма да давам , щото после сигурно ще ме скъсате от подигравки ... :lol:
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Манчестър Ю”